Obuka za ugostitelje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Obuka za ugostitelje Beograd
akademija-oxford-obuka-za-ugostitelje
OBUKA ZA UGOSTITELJE Akademije Oxford obuhvata: obuku za kuvara, obuku za konobara i obuku za barmena.
Kurs i obuka za Kuvara – predviđeni su za svakog polaznika koji tek započinje svoju poslovnu karijeru na poslovima ovog profila.
Jer, kuvati se mora prvenstveno s ljubavlju, bez obzira da li kuvate za svoje najmilije ili za goste nekog ugostiteljskog objekta.
U svakom slučaju, za ovaj drugi poduhvat potrebno je mnogo prakse, kako biste se usavršili i umeli da na adekvatan način prikažete svoje znanje, jer je ovo jedan od traženijih i profitabilnijih ugostiteljskih profila danas, kako kod nas tako i u svetu.
Dobar i kvalitetan kuvar, ali i dobra kuhinja preporuka su svakog ugostiteljskog objekta i garancija ugostitelju da će gost zadovoljan kvalitetom poslužene hrane ponovo svratiti.
Ovo je poseban oblik savladavanja specifičnog ugostiteljskog zanata, koji nadasve odiše ljubavlju svakog profesionalnog kuvara, pa samim tim i bogatom trpezom kojoj ni jedan gost ugostiteljskog objekta ne može da odoli.
Pored na oko lepih i raznovrsnih jela, dobro obučen kuvar pripremiće uvek kvalitetno i ukusno jelo, te samim tim privući će sve koji vole dobru trpezu.
Na taj način, ugostiteljski objekat će biti uvek pun, jer će se zadovoljni gosti uvek ponovo vraćati.
Kurs za zanimanje KONOBAR sadrži sve neophodne sadržaje za savladavanje teorijskog i praktičnog znanja potrebnog za obavljanje ovog posla.
Kurs za KONOBARA je namenjen početnicima u ovom poslu, ali i svima onima koji žele da nauče i primene tehnike rada i dobrog snalaženja u ovoj oblasti ugostiteljskog zanimanja.
Polaznik obuke za KONOBARA će, nakon završenog kursa, biti osposobljen za primenu teorijskih znanja u praktičnom kontekstu, obučen da uoči neophodnost stalnog prilagođavanja promenljivim zahtevima tržišta rada i spreman da razvija potrebu za razvijanjem kontinuiranog obrazovanja i stručnog usavršavanja i efikasnog rada u timu.
Obuka za KONOBARA akademije OXFORD posebnu pažnju poklanja uslužnoj ljubaznosti i razvijanju komunikacijskih sposobnosti polaznika što daje mogućnost snalaženja u radu na brodovima za krstarenje i u inostranim turističko- ugostiteljskim ponudama.
Polaznik ovog kursa će biti osposobljen za usluživanje gosta hranom/pićem, za organizovanje prijema i smeštaja gostiju (sa rezervacijom/bez rezervacije), dočekivanje i pozdravljanje gostiju, prezentovanje ponude jela/pića, adekvatno reagovanje na želje i potrebe gostiju, evidentiranje i predavanje porudžbine proizvodnim odeljenjima, pozdravljanje i ispraćanje gostiju.
Zanimanje barmen i poznavanje barskog poslovanja podrazumeva ovladavanje znanjem i veštinama koje vam mogu pružiti mogućnost da pronađete svoje radno mesto u većini turističkih i ugostiteljskih objekata.
Bilo da su u pitanju hoteli, kafei, restorani, noćni klubovi ili turistički brodovi-kruzeri, svaki od ovih ugostiteljskih objekata ima svoj bar, koji je, u većini slučajeva, središnje mesto okupljanja gostiju.
Zbog susretanja sa različitim socijalnim grupama i zbog neposrednog kontakta sa raznolikim tipovima ličnosti, ovo zanimanje zahteva veliku sposobnost prilagođavanja, umeće komuniciranja na različitim nivoima, ljubaznost, staloženost i otvorenost.
Nakon završenog kursa za barmena i barsko poslovanje bićete pripremljeni za doček, smeštaj i ispraćanje gostiju, da saslušate njihove želje i žalbe i na njih adekvatno odreagujete, da registrujete porudžbinu i primenite različite načine naplate, ali i da prilagodite uslugu željama gostiju i primenite pravila poslovnog bontona u ugostiteljstvu.
OBUKA IZ UGOSTITELJE. Institut za stručno usavršavanje pravo je mesto za Vas koji ste oduvek želeli da se osposobite za jedno od zanimanja i usavršite svoje postojeće znanje, ili krenete od početka na jedinstveni i profesionalan način. U našoj školi omogućili smo svim polaznicima individualno stručno usavršavanje, za neko od zanimanja: Konobar, Kuvar, Kuvar za riblje i morske specijalitete, Pomoćnik kuvara, Poslastičar, Poslastičar (pravljenje torti), Pica majstor, Poslastičar (pravljenje figurica za ukrašavanje torti), Servirka, Barmen, Somalijer, Recepcioner,
OBUKA ZA UGOSTITELJE. Kursevi za kuvara, pica majstora, konobara, pekara, poslastičara i mesara. U Božidarcu, na kursu za kuvara, možete se osposobiti za poslove pripremanja hrane. Nučićete kako da kombinujete namirnice i začine, šta od pribora možete koristiti u kulinarstvu, kako da dekorišete i prezentujete pripremljenu hranu. Osposobićete se da osmislite i pripremite dnevne, nedeljne kao i menije za različite prilike i svečanosti. Na kraju obuke, stičete sertifikat koji će Vam omogućiti da se lakše zaposlite.
OBUKA ZA UGOSTITELJE: Konobar, kuvar, poslastičar, pekar, pica majstor, mesar, buregdžija, pekar za izradu peciva, mlinar, točilac pića, kobasičar, ćevabdžija, servirka, sobarica, higijeničarka, portir, pržioničar i paker kafe, mlekar, lovočuvar, radnik na održananju higijene. Obuka traje 3 meseca-60 časova teorije i 240 časova prakse.
narodni-univerzitet-svetozar-markovic-obuka-za-ugostitelje
OBUKA ZA UGOSTITELJE.
NU Svetozar Marković organizuje tečajeve stručnog osposobljavanja u trajanju od 1,3,6 meseci.
Naši programi: konobar, recepcioner, servirka, sobarica, portir, bell boy, concierge, kuvar, poslastičar, pekar, pizza majstor, mesar, buregdžija, mlinar, mlekar, proizvođač bezalkoholnih pića, proizvođač alkoholnih pića, konditor, točilac pića, kobasičar, prerađivač duvana.
Osposobljavanje za rad i usavršavanje u procesu rada NU organizuje i realizuje po sopstvenim programima.
Za sva zanimanja organizovana je teorijska nastava a praktična obuka se obavlja u vreme rada preduzeća u koji se polaznik upućuje.
Nakon završetka praktične obuke polaznik polaže sledeće ispite: Osnovi struke, Tehnologija zanimanja, Zaštita na radu, Praktična provera i završni ispit.
Back to Top