Obuka iz auto struke Vračar

Registruj se
Prijavi se
Obuka iz auto struke Vračar
OBUKA IZ AUTO STRUKE. Institut za stručno usavršavanje pravo je mesto za Vas koji ste oduvek želeli da se osposobite za jedno, od preko dve stotine zanimanja i usavršite svoje postojeće znanje, ili krenete od početka na jedinstveni i profesionalan način. U našoj školi omogućili smo svim polaznicima individualno stručno usavršavanje, za neko od zanimanja: Autodijagnostičar, Autolimar, Pomoćnik autoelektričara, Autotapetar, Autoelektričar, Automehaničar. Autodijagnostičar-Dobijeni sertifikat priznat je i u inostranstvu i dovoljan za pokretanje sopstvenog privatnog posla. Ovakav vid obuke, osmišljen po profesionalnim standardima pruža znanje svima koji žele da savladaju oblast vezanu ua dijagnostiku grešaka kod vozila sa OBD (On-Board Diagnosis) sistemom.U svetu je sve više motornih vozila, a samim tim i štetnih izduvnih gasova. Autolimar – specifičan je i veoma karakterističan kurs, koji svakom polazniku pruža širok spektar mogućnosti – kada je u pitanju limarija putničkih i teretnih vozila, jer bez obzira na sam naziv, prvenstveno se rad zasniva na popravci i sređivanju limarije putničkog automobila, u određenim segmentima prakse, savladaćete i osnove rada na limariji teretnih, odnosno većih vozila. Pomoćnik autoelektričara – vid je edukacije za svakog polaznika kome je želja da se bavi elektronikom vozila, kao i održavanjem intalacija u vozilu, pre svega kao šrgrt, odnosno neko koga će već profesionalni autoelektričar obučavati duže vreme od predviđenog, kako bi savladao sve detalje vezane za ovaj profil. Autotapetar je majstor koji tapacira sedišta, presvlači volane u vozilima, ali se bavi presvlačenjem i svih ostalih delova enterijera vozila koje Vam je često, u zavisnosti od posla, kao druga kuća. Autoelektričar je kurs nakon koga stičete znanje koje se sastoji u savladavanju osnova tehnike, održavanja električne instalacije u vozilu, servisiranja elektronike, kao i održavanja vizila po pitanju elektrike uopšte. Stečeno znanje posle pohađanja obuke za automehaničara se primenjuje u servisiranju i održavanju vozila.
OBUKA IZ AUTO STRUKE. Obuka za automehaničara i Limara. Automehaničari popravljaju i servisiraju automobile i manje kamione. Osnovni posao automehaničara sastoji se u utvrđivanju i uklanjanju kvarova i oštećenja na motoru. Kako bi svoj posao dobro obavljali, moraju poznavati delove i princip rada motora, kao i hidraulične zakone i procese. Prilikom servisiranja uglavnom proveravaju, podmazuju i prilagođuju delove motora, kako bi sprečili mogući nastanak kvarova. Centar za obrazovanje i kulturu “Božidarac 1947" organizuje kurseve stručne osposobljenosti za limara u trajanju do 3 meseca. Osposobljavanje za rad i usavršavanje u procesu rada, Centar organizuje i realizuje po sopstvenim nastavnim planovima i programima.
KURSEVI IZ AUTO STRUKE.: Automehaničar, autolimar, autodizaličar, autobravar, autolakirer, autotapetar, autoelektričar, električar, vulkanizer, autodizaličar, vulkanizer - gumar, vulkanizer - preser, elektromonter, elektroinstalater, termoobrađivač, elektroautomatičar. Obuka traje 3 meseca-60 časova teorije i 240 časova prakse.
Back to Top