Nameštaj od kože Beograd

Registruj se
Prijavi se
Nameštaj od kože Beograd
Volite kožu?
Uvek ste želeli da imate kožnu garnituru?
Mi ćemo Vam pomoći koliko god možemo...
Potražite kožne garniture, kožne fotelje ili šta god zamislite u salonima kožnog nameštaja u Beogradu.
Obadujte sebe, svoju porodicu i svoje prijatelje udobnim kožnim nameštajem.
Iskoristite ponudu koju ima Beograd, i kontaktirajte neki od prodajnih salona zbog garniture svojih snova.
urban-line-namestaj-od-koze-221708
NAMEŠTAJ OD KOŽE BEOGRAD U našem salonu možete poručiti sofe, ugaone garniture kao i kompozicije za dnevni boravak vrhunskog kvaliteta koje su kreirali italijanski majstori dizajna.
Udobnost, mogućnost uklapanja različitih dimenzija, raspoloživost mehanizama za razvlačenje, podešavanje naslona, sedišta, kao i širok dijapazon boja štofova i kože, sa detaljima koju su dovedeni do savršenstva, samo su neke od odlika naših garnitura za sedenje koje će ulepšati Vaš dom, kancelariju ili poslovni prostor.
namestaj-pegasus-namestaj-od-koze

Nameštaj Pegasus

Beograd, Savski venac, Beogradski sajam 062 480211
cena: Cenovnik
NAMEŠTAJ OD KOŽE BEOGRAD PROIZVODNJA NAMEŠTAJA PEGASUS VRANJE Kvalitet svih repromaterijala, dobar dizajn i vrhunska izrada su osnovne karakteristike svih naših proizvoda i naša izrađena komparativna prednost.
Naš cilj je da upotrebom široke lepeze modernih materijala i primenom tradicionalnih veština vrhunskih majstora svog zanata, uobličimo proizvod koji će objediniti i formu i udobnost i na taj način premostimo jaz između trdicionalnog i modernog nameštaja.
Naši radnici su dugogodišnji, vrhunski majstori svog zanata, a razvojni sektor čini grupu mladih, ambicioznih i visokoobrazovanih stručnjaka koji prate svetske i domaće trendove.
Spoj mladosti, iskustva i tradicije naša je najveća snaga i preporuka.
Naša strategija je da trđište postepeno upoznajemo sa svojim proizvodima, trudeći se da naša preporuka bude kvalitet naših proizvoda, naša ekspeditivnost i efikasnost kao i cene i uslovi prodaje.
salon-namestaja-pedja-komerc-namestaj-od-koze
NAMEŠTAJ OD KOŽE BEOGRAD PEDJA KOMERC Pedja Komerc nudi veliki izbor nameštaja od kože.
fabrika-namestaja-carkic-namestaj-od-koze
NAMEŠTAJ OD KOŽE U izradi našeg nameštaja koristimo materijale od prirodne kože,eko koze i raznih mebl štofova.
astra-office-namestaj-od-koze

Astra Office

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10d 011 3113403
cena: Cenovnik
NAMEŠTAJ OD KOŽE BEOGRAD ASTRA OFFICE Astra Office u svojoj ponudi ima kvalitetan nameštaj od kože po veoma povoljnim cenama.
euro-arbor-prodaja-polovnog-namestaja-namestaj-od-koze
NAMEŠTAJ OD KOŽE EURO ARBOR Asortiman proizvoda je veoma raznovrstan u stilovima kao i u dizajnu: stilske i kožne garniture; garniture od vrhunskog mebla; stilske vitrine i komode; komadni nameštaji od punog drveta; rustična ručna izrada; dopadljivi komadni nameštaj za oplemenjivanje Vašeg prostora kao i funkcionalno dizajnirani radni i spavaći prostori.
Pri kupovini kožnog nameštaja, kožne garniture pročitajte deklaraciju ili se raspitajte kod prodavca o kojem se tipu kože radi. Ako imate kućne ljubimce ili malu decu, određene tipove kože i svetle boje bi trebalo da izbegavate. Kada je u pitanju održavanje kožne garniture, kožnog nameštaja crna i braon boja kože su najzahvalnije. Kožna garnitura koja krasi Vaš dnevni boravak imala je poprilično visoku cenu, ali Vi niste mogli da joj odolite. Želeli biste da ona traje duže, ali niste sigurni da li je to moguće s obzirom da je konstantno izložena gužvanju, vlazi i drugim spoljnim uticajima. Kožni nameštaj uglavnom se previ od jake, višeslojne kože koja je vrlo otporna na koješta, pa čak i na ne preveliko grebanje mačijih kandži. Medjutim, ako primetite da se koža izgužvala već nakon 2 - 3 ležanja, budite sigurni da ste bacili novac. Zato nemojte gledati kako da prodjete što jeftinije. Teško da za male pare možete kupiti komad kvalitetnog i lepog nameštaja. Da bi Vaš kožni nameštaj ostao što duže u stanju kakvom je kupljen, potrebno je da ga redovno i previlno održavate. Ako ga zapustite i budete i previše odlagali njegovo čišćenje, kratak ga vek čeka.
Back to Top