PET ambalaža Beograd

Registruj se
Prijavi se
PET ambalaža Beograd
PET ambalaža Beograd veoma je popularna kategorija jer objedinjuje sve proizvođače PET ambalaže iz Beograda.
Dakle, ako u Beogradu tražite proizvođače PET ambalaže, kako biste saznali cene PET ambalaže i upoznali se sa ponudom, došli ste na pravo mesto.
Razlog zašto se PET ambalaža toliko traži je što je to sve popularniji vid ambalaže koji je zbog svojih karakteristika zamenio druge materijale.
Naročito u industriji flaširane vode i bezalkoholnih pića PET ambalaža je postala dominantna.
PET ambalaža se brzo izrađuje, lako se oblikuje, cena izrade nije visoka, ekološki je prihvatljiva, omogućava pravilno čuvanje sadržaja i zato je toliko popularna.
PET ambalaža ima veoma široku primenu koja nije ograničena samo na prehrambenu industriju.
Upoznajte proizvođače PET ambalaže iz Beograda, pogledajte njihove prezentacije, proizvode i cene i uspostavite poslovnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.
PET AMBALAŽA - EURO PAK SISTEM EURO PAK SISTEM d.o.o.
Sajlovo XXII 16, 21000 Novi Sad, je renomirana firma sa višegodišnjim iskustvom u distribuciji proizvoda plastične, stiroporske i aluminijumske ambalaže za pakovanje hrane.
packaging-center-pet-ambalaza
PET AMBALAŽA BEOGRAD PACKAGING CENTER Ceneći Vaš trud da stvorite kvalitetan i vrhunski proizvod Packagingcenter želi da da svoj doprinos odabiru prave ambalaže za pakovanje koja štiti, čuva i prodaje proizvode.
Ambalaža koju nudimo zadovoljava sve EU standarde a pored toga je ekonomična i ekologična.
super-storm-pet-ambalaza
PET AMBALAŽA BEOGRAD SUPER STORM Super Storm doo je nastao na dugogodišnjem iskustvu u oblasti pakovanja.
Cilj nam je da na najefikasniji način odgovorimo vašim potrebama i ponudimo najbolja rešenja. Naša delatnost je prodaja i proizvodnja transportne ambalaže, ambalaže za pakovanje hrane i HTZ opreme.
bovest-pet-ambalaza

Bovest

Beograd, Voždovac, Ustanička 194/1 011 3477266 |
011 3477267 |
cena: Cenovnik
PET AMBALAŽA - BOVEST Bovest d.o.o.
je lider u proizvodnji duvane PET ambalaže u Srbiji.
panex-co-pet-ambalaza
PET AMBALAŽA.
Univerzalnost oblika, četvrtasti i ovalni, dihtujuće zatvaranje,dostupnost u zapreminama od 250ml do 2000ml, temperaturna izdržljivost od -40 C do +70 C, kao i fleksibilnost ovog materijala, čini PET posudu favoritom u izboru pakovanja.
PET posuda, zbog svog načinazatvaranja, produžava rok trajanja proizvoda koji je u nju upakovan i izuzetno je pogodna za pakovanje svih namirnica sa tečnim sadržajem.
Najveća primena se nalazi u pakovanju svih vrsta kolača koji imaju preliv (orijentalni kolači poput tulumbi, baklava, urmašica), mlečnih proizvoda (sir , kajmak...), sušenog i svežeg voća, salata, namaza, soseva, itd.
innotrade-pet-ambalaza

Innotrade

Beograd, Savski venac, Bulevar Vojvode Mišića 14 011 4409493
PET AMBALAŽA.
Gotove posude sa poklopcem izrađene od PET folija, postupkom termooblikovanja, u različitim oblicima i dimenzijama, za pakovanja proizvoda čija temperatura ne prelazi 65ºC.
PET AMBALAŽA je pogodna za pakovanje različitih vrsta hrane: u poslastičarstvu (kremasti i suvi kolači, keks, rolati i torte), u pekarstvu, trgovinama i mesarama (za pakovanje peciva, voća, povrća, mesa i mesnih prerađevina), u prehrambenoj industriji (razne vrste salata, namazi), u proizvodnji voća i povrća (sveže i sušeno voće i povrće), u pakovanju brze hrane i keteringu ali i u kućnoj upotrebi (pakovanje svih vrsta namirnica u frižidere i zamrzivače).
Prednosti pet ambalaže su: kristalna čvstoća, površinski sjaj, visoka transparentnost, hermetičko zatvaranje poklopcem, ne ispušta štetne gasove na hranu (atestirano), konkurentna cena i veliki izbor različitih oblika.
Posude od ovog materijala predviđene su za pakovanja proizvoda čija temperatura ne prelazi 65ºC.
umprom-pet-ambalaza

Umprom

Stara Pazova, Svetozara Markovića 73 063 511790
PET AMBALAŽA.
Formiranjem sopstvene alatnice, opremom i strukturom zaposlenih omogućili smo uspešnu realizaciju svih zahteva tržišta i proizvodnju različitih oblika i veličina PET ambalaže.
monoplast-pet-ambalaza

