Nameštaj od stakla Beograd

Registruj se
Prijavi se
Nameštaj od stakla Beograd
Volite elegantnost koju pruža staklo?
Bilo da tražite stakleni sto za trpezariju ili klub stočić od stakla, mi smo tu da Vam pomognemo da pretražite Beograd brzo i jednostavno.
Nameštaj od stakla je izuzetno moderan i glamurozan, pa zašto i Vi ne biste osvežili svoj dom nekim staklenim komadom nameštaja.
U Beogradu možete naći nameštaj od stakla raznih oblika i veličina tako da smo sigurni da ćete naći nešto po svom ukusu.
Obogatite svoj životni prostor staklenim nameštajem koji će privlačiti poglede Vaših gostiju...
staklo-kristal-namestaj-od-stakla

Staklo Kristal

Beograd, Voždovac, Ozrenska 102 063 212597
cena: Cenovnik
NAMEŠTAJ OD STAKLA - STAKLO KRISTAL Ako imate radni kutak u sklopu dnevne sobe, idealno rešenje je stakleni sto za kompjuter.
Drvene police na zidu same po sebi zauzimaju dosta prostora, a kada se tome dodaju knjige, figure i ostali detalji veći deo zida bude ispunjen.
staklo-zoric-namestaj-od-stakla

Staklo Zorić

Beograd, Zemun, Ugrinovačka 163 011 3164790
Nameštaj od stakla.
Staklene police, staklene vitrine, kuhinje po meri, kupatila.
Ugradnjom naših proizvoda, pored znatno niže cene dobijate uštedu energije, održavanja i najmodernije proizvode visokog kvaliteta.
Kuhinjski elementi od stakla.
Izrađujemo sve vrste kuhinjskih elemenata od stakla, po meri i uskladu sa dimenzijama Vaše kuhinje, Vašim potrebama i ukusu.
Staklene police i vitrine od stakla, Izrađujemo sve vrste staklenih polica i vitrina od stakla za Vaše butike, prodavnice i ostale poslovne i stambene prostorije.
Staklo je materijal koji svojom atraktivnošću i funkcionalnošću dobija sve važnije mesto u dizajnu stambenog enterijera. Od jednog komada do celih garnitura od obojenog stakla, korišćenje obojenog stakla je lep način da dodate boju i sjaj u svakom prostoru i da naglasite svoj stil. Među materijalima, sve je istaknutija upotreba stakla, obrađenog na različite načine. Lakoća oblikovanja i prilagodljivost prostoru neke su od odlika stakla, a njegova lepota se iskazuje maštovitim oblicima i bojama. Staklo reljefne strukture posebno će doći do izražaja u kuhinji, a vrlo je praktičan izbor i zbog lakog održavanja. Umetnički oblikovanim i dekorisanim staklom mogu se izraditi i vrlo efektni predmeti poput trpezarijskih stolova ili stolova za dnevne sobe pa čak i ormara.
Back to Top