Okov za nameštaj Beograd

Registruj se
Prijavi se
Okov za nameštaj Beograd
Potrebni su Vam okovi za nameštaj?
Šarke, klizači, ručice, tiplovi...
Sve to na jednom mestu...
Nadjite prodavnicu okova za nameštaj u Beogradu brzo i lako, nemojte gubiti vreme bezpomoćno obilazeći prodavnice.
Bilo da tražite najbližu ili najopremljeniju prodavnicu okova u Beogradu mi smo tu da Vam pomognemo.
drvopromet-kula-okov-za-namestaj
OKOV ZA NAMEŠTAJ DRVOPROMET KULA Okovi za nameštaj sve na jednom mestu.
Kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno od okova za nameštaj.
olimpic-okov-za-namestaj
OKOV ZA NAMEŠTAJ BEOGRAD OLIMPIC Preduzeće “OLIMPIC” DOO.
Vranje je porodično preduzeće koje je osnovano oktobra 1992.godine i bavi se uvozom, veleprodajom i distribucijom okova za nameštaj i repromaterijal za tapetariju i tapetare. U svom asortimanu ima širok spektar okova za nameštaj firme “Incoll” iz Italije i ručice firme “Metax” iz Turske. Od repromaterijala za tapetariju ima široku lepezu veštačkih koža, rajsferšlusa, čičak traka, elastičnih gurtna, klamarica, reteksa, lepka za sunđer itd.... Celokupni okov za nameštaj je podeljen u nekoliko podgrupa i to: sitan okov, klizači, šarniri, mehanizmi, nosači polica, nogice, kolone i košarice, okov za kancelarijski nameštaj, svetleći sistemi i ručice. Cilj preduzeća je razvoj i unapređenje dugoročnih odnosa sa našim partnerima.
Najbolji način za postizanje tog cilja kao i zadobijanje poverenje partnera jeste stalno poboljšanje kvaliteta proizvoda i usluga. Poklonite Vaše poverenje preduzeću “OLIMPIC” i sigurno nećete biti iznevereni!
!
!
arcus-proizvodnja-namestaja-okov-za-namestaj
OKOV ZA NAMEŠTAJ BEOGRAD ARCUS Kvalitetni elementi iz grupe okova i moderan dizajn ručica, čine nameštaj sigurnim, jakim, otpornim i u skladu sa aktuelnim trendovima.
algar-okov-za-namestaj

Algar

Beograd, Zemun, Autoput za Zagreb 24d 011 3149860
cena: Cenovnik
OKOV ZA NAMEŠTAJ BEOGRAD ALGAR Algar d.o.o.
je preduzeće koje se od početka svog osnivanja bavi opremanjem enterijera i eksterijera proizvodima od inoxa u kombinaciji ( inox – staklo – drvo).
U naš osnovni proizvodni program spadaju: Izrada stepeništa i terasa u svim varijantama po zahtevu kupca ( inox – staklo) Izrada stolova svih vrsta po narudžbini u kombinaciji inox – drvo – staklo Izrada ekskluzivnih i unikatnih nogica za nameštaj svih prečnika i dimenzija (inox) Izrada garnišni od inoxa i aluminijuma Izrada poklon artikala kao što su čaše za olovke, rokovnici, stalci za stone i druge zastavice; sa izradom logoa firme na svakom proizvodu.
agacija-okov-za-namestaj

Agacija

Novi Beograd, Tošin bunar 232g 011 3190974
OKOV ZA NAMEŠTAJ AGACIJA Agacija d.o.o.
ima veoma širok izbor pratećeg okova i galanterije za izradu nameštaja.
U tom pogledu se moze reci da su naše prodavnice među najopremljenijima u Beogradu. U svom prodajnom programu nudimo kvalitetan okov renomiranih svetskih proizvođača, sto naši kupci umeju da prepoznaju.
Uz veoma veliki izbor kliznih mehanizama, moguće je poručiti i gotova vrata za klizne plakare sa ugrađenim ispunama u različitim materijalima( staklo, ogledalo,univer i sl.) Sve ono što nemamo u standardnoj ponudi može se poručiti iz kataloga dobavljača.
Za kvalitet i ispravnost kupljene robe postoji garancija proizvođača
gvozdjara-uradimo-sami-okov-za-namestaj

Gvožđara Uradimo sami

Beograd, Vidikovac, Kneza Višeslava 31u 011 3563684
OKOV ZA NAMEŠTAJ GVOŽĐARA URADIMO SAMI - Sitan okov - Klizači - Šarke - Mehanizmi - Nosači - Nogice - Ručice - Bravice - Spojnice - Točkić
stiles-okov-za-namestaj-334803

Stiles

Novi Sad, Ivana Kočija 6A 021 6800910
OKOV ZA NAMEŠTAJ - STILES Široka ponuda okova za nameštaj.
spinola-okov-za-namestaj-147299

Spinola

Beograd, Borča, Zrenjaninski put br.128s 011 2083616
OKOV ZA NAMEŠTAJ - SPINOLA Bogat izbor okova za nameštaj.
Veoma je važno da okovi za nameštaj budu čvrsti i kvalitetni, posebno nosači i držači koji moraju da imaju veliku nosivost. U okove za nameštaj ubrajaju se bravice, magneti, razni sistemi za klizna vrata i plakare, nogice, točkići, ručice, šarke, vešalice, klizači za fioke, noge stolova. Detalji su veoma bitni, kako prilikom izrade nameštaja tako i prilikom opremanja prostora. Stare ili nove ormane u svakom trenutku možete da osvežite ručicama za nameštaj. Možete da napravite i kontrast boja ali i oblika. Ručice za nameštaj nisu skupe, tako da u bilo kom trenutku možete da se odlučite na osvežavanje nameštaja ručicama. Okov za nameštaj definitivno nisu sitnice i neki beznačajni delovi koje možete kupiti bilo gde i od bilo kog proizvodjača. Laicima možda okov deluje kao beznačajna sitnica ali pravi stolari znaju da su okovi zaista bitan deo nameštaja. Upravo dobri okovi omogućavaju potpunu funkcionalnost nameštaja, ali i primenu modernih dizajnerskih rešenja sa različitim tipovima fioka, podizačima vrata ....svim onim dizajnerskim rešenjima od kojih obična kuhinja postaje moderna i zanimljiva. Današnji proizvodjači okova su spojili potrebe, moderan dizajn ali i nova tehnička rešenja kako bi mogli da krajnjem kupcu ponude dobar proizvod koji će u potpunosti zadovoljiti njihove potrebe.
Back to Top