Plastika za domaćinstvo Beograd

Registruj se
Prijavi se
Plastika za domaćinstvo Beograd
Plastika za domaćinstvo Beograd, plastika za kuću, cene plastike za domaćinstvo - ovde su svi proizvođači plastike za domaćinstvo i prodavci na jednom mestu.
Nađite plastične kofe, plastične kante, plastične kante za smeće, plastične posude, plastične činije, plastičen kofe, lavore i još mnogo toga po najpristupačnijim cenama.
Plastika za domaćinstvo u Beogradu veoma je tražena zbog svoje praktičnosti i pristupačnih cena.
Kvalitetna plastika za kuću može biti dosta dugogo veka trajanja a upotrebljava se u mnogo različitih namena u domaćinstvu.
U Beogradu ima puno prodavnica plastike za domaćinstvo, ima proizvođača platike za domaćinstvo, a ovde Vam nudimo mogućnost da pogledate kompletnu ponudu plastike za kuću, da uporedite cene proizvoda.
Ukoliko su Vam potrebne veće količine ili tražite proizvođača plastike za domaćinstvo kako biste uspostavili saradnju, ovo je pravo mesto za Vas.
kovplast-plastika-za-domacinstvo
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO BEOGRAD.
KOVPLAST JE RENOMIRANI PROIZVOĐAČ VISOKOKVALITETE PLASTIKE ZA DOMAĆINSTVO.
Nudimo veliki izbor boja, modela, oblika i dimenzija proizvoda od plastike za domaćinstvo.
europlastic-plastika-za-domacinstvo-461505

Europlastic

Stara Pazova, Nikole Pašića 26 022 2302918
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO BEOGRAD EUROPLASTIC Preduzeće Europlastic je osnovano 1986 godine pod nazivom Europlastik S.Z.R.
kao mala zanatska radnja za brizganje predmeta od plastičnih masa ciji je osnivač Lovric Milan. Danas je Europlastic d.o.o.
preduzeće, locirano u Vojki, na glavnom putu koji vodi ka uključenju na autoput Beograd - Zagreb, sa 20 zaposlenih nas proizvodni asortiman obuhvata siroku paletu proizvoda kao sto su predmeti za kuću, kupatila, hranilice i poilice za piliće i dečije igračke.
mb-plast-romanija-plastika-za-domacinstvo
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO BEOGRAD MB PLAST ROMANIJA U našoj ponudi nalazi se preko 2000 artikala,koji se primenjuju u raznim privrednim delatnostima,a pogotovo u kućnoj upotrebi.Predmeti od plastike iz našeg asortimana proizvedeni su od veštačkih masa na bazi polimera i polipropilena,sa visokim stepenom finalne obrade.
Predmeti od plastike,koji su namenjeni za opštu(prehrambenu) upotrebu,ispunjavaju uslove u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta od opšte upotrebe koji se stavljaju u promet i kao takvi se mogu koristiti.
miskone-plastik-plastika-za-domacinstvo
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO.
ŠIROK ASORTIMAN PLASTIKE ZA DOMAĆINSTVO.
PLASTIKA ZA KUHINJU.
PLASTIKA ZA KUPATILO.
PLASTIKA ZA BAŠTU.
DEČIJE IGRAČKE.
dds-plast-plastika-za-domacinstvo

DDS Plast

Nova Pazova, Industrijska zona BB 022 322508
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO BEOGRAD DDS PLAST DDS PLAST se bavi proizvodnjom svih vrsta plastičnih ambalaža.
Kod nas možete pronaći širok asortiman plastike za domaćinstvo: - kante - posude - kutije za prašak - frigo kutije - noše - oceđivači - saksije - žardinjere
vihor-plastika-plastika-za-domacinstvo
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO BEOGRAD VIHOR PLASTIKA Firma Vihor plastika je osnovana 1985.godine kao porodična firma.
Od osnivanja pa do danas ostaje verna osnovnoj delatnosti a to je prerada plastike.
Od 1995.godine firma snabdeva tržišta Crne Gore, Makedonije i BiH, pa tako danas nastavlja sa izvozom u skoro sve bivše Republike SFRJ.
Vihor plastika posebnu pažnju posvećuje praćenju i uvodjenju novih tehnologija.
perdomo-plast-1-plastika-za-domacinstvo

Perdomo plast

Beograd, Zvezdara, Dušana Srezojevića 34 011 3468581
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO BEOGRAD PERDOMO PLAST Firma Perdomo plast je osnovana sa željom da našim klijentima omogući kvalitetne, ali i vizuelno atraktivne proizvode od plastike koji ne samo da nam olakšavaju svakodnevni život već i ulepšavaju naš prostor.
Sa radom smo počeli 22.
maja 2012.
godine, bavimo se veleprodajom proizvoda od plastike za domaćinstvo.
zosima-plastika-plastika-za-domacinstvo

