Oprema za fontane Beograd

Registruj se
Prijavi se
Oprema za fontane Beograd
oaza-projekt-oprema-za-fontane

Oaza Projekt

Beograd, Lazarevac, Milana Matića 8 011 8124431
OPREMA ZA FONTANE.
Mlaznice, Pumpe za fontane, Filteri, Rasveta, Geo tekstil i folije.
MLAZNICE: Oase mlaznice, vulkan-mlaznica-troredni-mlaz vulkan-mlaznica-troredni-mlaz, vulkan-troredni mlaz sa rasvetom vulkan-troredni mlaz sa rasvetom, čaša-mlaznica čaša mlaznica, časa-mlaznica čaša - mlaznica, Penušavac Penušavi vodeni mlaz, lava-mlaznica-polulopta lava-mlaznica-polulopta, lava-polulopta-noćna.
PUMPE ZA FONTANE: Na raspolaganju vam je veliki broj tipova pumpi vrhunskih svetskih proizvođača u velikom rasponu snage i protoka 250 l/h do 25000 l/h.
FILTERI ZA FONTANE: Na raspolaganju nam je veliki izbor opreme za prečišćavanje vode : mehanički, bioloških i hemijskih filtera zatim: UV lampe, UV filteri i drugo.
U izradi koristimo samo visoko kvalitetne filtere vodećih svetskih proizvođača.
RASVETA ZA FONTANE: U širokom spektru podvodne rasvete koji nudimo možete pronaći sve vrste podvodnih sijalica: minjon sijalice, standardne podvodne sijalice, podvodni reflektori, profesionalni podvodni reflektori od nerđajućih materijala.
GEO TEKSTIL I FOLIJE: U cilju sprečavanja oticanja vode, prodora stranih tela, insekata i glodara kao i zbog fizičke stabilnosti u izradi fontana i mini jezera koristimo savremene materijale: Hidro-izolacione folije (od 0,5 do 1mm) izuzetne rastegljivosti, otporne na mehanička oštećenja.
Geo tekstil - Sintetičke materijale i ostale izolacione materijale.
aqua-arts-akvamarin-oprema-za-fontane-617840
OPREMA ZA FONTANE - AQUA ARTS - AKVAMARIN U ponudi je kompletna oprema za fontane.
aqua-mramor-oprema-za-fontane-745483

Aqua Mramor

Beograd, Voždovac, Ljermontova 19 063 8648192
OPREMA ZA FONTANE - AQUA MRAMOR Nudimo kvalitetnu opremu za fontane.

Aquatec Shop

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 538 011 4004091
OPREMA ZA FONTANE BEOGRAD
Oprema za fontane mora biti vrhunskog kvaliteta, da bi fontana dobro funkcionisala i dugo trajala. Fontansku opremu čine najraznovrsnije komponente: fontanske mlaznice pomoću kojih se postižu najrazličitiji vodeni efekti, pumpe, podvodni reflektori, kontrole, razvodne kutije za kablove, usisni elementi, upravljački uredjaji, fiting za povezivanje i drugo. Svako ko je posmatrao raskošno osvetljenu fontanu u večernjim satima, zna da je to utisak koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Prizor vodenih figura koje oživljavaju pod moćnom led RGB rasvetom, uvek je spektakularan, čak i kada se radi o sasvim skromnim vodenim sistemima. Fontanske mlaznice su komponente od kojih zavisi izgled vodenog efekta. Najveći broj mlaznica je u potpunosti izrađen od nerđajućeg čelika, koji im daje dugotrajnost i otpornost na koroziju. Veoma precizno su konstruisane i proizvedene tako da daju inzvanredno jasne vodene figure, uz optimalni protok vode. Prednosti vodoskoka, penušavih gejzira i drugih vodenih oblika koje formiraju mlaznice je u tome što pružaju niz mogućnosti za kombinovanje. Takve fontane mogu da imaju dinamičnu, odnosno promenljivu sliku koja u kombinaciji s podvodnom rasvetom može da izgleda veoma lepo.
Back to Top