Parking rampe Beograd

Registruj se
Prijavi se
Parking rampe Beograd
aluroll-parking-rampe

Aluroll

Beograd, Zemun, Batajnički drum 6 011 2101990 |
011 2101991 |
Rampe i parking barijere.
Proizvodnja, ugradnja i servis.
gradar-temerin-parking-rampe
PARKING RAMPE BEOGRAD GRADAR TEMERIN - Opremljene su jakim i pouzdanim monofaznim elektro­ motorom. - Postoje 4 kategorije rampi, u zavisnosti od dužine letve: do 2,5 m, 4 m, 6 m i 8m. - Postoji mogućnost ugradnje signalnih lampica na letvu, koje neprestano blinkaju.
Rampa se potpuno otvara (ugao otvaranja je 90°). - Odlikuju se bezbednim podizanjem i spuštanjem prilikom svakog manevra.
Radi sprečavanja oštećenja korisno je ugraditi i sigurnosne foto ćelije. - Rampa se može podesiti da se automatski zatvara posle propuštanja vozila. - Može biti sa plastificiranom kutijom od pocinkovanog čelika ili sa kutijom od nerđajućeg čelika.
mobil-mont-parking-rampe

Mobil Mont

Beograd, Palilula, Zrenjaninski put 139e 011 3322099
cena: Cenovnik
PARKING RAMPE BEOGRAD MOBIL MONT Automatika za kapije i garaže, parking i putoprelazne rampe, parking sistemi, automatika za industrijska i hladionička vrata, senzorska vrata, potapajući stubovi (Urbaco);
garazna-vrata-gates-parking-rampe

GATES

Beograd, Zemun, Tršćanska 21 011 3077426 |
011 3169571 |
cena: Cenovnik
PARKING RAMPE BEOGRAD GARAŽNA VRATA GATES Parking rampa najjednostavniji je i najekonomičniji sistem za regulisanje neautorizovanog ulaska na rezervisane parking prostore (privatni, komercijalni ili industrijski). Linija rampi u ponudi, kompletno su resenje problema “slobodne kontrole” (opcija: tastera, daljinske komande, magnetnih kartica- čitaca I komandnih centara), za različite dimenzije prolaza – do 8m.
montis-parking-rampe

Montis

Beograd, Rušanj, Gorana Petrovića 10 065 4009040
cena: Cenovnik
PARKING RAMPE BEOGRAD MONTIS U našem programu su automatske rampe visokog kvaliteta, namenjene za korišćenje na svim mestima koja zahtevaju kontrolu prolaza vozila i pešaka.
darbos-parking-rampe

Darbos

Beograd, Leštane, Branka Ćopića 29b 064 3675044
PARKING RAMPE.
ZAUSTAVNE RAMPE.
Zemlja porekla motora: Italija, Zemlja porekla upravljačke jedinice: Italija, Proizvod napravljen u SRBIJI.
vekom-co.-parking-rampe

Vekom Co.

Beograd, Voždovac, Jove Ilića 31 011 3098165 |
011 3098166 |
Parking rampe, parking barijere.
Parking rampe su idealna rešenja za kontrolu prolaska vozila u javnim parkiralištima, garažama, privatnim parkinzima.
Mogu se koristiti i u uslovima gustog saobraćaja.
Sastoje se od motora i kontrolne jedinice, smeštene u prigodno kućište.
Motori se napajaju sa 230V i 24Vdc, što omogućava izuzetne performanse i sigurnost u radu.
Izbor parking rampi zavisi od širine ulaza i načina korišćenja.
Želite da kontrolišete ulaz u privatni parking, javni ili rezidencijalni parking?
Na ulazima gde ulazi i izlazi veći broj vozila , najbolje rešenje za kontrolu pristupa su automatske parking rampe. Parking rampa je vizit karta Vaše firme. Prvo što posetilac primeti čak i pre ulaza na parking je upravo rampa za parking. Rampa za parking je efikasno sredstvo za sprečavanje neovlašćenog ulaza vozila u ograđeni prostor neke firme, javne garaže, ulaza na zajednički parking stambenih objekata i slično. Velika prednost parking rampe u odnosu na kliznu i krilnu kapiju je brzina otvaranja. Automatske rampe se podižu i spuštaju veoma brzo. Parking rampe su idelna rešenja za parkinge, zgrade za parkiranje, podzemnih garaža, auto salone, prolaze sa velikim prometom. Parking sistemi i rampe omogućavaju centralizovano daljinsko upravljanje, bolju kontrolu u veću efikasnost, koja najviše pogoduje poslovnim sistemima. Pored toga, automatske rampe za parkiranje pogodne su za svakodnevnu upotrebu i odličan su izbor kao sistem zaštite same garaže ili parkinga. Odlikuju se bezbednim podizanjem i spuštanjem prilikom svakog manevra.
Back to Top