Peugeot servis Čačak

Registruj se
Prijavi se
Peugeot servis Čačak
ecomex-peugeot-cacak-peugeot-servis
PEUGEOT SERVIS BEOGRAD ECOMEX ČAČAK ECOMEX ČAČAK OVLAŠĆENI PRODAVAC i SERVISER PEUGEOT VOZILA Za 20 godina rada Ecomex d.o.o.
je na tržištu Srbije u svojoj delatnosti stvorio visok poslovni rejting.
Ecomex d.o.o.
isporučuje alate i mašine domaćoj industriji, trgovinama i firmama iz oblasti zanatstva i usluga.
Na samom lageru posedujemo više od 7.000 artikala - profesionalnog alata renomiranih svetskih i domaćih proizvodjača.Direktni smo uvoznici najvećeg dela alata i mašina iz našeg prodajnog asortimana, pa smo u poziciji da iste nudimo po tržišno prihvatljivim uslovima.
Istorija najtradicionalnijeg francuskog proizvođača automobila započinje u mlinu braće Peugeot u malom mestu Herimoncourt u regiji Doubs. 1882. godine započinju sa proizvodnjom bicikala. Prvi model, takozvani „Grand-Bi“, ubrzo je postao senzacija. Predosećajući razvoj automobila, Armand Peugeot, menja sa parni na benzinski motor. Između 1902. godine i 1909. u Pežou su prešli sa upravljača na volan i stvorili prvo vozilo sa volanom i motornom haubom, koje se proizvodilo u većim serijama. Prve pobede u moto sportu ovaj proizvođač doživeo je 1910. godine. Veliki proboj Pežo automobila, dogodila se tek nakon drugog svetskog rata. Već prvi posleratni model doživeo je veliki uspeh. Novi modeli su se odlično prodavali, i zahvaljujući dobroj investicionoj politici je ovaj proizvođač ojačao svoj finansijski položaj. 1974. godine je Pežo postao većinski akcionar u Citroenu. Peugeot ima svoje ovlašćene servise širom sveta, pa tako i kod nas.
Back to Top