ZoSima Plastika

Nova Pazova, Kralja Petra I Karađorđevića 84 062 326048
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO ZOSIMA Naša firma "Zosima" d.o.o.
osnovana je 1993.godine i od tada uspešno posluje sa klijentima iz zemlje i inostranstva. Osnovna delatnost je proizvodnja robe široke potrošnje od plastike, kao i veleprodaja iste. Pozivamo sve zainteresovane firme iz zemlje i inostranstva koje imaju sličan asortiman robe, da nam se jave zbog eventualne saradnje.
Takođe zainteresovani smo i za zastupanje stranih kompanija iz ove oblasti u Srbiji i celom Balkanu, a takođe smo zainteresovani i za otvaranje naših predstavništava u inostranstvu.
perdomo-plastika-za-domacinstvo

Perdomo

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 367 011 2862826
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO BEOGRAD PERDOMO Bavimo se proizvodnjom plastike za domaćinstvo.
Nudimo Vam širok asortiman svih proizvoda od plastike za domaćinstvo.
ms-milas-plast-plastika-za-domacinstvo

MS Milaš plast

Nova Pazova, Kralja Petra I Karađorđevića 67 022 322312
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO BEOGRAD MS MILAŠ PLAST MS MILAŠ PLAST iz Nove Pazove osnovano je 1978.godine i od tada u kontinuitetu razvija svoj proizvodni program, svake godine usvajajući nove proizvode opšte i posebne namene. Proizvodni program sastoji se iz proizvodnje vodovodnog i elektro materijala, širokog spektra proizvoda od plastike i baštenskih garnitura. U proizvodnom ciklusu upotrebljavaju se uvozni i domaći repromaterijali tipa: ABS, PVC, polipropilen, polistilen. Takođe koristimo i uvozne mašine tipa: Arburg, Batenfeld.
Poslovna orijentacija firme je da u narednom periodu proširi svoje proizvodne kapacitete i pokrene izradu nekih novih proizvoda uz visok i prepoznatljiv nivo kvaliteta.
Naši proizvodi se izvoze i na teritoriju EU što govori o visokom i evropskom kvalitetu proizvoda. O visokom kvalitetu govore i naši poslovni odnosi o čemu mogu i da posvedoče poslovni partneri iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Mađarske.
sanja-plast-plastika-za-domacinstvo
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO BEOGRAD SANJA PLAST NOVA PAZOVA U proizvodnom programu imamo široku lepezu kuhinjskih i frigo posuda, sredstava za održavanje higijene stambenih i poslovnih prostorija i ostalih proizvoda od plastike. Pored proizvodnje i trgovine (veleprodaja i maloprodaja), vršimo i usluge brizganja proizvoda po narudžbi, sa alatom kupca.
pobeda-compani-plastika-za-domacinstvo
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO POBEDA COMPANI
zlatarplast-plastika-za-domacinstvo
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO BEOGRAD ZLATARPLAST U okruženju kakvo propisuje standard ISO 9001 vrši se prerada plasticnih masa.Proizvodi izradJeni u Zlatarplastu dobijaju se tehnologijom brizganja, duvanja i koestruzije.Iz širokog asortimana proizvoda možemo izdvojiti gajbe za alkoholna i bezalkoholna pica, burad , kofe, kanistere, razne vrste plasticnih nosiljki itd.
tehnoplast-plastika-za-domacinstvo

Tehnoplast

Stara Pazova, Žarka Zrenjanina 8 063 503198
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO.
Osnovna delatnost kojom se bavimo preko 30 godina, je prerada plastičnih masa.
U našem proizvodnom pogonu imamo 15 mašina za injekciono brizganje u rasponu od 20 -1000 t sile zatvaranja, koje nam omogućuju proizvodnju raznolikog asortimana proizvoda.
Da bismo mogli lako i brzo da odgovorimo na zahteve kupca i osvojimo neki novi proizvod ili tehnologiju, u svom sklopu posedujemo moderno opremljenu alatnicu sa numeričkim mašinama poslednje generacije i stručnim kadrom na čijem usavršavanju neprekidno radimo.
Zahvaljujući njima možemo veoma brzo da odgovorimo svim zahtevima kupaca.
Naš proizvodni program je širokog spektra i obuhvata veliki izbor plastičnih artikala za domaćinstvo.
drina-plastika-plastika-za-domacinstvo