Monoplast

Nova Pazova, Pilota Zorana Latkovića 19 065 3361111
PET AMBALAŽA.
Pet ambalaža ili ambalaža od polietilen teraftalata, zapravo je ambalaža od termoplastičnog polimer granulata koji pripada porodici poliestera.
Ovaj materijal je primenu našao u proizvodnji veštačkih vlakana.
Naročito se počeo koristiti u industriji pakovanja hrane i pića, a ima temperaturno područje primene do 60°C.
Danas PET ambalažu možemo videti na svakom koraku, a u našoj ponudi ambalaže od PET-a možete pronaći širok izbor posuda za pakovanje hrane sa poklopcem.
Izdržljive, kompaktne, lagane i jednostavnog dizajna.
Pravljena od PET materijala koji je izuzetno izdržljiv na razne transportne i temperaturne uslove i najvaznije odobren od svetskih zdravstvenih ustanova kao "sigurna ambalaža".
Svoju upotrebu najvise pronalazi u skladištenju i čuvanju meda, kremova, čokolanih proizvoda, sušenih začina, poslastica i dodataka jelima.
Za razliku od staklenog proizvoda, laka je za transport i sigurna za hranu.
sarten-ambalaza-pet-ambalaza
PET AMBALŽA.
PET ambalaža sa uskim i širokim otvorima za kozmetiku, hemikalije i lekove, u različitim veličinama, bojama i oblicima, proizvedeni u unapred određenim količinama.
Flaše i tegle za proizvode različite gustine, proizvedenih sa otvorima različitih oblika i veličina, oblih ili četvrtastih, u sklasu sa zahtevima.
as-lunjplast-pet-ambalaza

As LunjPlast

Gornji Milanovac, Braće Karamaković 22 063 419504
PROIZVODNJA PET AMBALAŽE.
PET AMBALAŽA.
Proizvodimo PET ambalažu duvanu iz predformi vrhunskog kvaliteta i dizajna.
hemotehna-pet-ambalaza
PROIZVODNJA PET AMBALAŽE.
PET ambalaža za hemijsku industriju.
PET ambalaža za alkoholna pića.
PET ambalaža za farmacetsku industriju.
PET ambalaža za kućnu hemiju.
PET ambalaža za prehrambenu industriju.
PET ambalaža za energetske napitke.
s-pack-pet-ambalaza
PET AMBALAŽA BEOGRAD S - PACK PET posude za sve namene i pakovanja vaše hrane, voća, povrća, kolača...
mega-bv-pack-pet-ambalaza

Mega BV Pack

Beograd, Kaluđerica, 20. oktobra 10 063 1178910
PET AMBALAŽA ZA HRANU.
U PONUDI IMAMO PRAVOUGAONE, OVALNE, ČETVRTASTE, OKRUGLE, IZDIGNUTE POSUDE RAZLIČITIH VELIČINA.
Pet ambalaža se može korisiti za sir, suhomesnato i mnogobrojne druge prehrambene proizvode.
Može da se koristi za pakovanje salate, a široku primenu ima u mlečnoj industriji.
ktb-pet-ambalaza-pet-ambalaza
PET AMBALAŽA.
Kada se poliester (jedna vrsta plastike) koristi za proizvodnju ambalaže za jednokratnu upotrebu, najčešće za pakovanje hrane ili za pravljenje boca za bezalkoholna pića, mlečne prerađevine, vodu i pivo, koristi se naziv PET ambalaža.
U našoj kompaniji pet ambalaža se proizvodi na automatskim i poluautomatskim mašinama, tako da je moguće raditi i male serije, na zahtev klijenta.
Iz naše ponude izdvajamo:.
pet ambalažu za mlečnu industriju.
pet ambalažu za jestivo ulje.
pet ambalažu za gazirane i negazirane sokove.
pet ambalažu za hemijsku industriju.
rapid-pet-pet-ambalaza
PET AMBALAŽA - RAPID PET Proizvodnja PET amabalaže od najfinijih polimera – polietilenteraftalata- koja je zauzela mesto u indusrtiji vode, pića, ulja, soseva i hemijskih proizvoda.
Polietilen tereftalat se dobija reakcijom između tereftalne kiseline i etilen glikola. PET pruža dobru barijeru za gasove (kiseonik i ugljen dioksid) i vlagu. On takođe ima dobru otpornost na toplotu, mineralna ulja, rastvore, kiseline, ali ne i na baze. Iz ovog razloga se PET koristi za pravljenje ambalaže za mnoge prehrambene proizvode, naročito pića i mineralnih voda. Upotreba PET ambalaže za pravljenje plastičnih boca za gazirana pića se stalno povećava. Glavni razlozi za njegovu popularnost su: njegova prozirnost poput stakla, odgovarajuća gas barijera za zadržavanje gaziranosti osvežavajućih pića, mala težina, i otpor na lomljenje. PET ambalaža zbog svojih karakteristika – stabilnost materijala, jednostavno oblikovanje i prilagođavanje upakovanom sadržaju, mali utrošak energije za proizvodnju i preradu, mogućnost korišćenja vrlo malo materijala, mala težina, sigurna primena i manipulacija, neotrovnost i ekološka prihvatljivost te mogućnost recikliranja danas sve više zamenjuje klasične materijale kao što su staklo, metal, u nekim slučajevima drvo. PET je jedna od stabilnijih vrsta plastike, nepropustan je, ne degradira, što mu je svakako prednost jer to znači da iz svog sastava ne ispušta elemente koji bi mogli kontaminirati osnovni sadržaj. Nerazgradljivost, kao i kod ostalih vrsta plastike je karakteristika koja omogućava recikliranje te ponovno korišćenje, a upravo zbog svoje stabilnosti PET se vrlo dobro reciklira i višekratno koristi.
Back to Top