Oprema za bazene Beograd

Registruj se
Prijavi se
Oprema za bazene Beograd
crystal-pool-oprema-za-bazene

Crystal Pool

Beograd, Jajinci, Bulevar JNA 33m 060 3040515
cena: Cenovnik
OPREMA ZA BAZENE BEOGRAD CRYSTAL POOL Ovlašćeni smo diler lidera među proizvođačima bazenske opreme i tehnike, renomiranih firmi “ASTRAL POOL” - Španija i “DINOTEC” - Nemačka, “CEPEX” - Španija...
Uz navedeno, nudimo i proizvode nekih drugih proizvođača... Sve nam to omogućuje ponudu dobrih materijala za gradnju bazena po povoljnim cenama, kao i izradu kompletnih bazenskih kopleksa po povoljnim cenama u odnosu na kvalitet koji nudimo.
Naši materijali za gradnju namijenjeni su i za kućne bazene, kao i za bazene olimpiskih dimenzija.
aquaplan-oprema-za-bazene

AQUAPLAN

Beograd, Palilula, Zrenjaninski put 98a 011 2085608 |
062 486906 |
cena: Cenovnik
OPREMA ZA BAZENE BEOGRAD AQUAPLAN Oprema za bazene svakodnevno pomaže u održavanju bazena kako voda ne bi bila prljava ili neupotrebljiva za korišćenje.
I kod velikih i kod malih bazena, održavanje bazena je osnovna i vrlo bitna stavka koja Oprema za privatne građevinske bazene. Privatni bazeni su u poslednje vreme sve popularniji. Privatni građevinski bazeni su najskuplja varijanta, ali zato pružaju veliku fleksibilnost i slobodu u dizajnu i izgradnji bazena.
Pod ovim podrazumevamo da se bazen može izgraditi u svim oblicima i veličinama.
Ovakav bazen se izrađuje od betona, a samo oblaganje bazena se može uraditi u dve varijante - oblaganjem keramikom (pločice ili mozaik) ili postavljanjem PVC lajnera.sa sobom nosi i deo obaveze.
Oprema za javne građevinske bazene Osim za privatne bazene, u mogućnosti smo da Vam ponudimo I opremu za javne bazene. Kada se obično pomene naziv "javni bazeni" većina ljudi pomisli na bazene olimpijskih dimenzija u kojima se održavaju takmičenja.
Takođe većina misli I na vodene zabavne parkove sa mnoštvom tobogana I vodenih atrakcija. Svi oni I jesu javni bazeni ali tu se takođe uključuje I hotelski bazeni, bazeni u sportskim objektima. Kod opreme za javne bazene veoma je bitno da se poseduje mašinski projekat uz koji bi mogli da sačinimo adekvatnu ponudu namenski za tu vrstu bazena I njegovo opterećenje u samom korišćenju.
michel-marconio-oprema-za-bazene
OPREMA ZA BAZENE BEOGRAD MICHEL MARCONIO Marconio hidromasažni bazeni koriste simbiozu tople vode, različitih vrsta mlaznica i moćnih motora kako bi maksimizirali efekat hidro masaže i opustile telo od stopala do vratnih mišića.
Marconio Whirlpool SPA je jedini proizvođač masažnih bazena u našoj zemlji i jedan od samo nekoliko u celoj Evropi kada su u pitanju profesionalni prelivni masažni bazeni namenjeni pre svega javnim objektima.
Veliki otvoreni bazeni, ali i velika ponuda i pristupačne cene malih kućnih bazena omogućavaju skoro svima da spas od vrućine barem na kratko potraže u njima. Bazenima u dvorištu ili na terasi naročito se raduju deca, uglavnom nesvesna brojnih opasnosti kojima se izlažu. Da biste Vaš bazen pretvorili u zdarvu i bezbednu dečiju oazu, neophodno je voditi računa i o opremi za bazene. Pumpe za vodu, sredstva za prečišćavanje vode, zaštitni pokrivači samo su neki delovi neophodne bazenske opreme koju treba da posedujete. Verovatno ste zadovoljno koristili Vaš bazen preko leta. Priprema bazena za zimski period je jedan od uslova da i sledeće sezone bez problema možete uživati u čarima čiste vode. Najznačajniji deo mehanike bazena je pumpa. Od pravilnog funkcionisanja pumpe zavisi stanje vode u bazenu. Bez filtracije nemoguće je postići pravu čistoću bazenske vode. Za dugotrajnu operativnu sigurnost bazena je značajan korak kontrolisanje i održavanje. Održavanje bazena utiče na izgled samog bazena, na čistoću vode i dugoročno pouzdan rad mehaničke opreme. Ovaj zadatak zahteva veliku stručnost, kao na hemijskoj, tako i za strukturnoj i mašinskoj oblasti. Sa posvećenim radom održavanja je omogućeno efikasan rad bazena, koje je dugoročno veoma ekonomično rešenje.
Back to Top