Plastika za kuhinju Beograd

Registruj se
Prijavi se
Plastika za kuhinju Beograd
Plastika za kuhinju Beograd je mesto gde su svi proizvođači i prodavci plastike za kuhunju u Beogradu.
Širok asortiman plastičnih proizvoda za kuhinju koji je u ponudi ovih beogradskih kompanija, predstavljen Vam je ovde.
Uporedite cene plastike za kuhinju i birajte na jednom mestu proizvode svih proizvođača plastike za kuhinju.
Plastične čaše, plastične činije, plastične posude za mućenje mikserom, platično posuđe, plastične tacne, plastični dražači za ceđenje sudova i plastični držači za escajg, plastično posuđe i plastični escajg i još mnogo proizvoda koji spadaju u kategoriju plastika za kuhinju naći ćete kod renomiranih beogradskih firmi koje Vam ovde prezentujemo.
Moderna plastika za kuhinju se izrađuje u više boja, oblika i dimenzija.
Boje plastičnih proizvoda za kuhinju kod ovih beogradskih proizvođača, nisu samo standardne, na koje smo navikli, već je u paletu uključeno mnogo modernih boja.
Oblici plastičnih posuda za kuhinju nisu samo standardni okrugli i četvrtasti, već možete pronaći i trouglaste i elisaste posude.
kovplast-plastika-za-kuhinju
PLASTIKA ZA KUHINJU BEOGRAD. KOVPLAST JE KOMPANIJA KOJA SE VEĆ DUGI NIZ GODINA BAVI PROIZVODNJOM NAJKVALITETNIJE PLASTIKE ZA KUHINJU.
Nudimo veliki izbor posuda od plastike, činija, escajga, tacni, držača za escajg, posuda za mućenje i još puno proizvoda od plastike koji se koriste u kuhinji.
miskone-plastik-plastika-za-kuhinju
PLASTIKA ZA KUHINJU.
BOKALI.
ČAŠE.
VANGLE.
ČINIJE.
CEDILJKE.
DASKE ZA SEČENJE.
ĐUBROVNICI.
KUTIJE ZA ČUVANJE HRANE.
TACNE RAZNNIH OBLIKA I VELIČINA.
I JOŠ MNOGO TOGA...
europlastic-plastika-za-kuhinju

Europlastic

Stara Pazova, Nikole Pašića 26 022 2302918
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA KUHINJU BEOGRAD EUROPLASTIC Preduzeće Europlastic je osnovano 1986 godine pod nazivom Europlastik S.Z.R.
kao mala zanatska radnja za brizganje predmeta od plastičnih masa ciji je osnivač Lovric Milan. Danas je Europlastic d.o.o.
preduzeće, locirano u Vojki, na glavnom putu koji vodi ka uključenju na autoput Beograd - Zagreb, sa 20 zaposlenih nas proizvodni asortiman obuhvata siroku paletu proizvoda kao sto su predmeti za kuću, kupatila, hranilice i poilice za piliće i dečije igračke.
mb-plast-romanija-plastika-za-kuhinju
PLASTIKA ZA KUHINJU BEOGRAD MB PLAST ROMANIJA U našoj ponudi nalazi se preko 2000 artikala,koji se primenjuju u raznim privrednim delatnostima,a pogotovo u kućnoj upotrebi.Predmeti od plastike iz našeg asortimana proizvedeni su od veštačkih masa na bazi polimera i polipropilena,sa visokim stepenom finalne obrade.
Predmeti od plastike,koji su namenjeni za opštu(prehrambenu) upotrebu,ispunjavaju uslove u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta od opšte upotrebe koji se stavljaju u promet i kao takvi se mogu koristiti.
vihor-plastika-plastika-za-kuhinju
PLASTIKA ZA KUHINJU BEOGRAD VIHOR PLASTIKA Firma Vihor plastika je osnovana 1985.godine kao porodična firma.
Od osnivanja pa do danas ostaje verna osnovnoj delatnosti a to je prerada plastike.
Od 1995.godine firma snabdeva tržišta Crne Gore, Makedonije i BiH, pa tako danas nastavlja sa izvozom u skoro sve bivše Republike SFRJ.
Vihor plastika posebnu pažnju posvećuje praćenju i uvodjenju novih tehnologija.
pobeda-compani-plastika-za-kuhinju
PLASTIKA ZA KUHINJU POBEDA COMPANI
dds-plast-plastika-za-kuhinju

DDS Plast

Nova Pazova, Industrijska zona BB 022 322508
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA KUHINJU BEOGRAD DDS PLAST Pored proizvoda od plastike za domaćinstvo i posuda za hranu, nudimo Vam i proizvode od plastike za Vašu kuhinju.
perdomo-plast-1-plastika-za-kuhinju

Perdomo plast

Beograd, Zvezdara, Dušana Srezojevića 34 011 3468581
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA KUHINJU BEOGRAD PERDOMO PLAST Firma Perdomo plast je osnovana sa željom da našim klijentima omogući kvalitetne, ali i vizuelno atraktivne proizvode od plastike koji ne samo da nam olakšavaju svakodnevni život već i ulepšavaju naš prostor.
Sa radom smo počeli 22.
maja 2012.
godine, bavimo se veleprodajom proizvoda od plastike za domaćinstvo.
zosima-plastika-plastika-za-kuhinju

