Nameštaj od punog drveta Beograd

Registruj se
Prijavi se
Nameštaj od punog drveta Beograd
Ljubtelj ste masivnog nameštaja... Uživajte u širokoj ponudi nameštaja od punog drevata koji možete naći u nekom od salona u Beogardu. Bilo da tražite sto od masiva, krevet od masiva ili pak kuhinju od punog drevta na pravom ste mestu. Beograd je grad koji vam nudi veliki izbor svega što Vam je potrebno.
euroantik-polovan-namestaj-namestaj-od-punog-drveta

Euroantik polovan nameštaj

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 5a 011 7317499
NAMEŠTAJ OD PUNOG DRVETA.
Uvek nameštaj od punog drveta – EuroAntik sledi vanvremene estetske kodekse kojima se čovek današnjice uveliko vraća zamoren hladnim linijama unificiranog savremenog, kao što se vraća remekdelima velikana holandskog slikarstva.
Izbor pravog estete jeste polovan holandski nameštaj zato što je nameštaj od punog drveta rađen da večno traje.
I zato što nameštaj od punog drveta ima dušu jer drvo ima dušu, kao i ruka koja ga oblikuje.
namestaj-djeram-namestaj-od-punog-drveta

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
cena: Cenovnik
NAMEŠTAJ OD PUNOG DRVETA BEOGRAD DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođača.
fabrika-namestaja-carkic-namestaj-od-punog-drveta
NAMEŠTAJ OD PUNOG DRVETA BEOGRAD ČARKIĆ Asortiman koji imamo na raspolaganju proizvodi se od masiva hrasta i bukve raznih dimenzija i dezena sa veoma kvalitetnom završnom izradom
mv-tepsic-namestaj-od-punog-drveta

MV Tepšić

Nova Pazova, Industrijska zona bb 063 1139882
cena: Cenovnik
NAMEŠTAJ OD PUNOG DRVETA BEOGRAD MV TEPŠIĆ Nameštaj: komadni, dnevne sobe, spavaće sobe itd.
Izrada nameštaja od punog drveta, furnira, farbanog medijapana, iverice kao i od ostalih vrsta materijala, opremanje enterijera po želji i meri (specifična opremanja).
Nameštaj se može tonirati (bajcovati) ili farbati po želji, a takođe se može proizvoditi po meri.
Kod nas možete i sami da dizajnirate Vaš nameštaj u saradnji sa našim stručnim osobljem.
salon-namestaja-linea-milanovic-namestaj-od-punog-drveta
NAMEŠTAJ OD PUNOG DRVETA BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Estetska origilanost i funkcionalnost u kombinaciji sa vrhunskom završnom obradom i konstrukcijom od punog drveta.
Po želji klijenata nameštaj ili njegovi delovi mogu biti izrađeni od punog drveta hrasta, jasena oraha kao i nekih drugih vrsta.
euro-arbor-prodaja-polovnog-namestaja-namestaj-od-punog-drveta
NAMEŠTAJ OD PUNOG DRVETA BEOGRAD EURO ARBOR Asortiman proizvoda je veoma raznovrstan u stilovima kao i u dizajnu: stilske i kožne garniture; garniture od vrhunskog mebla; stilske vitrine i komode; komadni nameštaji od punog drveta; rustična ručna izrada; dopadljivi komadni nameštaj za oplemenjivanje Vašeg prostora kao i funkcionalno dizajnirani radni i spavaći prostori

Gorštak

Čajetina, Braneško Polje 031 3832299
NAMEŠTAJ OD PUNOG DRVETA - GORŠTAK Proizvodnja nameštaja od punog drveta.
NAMEŠTAJ OD PUNOG DRVETA - TEHNOOPREMA Izrada nameštaja od punog drveta.

Kolarević

Ćićevac, Industrijska zona bb 037 805202
NAMEŠTAJ OD PUNOG DRVETA - KOLAREVIĆ Proizvodnja nameštaja od punog drveta, fabrika Kolarević.
Postoje razne vrste drveta od kojih se mogu izradjivati komadi masivnog nameštaja: hrast, bukva, jasen, razna egzotična drveća koja su približne čvrstoće ali ne i lepote. Cenu najčešće odredjuje kvalitet ili poreklo drveta, kao i završno tretiranje drveta koje je najbolje ako se radi prirodnim biljnim uljima koja ne sadrže nikakve hemijske supstance. Nekad se nameštaj kupovao da traje. Da se ostavi deci i unucima. Masivni komadi prenosili su se s generacije na generaciju. Nameštaj od punog drveta je dosta trajniji, sposobniji, izdržljiviji. Možda ga je malo teže održavati od obične iverice, ali ako gledate u budućnost, dosta je ispaltivije. Domaće ili egzotično, drvo je materijal koji kuću najviše približava prirodi, pa se s jačanjem eko trenda vraća u naše domove. Pri­rodno ili obradeno, ono pruža osećaj topline, sigurnosti i bliskosti, i unosi šmek u Vaš enterijer. Obogatite svoj dom nekim masivnim komadom nameštaja.
Back to Top