Perike Beograd

Registruj se
Prijavi se
Perike Beograd
PERIKE BEOGRAD U našem salonu možete pronaći nekoliko vrsta perika. Perike izgledaju 100% verodostojno i dobro se održavaju. Perike su od sintetike visoke klase.

Salon lepote Lady

Beograd, YU Biznis Centar, Bulevar Mihajla Pupina 10Z 011 3017799 |
011 3115917 |
PERIKE BEOGRAD - SALON LADY Salon za prodaju PERIKA postoji već 12 godina i nalazi se u NOVOM SADU, a od meseca AVGUSTA 2011 godine otvorena je prodavnica i u Novom Beogradu (YU Biznis centar)... Salon za prodaju PERIKA postoji već 12 godina i nalazi se u NOVOM SADU, a od meseca AVGUSTA 2011 godine otvorena je prodavnica i u Novom Beogradu ( YU Biznis centar ).
LOKACIJE
Fenomen perike za kosu datira iz davnih vremena. Još su stari Egipćani koristili ovaj vid ulepšavanja, kako bi primarno prikrili ćelavost ili sedu kosu. Danas se perike koriste, ne samo iz estetskih razloga, već kao moćno modno sredstvo koje omogućava brzu transformaciju u veoma kratkom periodu. Bez obzira radi li se o perikama koje u potpunosti nadomeštaju kosu ili pak ekstenzijama i umecima na kopču koje garantuju dugu kosu na jedan dan, perike su uvek prisutne. Svaka žena je barem jednom želela imati kosu dugu poput Matovilke ili isprobati neku otkačenu i ludu boju za kosu s kojom nikada ne bi imala hrabrosti doći na posao. Vrhunske perike od veštačke dlake izgledaju isto kao perike od prirodne kose, ali im je održavanje neuporedivo lakše i jednostavnije. U estetskom smislu sintetičke perike se ne razlikuju od perika pravljenih od prirodne dlake, imaju regulatore veličine i odgovaraju svakom obimu glave, ne izazivaju kontraindikacije i jednostavno se postavljaju! Perike od prirodne kose prave se po želji i meri, od najkvalitetnije ljudske dlake! Bez obzira izaberete li periku od kvalitetne veštačke dlake, prirodne kose ili pak nešto jeftinije perike od veštačkih vlakana na kojima se vidi da su perike, važno je da imate na umu kako se perike ne treba stideti.
Back to Top