Oprema za bazene Beograd

Registruj se
Prijavi se
Oprema za bazene Beograd
michel-marconio-oprema-za-bazene
OPREMA ZA BAZENE BEOGRAD MICHEL MARCONIO Marconio hidromasažni bazeni koriste simbiozu tople vode, različitih vrsta mlaznica i moćnih motora kako bi maksimizirali efekat hidro masaže i opustile telo od stopala do vratnih mišića.
Marconio Whirlpool SPA je jedini proizvođač masažnih bazena u našoj zemlji i jedan od samo nekoliko u celoj Evropi kada su u pitanju profesionalni prelivni masažni bazeni namenjeni pre svega javnim objektima.
aquaplan-oprema-za-bazene

AQUAPLAN

Beograd, Palilula, Zrenjaninski put 98a 011 2085608
cena: Cenovnik
OPREMA ZA BAZENE BEOGRAD AQUAPLAN Oprema za bazene svakodnevno pomaže u održavanju bazena kako voda ne bi bila prljava ili neupotrebljiva za korišćenje.
I kod velikih i kod malih bazena, održavanje bazena je osnovna i vrlo bitna stavka koja Oprema za privatne građevinske bazene. Privatni bazeni su u poslednje vreme sve popularniji. Privatni građevinski bazeni su najskuplja varijanta, ali zato pružaju veliku fleksibilnost i slobodu u dizajnu i izgradnji bazena.
Pod ovim podrazumevamo da se bazen može izgraditi u svim oblicima i veličinama.
Ovakav bazen se izrađuje od betona, a samo oblaganje bazena se može uraditi u dve varijante - oblaganjem keramikom (pločice ili mozaik) ili postavljanjem PVC lajnera.sa sobom nosi i deo obaveze.
Oprema za javne građevinske bazene Osim za privatne bazene, u mogućnosti smo da Vam ponudimo I opremu za javne bazene. Kada se obično pomene naziv "javni bazeni" većina ljudi pomisli na bazene olimpijskih dimenzija u kojima se održavaju takmičenja.
Takođe većina misli I na vodene zabavne parkove sa mnoštvom tobogana I vodenih atrakcija. Svi oni I jesu javni bazeni ali tu se takođe uključuje I hotelski bazeni, bazeni u sportskim objektima. Kod opreme za javne bazene veoma je bitno da se poseduje mašinski projekat uz koji bi mogli da sačinimo adekvatnu ponudu namenski za tu vrstu bazena I njegovo opterećenje u samom korišćenju.
luna-cerade-i-tende-oprema-za-bazene
OPREMA ZA BAZENE - LUNA CERADE I TENDE Luna proizvodi kvalitetne zimske prekrivače za bazene.
mv-tepsic-oprema-za-bazene

MV Tepšić

Nova Pazova, Industrijska zona bb 063 1139882
cena: Cenovnik
OPREMA ZA BAZENE - MV TEPŠIĆ MV Tepšić izrađuje ležaljke za bazene i plaže.
mtm-tende-i-cerade-oprema-za-bazene-965650

MTM Tende i Cerade

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 22g 064 1202073
cena: Cenovnik
OPREMA ZA BAZENE - MTM TENDE I CERADE MTM proizvodi kvalitetne prekrivače za bazene.
tende-still-oprema-za-bazene-889152
OPREMA ZA BAZENE - TENDE STILL Izrada zimskih cerada za bazene.
tenda-style-oprema-za-bazene-597715

Tenda Style

Beograd, Mladenovac, Petra Bajtaića 9 066 5135365
OPREMA ZA BAZENE - TENDA STYLE Tenda Style izrađuje otporne pokrivke za bazene.
tarfi-oprema-za-bazene-963052

Tarfi

Beograd, Ugrinovci, Grobljanska 32 061 2331181
OPREMA ZA BAZENE - TARFI Izrada prekrivača za bazene, otporni i dugotrajni.

TermoPool

Beograd, Zvezdara, Ljubiše Miodragovića 11 N 011 4417250
OPREMA ZA BAZENE - TERMOPOOL Veliki asortiman opreme za bazene u TermoPool-u.
Veliki otvoreni bazeni, ali i velika ponuda i pristupačne cene malih kućnih bazena omogućavaju skoro svima da spas od vrućine barem na kratko potraže u njima. Bazenima u dvorištu ili na terasi naročito se raduju deca, uglavnom nesvesna brojnih opasnosti kojima se izlažu. Da biste Vaš bazen pretvorili u zdarvu i bezbednu dečiju oazu, neophodno je voditi računa i o opremi za bazene. Pumpe za vodu, sredstva za prečišćavanje vode, zaštitni pokrivači samo su neki delovi neophodne bazenske opreme koju treba da posedujete. Verovatno ste zadovoljno koristili Vaš bazen preko leta. Priprema bazena za zimski period je jedan od uslova da i sledeće sezone bez problema možete uživati u čarima čiste vode. Najznačajniji deo mehanike bazena je pumpa. Od pravilnog funkcionisanja pumpe zavisi stanje vode u bazenu. Bez filtracije nemoguće je postići pravu čistoću bazenske vode. Za dugotrajnu operativnu sigurnost bazena je značajan korak kontrolisanje i održavanje. Održavanje bazena utiče na izgled samog bazena, na čistoću vode i dugoročno pouzdan rad mehaničke opreme. Ovaj zadatak zahteva veliku stručnost, kao na hemijskoj, tako i za strukturnoj i mašinskoj oblasti. Sa posvećenim radom održavanja je omogućeno efikasan rad bazena, koje je dugoročno veoma ekonomično rešenje.
Back to Top