Osnovna škola na francuskom Beograd

Registruj se
Prijavi se
Osnovna škola na francuskom Beograd
Osnovna škola na francuskom Beograd je stranica na kojoj Vam predstavljamo osnovne škole na francuskom jeziku u Beogradu.
Zanimaju Vas lokacije osnovnih škola na francuskom jeziku u Beogradu?
Interesuje Vas kada je upis i da li je potrebno da dete ima predznanje francuskog jezika da bi se upisalo u osnovnu školu na francuskom jeziku u Beogradu?
Želite da znate i cene školarine u francuskoj osnovnoj školi i detaljan opis programa rada?
Odgovori na sva ova pitanja nalaze se ovde.
Upoznajte se detaljno sa svim sadržajima koje nude osnovne škole na francuskom jeziku u Beogradu tako što ćete pogledati njihove prezentacije.
Francuske osnovne škole u Beogradu veoma su tražene!
Nastava u franscuskim osnovnim školama odvija se u potpunosti na francuskom jeziku.
Pohađanjem osnovne škole na francuskom jeziku, Vaše dete će odlično savladati francuski i steći će široko opšte obrazovanje.
Nakon završene osnovne škole na francuskom jeziku, Vaše dete može da nastavi školovanje na francuskom jeziku ili na srpskom jeziku, ali u svakom slučaju znanje francuskog jezika koje do tada steklo je na nivou znanja deteta koje živi u nekoj od zemalja sa francuskog govornog područija.
Odluka da upišete dete u francusku školu je prava, jer investicija u obrazovanje deteta je najvrednija i najbolja investicija!
LOKACIJE
Osnovna škola na francuskom jeziku ili kraće rečeno francuska škola je osnovna škola u kojoj se nastava kompletno odvija na francuskom jeziku. Osnovne škole na francuskom jeziku su obrazovne ustanove koje imaju akreditaciju Ministarstva prosvete. Francuske škole nude osnovno školsko obrazovanje iz svih predmeta kao i druge škole, s tom razlikom što je profesorima i predavačima francuski jezik ili maternji ili su poznavaoci ovog jezika na bilingvalnom nivou. Deca će pohađajući francusku školu pratiti predavanja iz svih predmeta slušajući savršen izgovor francuskog jezika. Na taj način deca će sa lakoćom usvojiti taj izgovor je je opšte poznato da deca u ovom uzrastu lako uče strane jezike. U osnovne škole na francuskom jeziku mogu ići sva deca, ne vezano od porekla i predznanja francuskog jezika. Francuske škole pohađaju i deca rođena u Srbiji i deca stranih državljana i diplomata. Tako da će Vaše dete steći prijatelje koji pripadaju raznim nacijama i kulturama i na taj način će od malih nogu širiti svoje vidike i učiti se da prihvata različitost. Upoznaće kulturu, umetnost i istoriju Francuske i drugih zemalja u kojima se govori francuski jezik. Francuski je zvaničan jezik mnogih institucija u svetu i znanje francuskog jezika je pravo bogatstvo i velika prednost.
Back to Top