Osnovna škola na nemačkom Beograd

Registruj se
Prijavi se
Osnovna škola na nemačkom Beograd
Osnovna škola na nemačkom Beograd - ovo tražite?
Stranica posvećena osnovnim školama na nemačkom jeziku u Beogradu je pred Vama.
Ako se pitate gde se u Beogradu nalaze osnovne škole na nemačkom jeziku ovde može pogledati.
Saznajte cene školarine u svim nemačkim osnovnim školama u Beogradu kao i sve detelje oko upisa.
Svaka osnovna škola na nemačkom jeziku u Beogradu ima program pravljen u skladu sa najvišim standardima.
Nastava u osnovnim školama na nemačkom jeziku u potpunosti se izvodi na nemačkom jeziku.
Vaš osnovac će pohađanjem osnovne škole na nemačkom jeziku odlično savladati nemački jezik.
Zanima Vas da li je potrebno da dete već ima predznanje nemačkog jezika da bi moglo da pohađa osnovnu školu na nemačkom jeziku.
Odgovor na ovo i sva druga pitanja u vezi sa osnovnim školama na nemačkom jeziku pronaći ćete ovde.
Planirate preseljenje u Nemačku, Austriju ili Švajcarsku?
Zašto ne bi od početka Vaše dete pohađalo nemačku školu, dok ste još u Beogradu i na taj način bilo spremno i lakše se uklopilo u novu školu kada se preselite.
Investirajte u budućnost Vaše dece, investirajte u njihovo obrazovanje i učinićete pravi potez, a Vaša deca će Vam sutra biti zahvalna!
deutsche-schule-belgrad-osnovna-skola-na-nemackom
Osnovna škola na nemačkom. Nemačka škola Beograd je privatna škola.
To je inostrana nemačka škola priznata od strane Konferencije ministara kulture saveznih pokrajina (KMK).
Ona je deo međunarodne mreže koja broji 141 nemačku školu širom sveta, kao i preko 1.000 školskih ustanova i nemačkih ogranaka pri državnim školama ciji je pokrovitelj Savezna Republika Nemačka.
Osnovne škole na nemačkom jeziku su obrazovne ustanove u kojima se nastava kompletno odvija na nemačkom jeziku. Nemačke škole su namenjene i deci kojoj nemački jezik nije maternji i nisu pre pohađanja škole živela na nemačkom govornom području, i deci stranih državljana i diplomata koja imaju predznanje nemačkog jezika ili im je nemački maternji jezik. U svakom slučaju Vaše dete će, pohađajući nemačku školu, s lakoćom savladati nemački jezik i nivo znanja nemačkog jezika biće jednak nivou znanja jezika koje bi dete imalo da ste se preselili i da živite negde na nemačkom govornom područiju. Na ovaj način ćete Vašem detetu dati veliku prednost u startu, jer će ono gotovo nesvesno, odlično ovladati jednim svetskim jezikom. To će mu kasnije otvoriti mnoge mogućnosti. Moći će da nastavi da se školuje na nemačkom, ili će posle srednje škole moći da razmišlja o studijama na nekom univerzitetu gde se predavanje odvijaju na nemačkom jeziku. Ovo je samo mali deo pogodnosti koje znanje nemačkog jezika nosi sa sobom. U osnovnoj školi na nemačkom jeziku, dete ne samo što će odlično naučiti nemački, nego će i steći najkvalitetnije opšte obrazovanje i postaviti odličan temelj za dalje školovanje. Vaš osnovac će pohađanjem osnovne škole na nemačkom, upoznati kulturu i običaje Nemačke i drugih zemalja koje pripadaju nemačkom govornom područiju. Uz druženje i učenje sa vršnjacima i razne vanškolske aktivnosti, Vaše dete će u nemačkoj osovnoj školi provesti deo detinjstva koga će se uvek rado sećati i u kome će možda početi neka drugarstva za ceo život.
Back to Top