Drina plastika

Nova Pazova, Četvrta industrijska 7 022 326486
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO.
Od 1986.
svakoga jutra se budimo sa novim idejama i odlazimo na posao da bismo te ideje podelili sa vama.
Delimo ih tako što dizajniramo, proizvodimo i prodajemo male i velike, potrebne i neophodne stvari od plastike.
Volimo da verujemo, ali i da dokazujemo, kako postojimo zato što se oblikujemo po kalupu koji nam zadaje vreme.
Svakoga dana naša fabrika postaje veća, a mi u njoj pamtimo i učimo iz svih prethodnih oblika.
Nije teško menjati formu kada suština i početna ideja ostaju iste.
Tako je kod svake pametne plastike.
Kada ulažemo u razvoj novih proizvoda, radimo to zato što pratimo trendove i zato što smo zaljubljeni u tehnologiju.
Kada razmišljamo o dizajnu, razmišljamo o svima onima koji prate liniju jednostavnog, a kada biramo između dobrog i odličnog, uvek odaberemo odlično.
Mislimo da savršenstvo postoji i da je dostižno, kao i da se svaki trud isplati, ne samo napretkom, već i iskustvom koje ostaje. Radoznalost je ključ za tumačenje bilo kog sveta.
Zato, kada sledeći put budete birali jedan od naših proizvoda, budite sigurni da se ne razlikujete mnogo od nas i da nam možda baš zbog toga poklanjate poverenje.
noleks-plastika-za-domacinstvo

Noleks

Stara Pazova, Kralja Petra I 120 063 524412
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO BEOGRAD NOLEKS Bavimo se prvenstveno izradom plastičnih proizvoda za domaćinstvo od brizgane plastike.
Koristimo isključivo nove (nereciklirane) materijale, a u oblasti dizajna proizvoda i palete boja pratimo svetska kretanja.
Zato danas naše proizvode možete naći ne samo na tržištu Srbije, nego i u mnogim zemljama Evrope.Sa ponosom ističemo da su mnoge poznate kompanije koristile naše proizvode kao svoje reklamne proizvode.
trioplast-plastika-za-domacinstvo

Trioplast

Nova Pazova, Kralja Petra I Karađorđevića 47 022 321010
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO.
Asortiman se bazira na robi za široku potrošnju koju čine nameštaj - police, univerzalne kutije za skladištenje i magacinske prostore, dečijeg, kuhinjskog i baštenskog programa, kao i uvozne robe.
Pored ovoga, u prilici smo da izađemo u susret svim zahtevima klijenata sa potpunom produkcijom, od nacrta do konačnog proizvoda.
sahmatik-plastic-plastika-za-domacinstvo
PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO BEOGRAD ŠAHMATIK PLASTIC Šahmatik iz Stare Pazove (Srbija) je privatna firma osnovana 1977.godine.
U periodu od osnivanja pa do današnjih dana beleži se konstantan rast i razvoj preduzeća, a sa ostvarenim rezultatima poslovanja i stalnim proizvodnim i kadrovskim širenjem Šahmatik je stekao imidž izuzetno uspešne i efikasne firme. Osnovna delatnost firme Šahmatik je proizvodnja i prodaja sopstvenih proizvoda od plastike namenjene širokoj potrošnji.
Prevashodno su to proizvodi neophodni u svakom domaćinstvu: za kuhinju, kupatilo, bašte, terase, ličnu i opštu higijenu i sl. Po proizvodnim kapacitetima, brojem mašina i alata, kao i po broju zaposlenih, Šahmatik predstavlja jednu od najvećih firmi ove vrste na prostorima ovog dela Evrope.
Plastika za domaćinstvo koristi se veoma mnogo u savremenim kučama. U plastiku za domaćinstvo možemo svrstati sve plastičneproizvode koji se koriste u kući. Plastiku za domačinstvo možemo podeliti i na plastiku za kuhinju i plastiku za kupatilo. Plastiku za domaćinstvo, čine posude raznih veličina, oblika i namena, ali pored raznih posuda, korita, lavora, kada, tu spadaju i razni držači, kutije od plastike, čiviluci od plastike kao i četke od plastike raznih namena. Plastični proizvodi se u domaćinstvu veoma mnogo koriste pošto su jeftini, lako se održavaju, praktični su, ne lome se i u zavisnosti od kvaliteta izrade, mogu imati dug vek trajanja. Plastika je veoma svestran materijal i proizvode od plastike koristimo svakodnevno. Samo pogledajte oko sebe i videćete plastiku skoro svuda - na svojim računarima, telefonima, u svojim automobilima i mnogim stvarima koje vas okružuju. Plastične posude veće zapremine su veoma korisne u domaćinstvu. Imaju široku primenu i zaista je nezamisliv život bez njih. Plastika je postala nezamenljiva u svakodnevnom životu zbog osobina kao što su niska cena, laka prerada, mala težina. Plastika može da bude čvrsta kao kamen, jaka kao čelik, providna kao staklo i elastična kao guma. Korisni u svakom prostoru, plastični artikli su idealni za svaku potrebu i zadovoljavaju sve zahteve. Ono što je jedna od glavnih prednosti proizvoda od plastike za domaćinstvo je što su potpuno bezbedna za decu. Nisu skloni habanju, lomljavi niti se na njima mogu povrediti. Razmislite zašto se noša pravi upravo od plastike...
Back to Top