Pet shop Beograd

Registruj se
Prijavi se
Pet shop Beograd
petspot-pet-shop

PetSpot

Beograd, Čukarica, Obrenovački put 3 063 291722
cena: Cenovnik
PET SHOP - PETSPOT PetSpot nudi najveći izbor hrane i opreme za kućne ljubimce!
Kvalitetna i raznovrsna ponuda.
new-instinct-hrana-za-pse-i-macke-pet-shop
PET SHOP BEOGRAD NEW INSTINCT HRANA ZA PSE I MAČKE Ovo je online pet shop u kome možete kupiti Nutrivet Instinct, jedinu hranu za pse i mačke u Srbiji koja je ultra premium kvaliteta.
Dostava za celu Srbiju.
Mi smo uvoznici i distributeri brenda Nutrivet za celu Srbiju.
U našoj internet prodavnici možete kupiti najkvalitetnije proizvode za vaše ljubimce počev od hrane za pse, hrana za mačke, suplemenata za pse i suplemenata za mačke, poslastica, ležaljki za pse, ležaljki za mačke, platnenih, žičanih i plastičnih transportera, mašinica i trimera za uredjivanje ljubimaca, najkvalitetnijih šampona i regeneratora, kaputića za pse, razne opreme za pse i opreme za mačke, igrački za pse, igrački za mačke, kozmetike i higijene za pse, kozmetike i higijene za mačke itd.
veterinarska-ambulanta-guta-pet-shop

Veterinarska ambulanta Guta Vet

Beograd, Senjak, Sanje Živanovića 28 011 2647240
PET SHOP GUTA Pored konvencionalne usluge (pregledi, laboratorijska ispiti- vanja, hirurške operacije…) u prilici smo da Vam ponudimo i ulepšavanje i kupanje vašeg ljubimca u našem salonu kao i veliki izbor hrane, opreme i igračaka u našem pet šopu.
nomo-vet-pet-shop

Nomo Vet

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 210 063 7702338
PET SHOP NOMO VET U okviru NOMOVET-a, ambulanta i Pet Shop su u stalnoj saradnji kako bi Vašem kućnom ljubimcu bila omogućena najbolja nega i ishrana, a po potrebi i lečenje.
U našem Pet Shop-u, putem klasične i online prodaje, možete da nabavite sve što je potrebno za zdrav, dug i srećan život Vašeg kućnog ljubimca.
Pored kompletne opreme za udobnost Vašeg ljubimca koju možete odabrati iz bogate kolekcije koju posedujemo, rukovodilac Pet Shop-a Aleksandar Makarević dr vet.
med, posavetovaće Vas koja je hrana iz našeg komercijalnog programa najpogodnija za Vašeg ljubimca, uz redovno merenje njegove telesne težine i praćenje kondicije, što predstavlja sastavni deo standardne procedure za naše pacijente.
Back to Top