Plastične palete Beograd

Registruj se
Prijavi se
Plastične palete Beograd
Ako tražite plastične palete Beograd, ovde možete videti ko su proizvođači plastičnih plaeta u Beogradu, koje su karakteristike i cene plastičnih paleta iz njihovog asortimana.
Plastične palete su pogodne za lako prenošenje viljuškarima.
Koriste se kao podloga za magacinske prostore.
Plastične palete u ponudi beogradskih proizvođača veoma su tražene zbog svoje trajnosti, čvrstoće, povoljnih cena i činjenice da se ne troše i ne habaju lako.
Plastične palete Vam omogućavaju da jednostavno rasporedite robu u magacinu i da je lako premeštate.
Palete od plastike nude se u više boja i dimenzija.
Plastične palete koje nude proizvođači iz Beograda pogodne su za transportovanje i skladištenje mnogo različitih vrsta robe kao što su prehrambeni proizvodi ili proizvodi koji zahtevaju plastičnu ambalažu.
Zasigurno ćete naći koja vrsta paleta odgovara Vašim proizvodima jer ovde imate mogučnost da birate.
pollino-plast-plasticne-palete
PLASTIČNE PALETE - POLLINO PLAST Izrada boks plastičnih paleta vrhunskog kvaliteta.
packaging-center-plasticne-palete
PLASTIČNE PALETE BEOGRAD PACKAGING CENTER Ceneći Vaš trud da stvorite kvalitetan i vrhunski proizvod Packagingcenter želi da da svoj doprinos odabiru prave ambalaže za pakovanje koja štiti, čuva i prodaje proizvode.
Ambalaža koju nudimo zadovoljava sve EU standarde a pored toga je ekonomična i ekologična.
dinero-plasticne-palete
PLASTIČNE PALETE - DINERO Dinero u svojoj ponudi Euro palete i box palete vrhunskog kvaliteta.
sumadija-omega-plasticne-palete

Šumadija Omega

Beograd, Obrenovac, Predrag Marković Alimpije 31 062 264333
cena: Cenovnik
PLASTIČNE PALETE BEOGRAD ŠUMADIJA OMEGA -Displej palete su palete malih dimenzija koje služe porebama maloprodajnih objekata.
U tom smislu je trgovačkim aranžerima vrlo jednostavno da spakuju robu na D-palete i prenesu do određenog mesta, pri čemu se omogućava dalji, nesmetani rad u celokupnom lancu snabdevanja.
-Higijenske palete su postale standard za Evropsku prehrambenu industriju, i odlikuju se veoma preciznim i strogim kriterijumima po kojima se proizvode.
Prave se od posebnih veštačkih materijala koji se lako čiste, veoma su stabilne, i u skladu sa standardima imaju dug vek trajanja.
euromart-consulting-plasticne-palete

Euromart Consulting

Beograd, Stari Grad, Kralja Milana 4 011 2687074 |
063 1177840 |
PLASTIČNE PALETE.
PREDNOSTI PLASTIČNIH PALETA U ODNOSU NA DRVENE PALETE.
1) DUŽI VEK TRAJANJA - vek trajanja plastičnih paleta Stabilplastik je neuporedivo viši nego kod drvenih paleta; prilikom svakodnevne upotrebe skoro uopšte ne dolazi do njihovog mehaničkog habanja.
Plastične palete ne podležu buđi, gljivicama a ni štetnim insektima.
Proizvedene su od materijala koji se može iznova reciklirati.
2) UMANJUJE SE TRETIRANJE PALETA - prilikom izvoza robe u inostranstvo drvene palete se moraju tretirati insekticidima i fungicidima.
Kod plastičnih paleta ove procedure (a samim tim i povećani troškovi) otpadaju.
3) NEŠKODLJIVOST PO ZDRAVLJE - plastične palete Stabilplastik odgovaraju zahtevima zdravstvenih normi, kao i evropskim higijenskim standardima za korišćenje u prehrambenoj industriji.
4) HEMIJSKA OTPORNOST - plastične palete Stabilplastik odolevaju apsolutnoj većini hemijskih materija (sem visoko nagrizajućih hemikalija); te su prema tome pogodne i za korišćenje u hemijskoj industriji.
5) LOGO FIRME - na plastičnim paletama Stabilplastik-a se može, prema želji, naći i logo firme.
To omogućava stvaranje sopstvenog paletnog reklamnog sistema firme.
Odstranjuje se problem da ćete za drvene palete u pristojnom stanju dobiti kao „zamenu" drvenu paletu na kraju njenog veka trajanja.
Time se eliminiše i nerentabilnost prilikom tzv.
„zamene".
6) EKOLOGIJA - plastične palete Stabilplastik proizvedene su od reciklirane mešane plastike (polietilena, polipropilena i drugih).
Osnovna sirovina je granulat proizveden reciklažom sortiranog otpada plastičnih proizvoda (PET ambalaža, boca, folija itd...).
Proizvedene palete se mogu samleti i opet je od njih moguće proizvesti nove palete.
7) UŠTEDA TROŠKOVA - osnovna cena jednog komada plastične palete doduše jeste viša ako se uporedi sa cenom drvene palete, ali i ta cena se za veće kupce može bitno sniziti, i to čak i na nivo koji se može uporediti sa cenom drvenih paleta.
Šta više prilikom projekcije gorenavedenih prednosti za cenu jedne palete može se bez preterivanja govoriti o dugoročnoj povoljnijoj ceni za plastičnu paletu.
Osnovni cilj palete je da ubrza kretanje roba kao rezultat brže i efikasnije manipulacije, korišćenjem viljuškara ili slične opreme. Plastične palete su lake, otporne na koroziju i vlagu, lako se peru i lako se oblikuju. Višekratne plastične palete su namenjene prvenstveno preduzećima koja žele da koriste kvalitetnu i estetski vrhunsku ambalažu i u jedno i da smanje svoje godišnje troškove izdate na drvene palete. Sa korišćenjem plastičnih paleta imate mnoge prednosti, među kojima je prva finansijska ušteda a kao druga moderna, dugotrajna i sigurna ambalaža koja će sa svojim dizajnom povećati imidž korisnika. Za razliku od drvenih paleta, plastične palete nemaju eksere koje vire, ne upijaju vlagu i nemaju promenu u težini pod različitim atmosferskim uslovima. Prednost plastičnih paleta je i dugačak vek trajanja, lagane su za manipulaciju i održavanje. Prilikom svakodnevne manipulacije skoro pa ne dolazi do mehaničkog trošenja. Plastične palete ne podležu gljivicama ni insektima čime dolazi do smanjenja troškova jer se palete ne moraju tretirati raznim fungicidima i ne upijaju nikakve hemikalije. Plastične palete se mogu 100% reciklirati.
Back to Top