Oprema za kozmetičke salone Beograd

Registruj se
Prijavi se
Oprema za kozmetičke salone Beograd
medicinska-oprema-metalplast-and-oprema-za-kozmeticke-salone
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE METALPLAST AND Metalplast AND d.o.o.
je porodična firma koja se bavi proizvodnjom medicinske opreme, opreme za kozmetičare, ostalog nameštaja i maloprodajom i veleprodajom cevi, limova, profila i ostale metalne galanterije.
enterijer-balaz-oprema-za-kozmeticke-salone
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE BEOGRAD ENTERIJER BALAŽ Enterijer Balaž je osnovana davne 1915.godine, još tada kao stolarska radionica.
Danas je porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom.
Za više od 100 godina postojanja stekli smo dovoljno iskustva i znanja da našim kupcima nudimo najkvalitetnije proizvode.
Radimo isključivo po narudžbi,zato imamo mogućnost da sve naše proizvode prilagodimo mogućnostima i željama naših kupaca.Maksimalno se trudimo da svima izađemo u susret,da nađemo rešenja za sve Vaše zahteve, zato nas posetite u našem izložbenom salonu u Temerinu, Novosadska 384 ili nas kontaktirajte.
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE BEOGRAD RP COMPANY Sve što Vam je potrebno od preparata i opreme za negu lepote i tela.
north-system-oprema-za-kozmeticke-salone
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE BEOGRAD NORTH SISTEM Firma NORTH SYSTEM D.O.O.
je privatno preduzeće osnovano 2003 god.
u Novom Sadu.
North System je jedina firma na tržištu u Srbiji koja je usko specijalizovana za prodaju aparata iz oblasti fizikalne medicine, sportske medicine i rehabilitacije
d-cosmetics-oprema-za-kozmeticke-salone
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE BEOGRAD D COSMETIS D Cosmetics je ekskluzivni uvoznik poznatih kozmetičkih brendova Ericson Laboratoire i Juliette Armand. Takođe vršmo prodaju kozmetičkih aparata Mezo++ by D Cosmetic.
pure-line-oprema-za-kozmeticke-salone

Pure line

Beograd, Vračar, Kneginje Zorke 96 011 3445892
cena: Cenovnik
OPREMA ZA KOZMETIČKE SALONE BEOHRAD PURE LINE Kompanija Pure Line d.o.o.
se bavi zastupanjem i promocijom farmaceutskih i kozmetičkih brendova na tržistu Srbije.
Distributeri smo kozmetičke kuće Germaine de capuccini.
proizvodnju visokoselektivne profesionalne kozmetike.
Spoj znanja i savremene nano tehnologije i istraživačkog rada iz oblasti kozmetologije i dermatologije i kombinacijom visoko koncentrovanih i najefikasnijih prirodnih supstanci postavili su Pure Line u vrh svetske profesionalne kozmetike.
Odlazak u kozmetički salon za mnoge je pravi ritual. Ponekad je to ukradeno vreme samo za sebe, ponekad jedva uguramo u dnevni plan, ali uvek je to sveto vreme. Vreme kada se možemo u potpunosti opustiti, učiniti nešto lepo za svoje telo, dušu i duh, duboko udahnuti i izdahnuti, zatvoriti oči i iz neke druge perspektive sagledati svoj život. S obzirom da stvari stoje tako kako stoje, posebnu pažnju treba obratiti na opremanje kozmetičkog salona. Svaki deo u salonu treba da bude izabran sa posebnom pažnjom i posvećenošću. Gledati da stolica bude udobna, opuštajuća, da tonovi budu veseli i da sam ambijent usrećuje mušterije. Bilo da se zove kozmetički salon, salon lepote, studio za lepotu... Svi oni nude prekrasno provedene trenutke i istinsko opuštanje, ali ono neće biti potpuno ukoliko sam prostor nije udoban. Da biste svojim mušterijama priredili poseban ugodjaj i da bi one maštale o ponovnom dolasku, posvetite svoje vreme i potpunu svoju pažnju pri kupovini opreme za kozmetički salon.
Back to Top