Oprema za prehrambenu industriju Beograd

Registruj se
Prijavi se
Oprema za prehrambenu industriju Beograd
frigotherm-oprema-za-prehrambenu-industriju

Frigotherm

Beograd, Zvezdara, Kneza Mutimira 4 011 3470850
OPREMA ZA PREHRAMBENU INDUSTRIJU BEOGRAD FRIGOTHERM Naša firma je specijalizovana za prodaju, ugradnju i servisiranje: profesionalne ugostiteljske opreme industrijskih mašina za perionice veša, opreme za klimatizaciju kao i prodaju ugostiteljskog inventara i tekstila.
mlinpek-servis-oprema-za-prehrambenu-industriju

Mlinpek Servis

Smederevo, Trg Nikole Krge 14 060 6399636
OPREMA ZA PREHRAMBENU INDUSTRIJU MLINPEK SERVIS Mlinpek servis doo je preduzeće osnovano 1994.godine od strane Dragoljuba Dajića, dipl.
maš.
ing i kompanije Mlinpek zavod Novi Sad.
1998.godine kompanija Mlinpek zavod povlači svoja ulaganja a u preduzeće dolazi g-din Milan Dajić, dipl.
maš.
ing - glavni konstruktor duvaljki FAGRAM i UNITEH Smederevo, a sa Mlinpek zavodom nastavlja saradnju po ugovoru o saradnji i zajedničkom nastupu, koja uspešno traje do današnjih dana. Preduzeće Mlinpek servis se bavi projektovanjem, proizvodnjom, inženjering i marketing poslovima, transferom znanja, tehnologije i opreme, kompletiranjem, održavanjem i servisiranjem procesne i druge opreme sa akcentom na kompresorsku, vakuum i tehniku pneumatskog transporta u prehrambenoj i drugim industrijama kao i kooperacijom, zastupanjem inostranih kompanija i posredovanjem u prometu roba i usluga.Preduzeće od svog osnivanja nije menjalo svoj program delatnosti vec se samo usavršavalo, povećavajući svoja iskustva prateći nove proizvode i tehnologije. Pored kooperacije sa domaćim firmama vec dugo godina imamo izvanrednu poslovno tehničku saradnju i zastupštvo više stranih kompanija.
rahladne-i-tople-vitrine-frigo-bel-oprema-za-prehrambenu-industriju
OPREMA ZA PREHRAMBENU INDUSTRIJU BEOGRAD FRIGO BEL Proizvodnja profesionalne ugostiteljske opreme - rashladnih i termičkih uređaja, kao i „Inox“ proizvoda osnovna je delatnost ove uspešne privatne kompanije čijem osnivanju je prethodio dugogodišnji rad u ovoj oblasti.
Za samo 10 godina svoga postojanja, kvalitetom, brzim rokovima isporuke te širokom paletom svojih proizvoda, „Frigo bel“ je stekao veliki broj komintenata, a njegovi uređaji danas se nalaze u pekarskim, ugostiteljskim i trgovinskim radnjama širom Srbije
prodaja-laboratorijske-opreme-superlab-oprema-za-prehrambenu-industriju

Laboratorijska oprema Superlab

Novi Beograd, Milutina Milankovića 25 011 2222222
OPREMA ZA HEMIJSKU INDUSTRIJU - SUPERLAB SUPERLAB d.o.o nastoji da zadrži vodeće mesto pouzdanog i priznatog isporučioca laboratorijske opreme vrhunske tehnologije u svim oblastima inženjerstva.
cd-system-oprema-za-prehrambenu-industriju

CD System

Beograd, Zvezdara, Ravanička 44 011 2835265
OPREMA ZA PREHRAMBENU INDUSTRIJU - CD SYSTEM U ponudi je oprema za prehrambenu industriju prestižnih proizvođača.
omni-projekt-oprema-za-prehrambenu-industriju-348236

Omni Projekt

Vrnjačka Banja, Novo Selo 16 036 631610
OPREMA ZA PREHRAMBENU INDUSTRIJU - OMNI PROJEKT U ponudi su mašine i oprema za prehrambenu industriju.
Back to Top