Opekarski proizvodi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Opekarski proizvodi Beograd
partizan-uc-gradjevinski-materijal-opekarski-proizvodi
OPEKARSKI PROIZVODI BEOGRAD PARTIZAN UC Cigla - puna opeka,Giter blok,Betonski blok,Ytong blok,Dimne cevi i obloge "Schiedel",Blok pregradni,Porotherm blok,Behaton ploče,Ytong multipor termoizolacione ploče sve to možete naći u UC Partizan.
velog-opekarski-proizvodi

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578 |
011 2575219 |
cena: Cenovnik
OPEKARSKI PROIZVODI VELOG Bilo da gradite, podižete ili popravljate krov, u Velog-u Vas čeka veliki izbor klasične opeke i crepova.
Nudimo kvalitetne crvene i bele opeke, više vrsta klasičnih i specijalnih blokova.
Za opravke stare gradnje, adaptacije, kao i za one koji imaju najviše poverenja u staru dobru ciglu.
Gradnja ciglom iziskuje strpljenje, ali omogućava da objekat bude izvandredne čvrstine i trajnosti, kao i za klasu lepši od objekata od modernih materijala.
ostrog-gradjevinski-materijali-opekarski-proizvodi
OPEKARSKI PROIZVODI OSTROG Kvalitet za generacije. Brza, jednostavna i ekonomična gradnja Prirodni materijal Sistem koji štedi energiju za grejanje i hlađenje
igm-mladost-opekarski-proizvodi
OPEKARSKI PROIZVODI BEOGRAD IGM MLADOST MLADOST je jedan od najvećih i najznačajnijih proizvođača građevinskog mateijala u regionu, poznato ime na tržištu, sinonim za kvalitetne crepove i blokove za zidanje i međuspratne konstrukcije koji su zahvaljujući kvalitetu pronašli put do zadovoljnih korisnika na celoj teritoriji Srbije i Kosova, ali i na tržištima Makedonije, Bugarske, Rumunije, Albanije, Crne Gore, …
global-green-stovariste-opekarski-proizvodi

Global Green stovarište

Beograd, Sremčica, Beogradska 231 011 2522143 |
011 2523647 |
cena: Cenovnik
OPEKARSKI PROIZVODI GLOBAL GREEN Na našem stovarištu ćete naći široki asortiman opekarskih proizvoda.
gsm-nesic-company-opekarski-proizvodi

GSM Nešić Company

Beograd, Sremčica, Beogradska 54 011 2526581 |
011 2527871 |
cena: Cenovnik
OPEKARSKI PROIZVODI GSM NEŠIĆ COMPANY Bilo da gradite, podižete ili popravljate krov,kod nas Vas čeka veliki izbor klasične opeke i crepova.
vanas-opekarski-proizvodi

Vanas

Beograd, Borča, Put za Ovču 77 011 7155445 |
011 7155450 |
OPEKARSKI PROIZVODI VANAS Fasadna i silikantna opeka, Pregradni (polu) giter blokovi, Fert ispuna ( punioci ), Giter blokovi, Puna opeka – cigle za zidanje zidova, fasade…
Osnovne sirovine za proizvodnju opekarskih proizvoda su gline, les, glinci, laporci i dr. Geološka istraživanja i ispitivanja sirovina u Srbiji obavljaju se na jedinstven način. Ova istraživanja vrše se po opšte važećim metodama i propisima, koji pružaju dovoljno podataka o kvalitetu i količinama sirovine i na osnovu kojih se donosi odluka o eksploataciji. Ne postoji građevinski materijal koji bi mogao da zameni opekarske proizvode u pogledu čvrstoće, poroznosti, izolacionih sposobnosti, postojanosti, sigurnosti protiv požara, otpornosti na atmosferilije i koroziju, postojanosti oblika i mogućnosti za ostvarenje raznolikosti pri gradnji. Pored navedenih pozitivnih osobina ovog građevinskog materijala, na proizvodnju i upotrebu opekarskih proizvoda upućuje i sve urgentnija potreba za očuvanjem okoline, a s tim i očuvanje uslova za život, rad i zdravlje ljudi. Boja pečenih opekarskih proizvoda u osnovi zavisi od mineraloškog sastava sirovine, temperature i uslova pečenja. Dominantan uticaj na boju opekarskih proizvoda ima gvožđe. Dobra plastičnost ispitivanih uzoraka omogućuje proizvodnju opekarskih proizvoda tanjih zidova, odnosno manje mase što smanjuje potrošnju sirovine i utrošak energije po jedinici normalnog formata.
Back to Top