Oprema za voćarstvo Beograd

Registruj se
Prijavi se
Oprema za voćarstvo Beograd
termorad-group-oprema-za-vocarstvo

Termorad Group

Beograd, Ugrinovci, Zemunska 305a 062 8062558
cena: Cenovnik
OPREMA ZA VOĆARSTVO BEOGRAD TERMORAD Termorad Inox posude za rakiju proizvode se od posebne vrste nerđajućeg čelika (INOX EN 1.4301) koji ispunjava sve standarde prehrambene industrije, čime je zagarantovana neutralnost uticaja i izmene originalnih svojstava i kvaliteta rakije.
Inox posuda za rakiju poseduje jedinstven zatvarač sa dihtung gumom, koji obezbeđuje odličnu zaptivnost posude, čime je rakija u posudi potpuno izolovana od spoljnih uticaja i zaštićena na bakteriološki i zdravstveno ispravan način.
Odlaganjem rakije u Termorad Inox posude sprečava se naknadno isparavanje, dok se ujedno čuva aroma, boja i pun ukus Vaše rakije.
Posude se izrađuju u zapreminama od 50, 100, 150 i 350 litara, a svaka Inox posuda za rakiju poseduje namensko prohromsko postolje koje je odvojivo, kao i prohromsku slavinu za istakanje rakije.
kosa-trade-oprema-za-vocarstvo
OPREMA ZA VOĆARSTVO -Muljače - Sečke - Burad za vino - Kazani za rakiju - Slavine - Čepovi - Pumpe za pretakanje, - Filteri za vino - Zatvaračice - Punilice - Merni instrumenti - Stakleni baloni - Kace enološke
Back to Top