Oprema za kozmetičke salone Beograd

Registruj se
Prijavi se
Oprema za kozmetičke salone Beograd
frizersko-kozmeticka-oprema-mariner-oprema-za-kozmeticke-salone
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE BEOGRAD FRIZERSKO - KOZMETIČKA OPREMA MARINER Pored proizvodnje frizerske opreme, Mariner se bavi i proizvodnjom opreme za kozmetičke salone.
Naš cilj je da kvalitetom proizvoda, povoljnom cenom i brzom uslugom sačuvamo postojeće i pridobijemo poverenje novih klijenata.
Ukoliko imate bilo kakvih predloga, primedbi ili pitanja, kontaktirajte nas, jer mi smo tu za Vas.
medicinska-oprema-metalplast-and-oprema-za-kozmeticke-salone
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE METALPLAST AND Metalplast AND d.o.o.
je porodična firma koja se bavi proizvodnjom medicinske opreme, opreme za kozmetičare, ostalog nameštaja i maloprodajom i veleprodajom cevi, limova, profila i ostale metalne galanterije.
enterijer-balaz-oprema-za-kozmeticke-salone
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE BEOGRAD ENTERIJER BALAŽ Enterijer Balaž je osnovana davne 1915.godine, još tada kao stolarska radionica.
Danas je porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom.
Za više od 100 godina postojanja stekli smo dovoljno iskustva i znanja da našim kupcima nudimo najkvalitetnije proizvode.
Radimo isključivo po narudžbi,zato imamo mogućnost da sve naše proizvode prilagodimo mogućnostima i željama naših kupaca.Maksimalno se trudimo da svima izađemo u susret,da nađemo rešenja za sve Vaše zahteve, zato nas posetite u našem izložbenom salonu u Temerinu, Novosadska 384 ili nas kontaktirajte.
rp-company-oprema-za-kozmeticke-salone

Rp Company

Novi Sad, Pere Popadića 49 021 467458
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE BEOGRAD RP COMPANY Sve što Vam je potrebno od preparata i opreme za negu lepote i tela.
north-system-oprema-za-kozmeticke-salone
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE BEOGRAD NORTH SISTEM Firma NORTH SYSTEM D.O.O.
je privatno preduzeće osnovano 2003 god.
u Novom Sadu.
North System je jedina firma na tržištu u Srbiji koja je usko specijalizovana za prodaju aparata iz oblasti fizikalne medicine, sportske medicine i rehabilitacije
crystal-pool-oprema-za-kozmeticke-salone

Crystal Pool

Beograd, Jajinci, Bulevar JNA 33m 060 3040515
cena: Cenovnik
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE BEOGRAD CRYSTAL POOL Stolovi za masažu prestavljaju nezaobilazan komad opreme wellness centara i kozmetičkih salona.
Korisnici usluga wellness centara podrazumevaju prisustvo masera kome mogu da se prepuste dok su ispod njih kreveti za masažu ili stolice za masažu. U poslednjih par godina sve je veći broj masera koji vrše usluge masaže u svojim prostorijama ili dolaze kod korisnika, a da bi masaža bila urađena na najkvalitetniji način oni nose sa sobom rasklopivi stolovi za masažu. U našoj ponudi možete naići na sve vrste stolova za masažu počev od drvenih ili aluminijumskih, sklopivih ili fiksnih, hidrauličnih, terapeutskih i medicinskih stolova.
U ponudi su i stolice za masažu, jastuci, posebni jastuci od heljede, presvlake, dodatna oprema i još mnogo toga.
d-cosmetics-oprema-za-kozmeticke-salone
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE BEOGRAD D COSMETIS D Cosmetics je ekskluzivni uvoznik poznatih kozmetičkih brendova Ericson Laboratoire i Juliette Armand. Takođe vršmo prodaju kozmetičkih aparata Mezo++ by D Cosmetic.
pure-line-oprema-za-kozmeticke-salone

Pure line

Beograd, Vračar, Kneginje Zorke 96 011 3445892 |
060 0700872 |
cena: Cenovnik
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE BEOHRAD PURE LINE Kompanija Pure Line d.o.o.
se bavi zastupanjem i promocijom farmaceutskih i kozmetičkih brendova na tržistu Srbije.
Distributeri smo kozmetičke kuće Germaine de capuccini.
proizvodnju visokoselektivne profesionalne kozmetike.
Spoj znanja i savremene nano tehnologije i istraživačkog rada iz oblasti kozmetologije i dermatologije i kombinacijom visoko koncentrovanih i najefikasnijih prirodnih supstanci postavili su Pure Line u vrh svetske profesionalne kozmetike.
mezoestetika-oprema-za-kozmeticke-salone

Mezoestetika

Beograd, Vračar, Mileševska 23 011 3442283 |
069 1113448 |
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE BEOGRAD MEZOESTETIKA Mezoestetika je tim lekara i kozmetologa koji se godinama uspešno bavi distribucijom medicinskihih i kozmetičkih preparata i opreme za profesionalnu negu lica i tela. Pored stručne edukacije i distribucije brendova čiji smo zastupnici, svoje znanje i iskustvo u praktičnom radu delimo sa svojim klijentima u našim estetskim centrima. Za sve zainteresovane omogućavamo praktičnu prezentaciju aparata u našem centru, kako bi se bliže upoznali i informisali o načinu rada i očekivanim rezultatima. Za svaki kupljeni aparat dobijate profesionalnu obuku za rad koja pored praktičnog dela uključuje i kontinuiranu stručnu podršku u vidu razmene iskustava i saveta, koji se odnose na različite slučajeve iz prakse.
Odlazak u kozmetički salon za mnoge je pravi ritual. Ponekad je to ukradeno vreme samo za sebe, ponekad jedva uguramo u dnevni plan, ali uvek je to sveto vreme. Vreme kada se možemo u potpunosti opustiti, učiniti nešto lepo za svoje telo, dušu i duh, duboko udahnuti i izdahnuti, zatvoriti oči i iz neke druge perspektive sagledati svoj život. S obzirom da stvari stoje tako kako stoje, posebnu pažnju treba obratiti na opremanje kozmetičkog salona. Svaki deo u salonu treba da bude izabran sa posebnom pažnjom i posvećenošću. Gledati da stolica bude udobna, opuštajuća, da tonovi budu veseli i da sam ambijent usrećuje mušterije. Bilo da se zove kozmetički salon, salon lepote, studio za lepotu... Svi oni nude prekrasno provedene trenutke i istinsko opuštanje, ali ono neće biti potpuno ukoliko sam prostor nije udoban. Da biste svojim mušterijama priredili poseban ugodjaj i da bi one maštale o ponovnom dolasku, posvetite svoje vreme i potpunu svoju pažnju pri kupovini opreme za kozmetički salon.
Back to Top