Oprema za fontane Beograd

Registruj se
Prijavi se
Oprema za fontane Beograd
oaza-projekt-oprema-za-fontane

Oaza Projekt

Beograd, Lazarevac, Milana Matića 8 011 8124431
OPREMA ZA FONTANE.
Mlaznice, Pumpe za fontane, Filteri, Rasveta, Geo tekstil i folije.
MLAZNICE: Oase mlaznice, vulkan-mlaznica-troredni-mlaz vulkan-mlaznica-troredni-mlaz, vulkan-troredni mlaz sa rasvetom vulkan-troredni mlaz sa rasvetom, čaša-mlaznica čaša mlaznica, časa-mlaznica čaša - mlaznica, Penušavac Penušavi vodeni mlaz, lava-mlaznica-polulopta lava-mlaznica-polulopta, lava-polulopta-noćna.
PUMPE ZA FONTANE: Na raspolaganju vam je veliki broj tipova pumpi vrhunskih svetskih proizvođača u velikom rasponu snage i protoka 250 l/h do 25000 l/h.
FILTERI ZA FONTANE: Na raspolaganju nam je veliki izbor opreme za prečišćavanje vode : mehanički, bioloških i hemijskih filtera zatim: UV lampe, UV filteri i drugo.
U izradi koristimo samo visoko kvalitetne filtere vodećih svetskih proizvođača.
RASVETA ZA FONTANE: U širokom spektru podvodne rasvete koji nudimo možete pronaći sve vrste podvodnih sijalica: minjon sijalice, standardne podvodne sijalice, podvodni reflektori, profesionalni podvodni reflektori od nerđajućih materijala.
GEO TEKSTIL I FOLIJE: U cilju sprečavanja oticanja vode, prodora stranih tela, insekata i glodara kao i zbog fizičke stabilnosti u izradi fontana i mini jezera koristimo savremene materijale: Hidro-izolacione folije (od 0,5 do 1mm) izuzetne rastegljivosti, otporne na mehanička oštećenja.
Geo tekstil - Sintetičke materijale i ostale izolacione materijale.
aquatec-shop-oprema-za-fontane

Aquatec Shop

Beograd, Voždovac, Ustanička 170 011 3543121
cena: Cenovnik
OPREMA ZA FONTANE BEOGRAD AQUATEC SHOP Ukoliko Vam je potrebana oprema za fontanu, naš tim će Vam izaći u susret.
Oprema za fontane mora biti vrhunskog kvaliteta, da bi fontana dobro funkcionisala i dugo trajala. Fontansku opremu čine najraznovrsnije komponente: fontanske mlaznice pomoću kojih se postižu najrazličitiji vodeni efekti, pumpe, podvodni reflektori, kontrole, razvodne kutije za kablove, usisni elementi, upravljački uredjaji, fiting za povezivanje i drugo. Svako ko je posmatrao raskošno osvetljenu fontanu u večernjim satima, zna da je to utisak koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Prizor vodenih figura koje oživljavaju pod moćnom led RGB rasvetom, uvek je spektakularan, čak i kada se radi o sasvim skromnim vodenim sistemima. Fontanske mlaznice su komponente od kojih zavisi izgled vodenog efekta. Najveći broj mlaznica je u potpunosti izrađen od nerđajućeg čelika, koji im daje dugotrajnost i otpornost na koroziju. Veoma precizno su konstruisane i proizvedene tako da daju inzvanredno jasne vodene figure, uz optimalni protok vode. Prednosti vodoskoka, penušavih gejzira i drugih vodenih oblika koje formiraju mlaznice je u tome što pružaju niz mogućnosti za kombinovanje. Takve fontane mogu da imaju dinamičnu, odnosno promenljivu sliku koja u kombinaciji s podvodnom rasvetom može da izgleda veoma lepo.
Back to Top