Plastične palete Beograd

Registruj se
Prijavi se
Plastične palete Beograd
Ako tražite plastične palete Beograd, ovde možete videti ko su proizvođači plastičnih plaeta u Beogradu, koje su karakteristike i cene plastičnih paleta iz njihovog asortimana.
Plastične palete su pogodne za lako prenošenje viljuškarima.
Koriste se kao podloga za magacinske prostore.
Plastične palete u ponudi beogradskih proizvođača veoma su tražene zbog svoje trajnosti, čvrstoće, povoljnih cena i činjenice da se ne troše i ne habaju lako.
Plastične palete Vam omogućavaju da jednostavno rasporedite robu u magacinu i da je lako premeštate.
Palete od plastike nude se u više boja i dimenzija.
Plastične palete koje nude proizvođači iz Beograda pogodne su za transportovanje i skladištenje mnogo različitih vrsta robe kao što su prehrambeni proizvodi ili proizvodi koji zahtevaju plastičnu ambalažu.
Zasigurno ćete naći koja vrsta paleta odgovara Vašim proizvodima jer ovde imate mogučnost da birate.
pollino-plast-plasticne-palete
PLASTIČNE PALETE - POLLINO PLAST Izrada boks plastičnih paleta vrhunskog kvaliteta.
packaging-center-plasticne-palete
PLASTIČNE PALETE BEOGRAD PACKAGING CENTER Izvrsna ponuda plastičnih paleta u velikom broju dimenzija.
dinero-plasticne-palete

Dinero

Petrovaradin, Preradovićeva 146 065 2548871
cena: Cenovnik
PLASTIČNE PALETE - DINERO Dinero u svojoj ponudi Euro palete i box palete vrhunskog kvaliteta.
Osnovni cilj palete je da ubrza kretanje roba kao rezultat brže i efikasnije manipulacije, korišćenjem viljuškara ili slične opreme. Plastične palete su lake, otporne na koroziju i vlagu, lako se peru i lako se oblikuju. Višekratne plastične palete su namenjene prvenstveno preduzećima koja žele da koriste kvalitetnu i estetski vrhunsku ambalažu i u jedno i da smanje svoje godišnje troškove izdate na drvene palete. Sa korišćenjem plastičnih paleta imate mnoge prednosti, među kojima je prva finansijska ušteda a kao druga moderna, dugotrajna i sigurna ambalaža koja će sa svojim dizajnom povećati imidž korisnika. Za razliku od drvenih paleta, plastične palete nemaju eksere koje vire, ne upijaju vlagu i nemaju promenu u težini pod različitim atmosferskim uslovima. Prednost plastičnih paleta je i dugačak vek trajanja, lagane su za manipulaciju i održavanje. Prilikom svakodnevne manipulacije skoro pa ne dolazi do mehaničkog trošenja. Plastične palete ne podležu gljivicama ni insektima čime dolazi do smanjenja troškova jer se palete ne moraju tretirati raznim fungicidima i ne upijaju nikakve hemikalije. Plastične palete se mogu 100% reciklirati.
Back to Top