ZoSima Plastika

Nova Pazova, Kralja Petra I Karađorđevića 84 062 326048
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA KUHINJU ZOSIMA Naša firma "Zosima" d.o.o.
osnovana je 1993.godine i od tada uspešno posluje sa klijentima iz zemlje i inostranstva. Osnovna delatnost je proizvodnja robe široke potrošnje od plastike, kao i veleprodaja iste. Pozivamo sve zainteresovane firme iz zemlje i inostranstva koje imaju sličan asortiman robe, da nam se jave zbog eventualne saradnje.
Takođe zainteresovani smo i za zastupanje stranih kompanija iz ove oblasti u Srbiji i celom Balkanu, a takođe smo zainteresovani i za otvaranje naših predstavništava u inostranstvu.
Nudimo Vam širok izbor proizvoda od plastike visokog kvaliteta za ambalaže, bašte, kuhinje, kupatila, igranje, kao i za razne druge potrebe u domaćinstvu...
sanja-plast-plastika-za-kuhinju
PLASTIKA ZA KUHINJUBEOGRAD SANJA PLAST NOVA PAZOVA U proizvodnom programu imamo široku lepezu kuhinjskih i frigo posuda, sredstava za održavanje higijene stambenih i poslovnih prostorija i ostalih proizvoda od plastike. Pored proizvodnje i trgovine (veleprodaja i maloprodaja), vršimo i usluge brizganja proizvoda po narudžbi, sa alatom kupca.
perdomo-plastika-za-kuhinju

Perdomo

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 367 011 2862826
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA KUHINJU BEOGRAD PERDOMO Nudimo Vam širok asortima plastike za kuhinju.
U ponudi su: ovalne kukice, kante, kofe sa poklopcem, okrugle i pravougaone vangle, posude za testo, daske za sečenje, plastične kašičice, zatvarači za flaše.
aeon-plastika-za-kuhinju

Aeon

Beograd, Savski venac, Vladimira Gaćinovića 14 011 2661618
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA KUHINJU - AEON Plastični pribor za jelo, mutilice za piće, slamke, dekoracija i ukrasne slamke za kup...
trioplast-plastika-za-kuhinju

Trioplast

Nova Pazova, Kralja Petra I Karađorđevića 47 022 321010
PLASTIKA ZA KUHINJU.
BOKALI.
ČAŠE.
ČAČKALICE.
CEDILJKE ZA LIMUN.
ČETKA ZA POSUĐE.
ČINIJE RAZNIH OBLIKA I VELIČINA.
DASKE ZA SECKANJE.
DRŽAČ SUNĐERA I DISPANZER ZA SAPUN.
TACNE RAZNIH OBLIKA I VELIČINA.
sahmatik-plastic-plastika-za-kuhinju
PLASTIKA ZA KUHINJU ŠAHMATIK PLASTIC Šahmatik iz Stare Pazove (Srbija) je privatna firma osnovana 1977.godine.
U periodu od osnivanja pa do današnjih dana beleži se konstantan rast i razvoj preduzeća, a sa ostvarenim rezultatima poslovanja i stalnim proizvodnim i kadrovskim širenjem Šahmatik je stekao imidž izuzetno uspešne i efikasne firme. Osnovna delatnost firme Šahmatik je proizvodnja i prodaja sopstvenih proizvoda od plastike namenjene širokoj potrošnji.
Prevashodno su to proizvodi neophodni u svakom domaćinstvu: za kuhinju, kupatilo, bašte, terase, ličnu i opštu higijenu i sl. Po proizvodnim kapacitetima, brojem mašina i alata, kao i po broju zaposlenih, Šahmatik predstavlja jednu od najvećih firmi ove vrste na prostorima ovog dela Evrope.
drina-plastika-plastika-za-kuhinju

Drina plastika

Nova Pazova, Četvrta industrijska 7 022 326486
PLASTIKA ZA KUHINJU.
Činije raznih oblika i veličina.
Posude za čuvanje hrane.
Bokali.
Sušilnik za sudove.
Tacne.
Vangle.
Kante za smeće.
I još mnogo toga...
noleks-plastika-za-kuhinju

Noleks

Stara Pazova, Kralja Petra I 120 063 524412
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA KUNINJU BEOGRAD NOLEKS Bavimo se prvenstveno izradom plastičnih proizvoda za domaćinstvo od brizgane plastike.
Koristimo isključivo nove (nereciklirane) materijale, a u oblasti dizajna proizvoda i palete boja pratimo svetska kretanja.
Zato danas naše proizvode možete naći ne samo na tržištu Srbije, nego i u mnogim zemljama Evrope.Sa ponosom ističemo da su mnoge poznate kompanije koristile naše proizvode kao svoje reklamne proizvode.
Plastika za kuhinju veoma je zastupljena u savremenom domu. Plastične posude za mućenjenje mikserom veoma su praktične u odnosu na metalne vangle, jer je plastika mekana i nema udranja metalom o metal usled čega može doći do oštečenja mutilica od miksera i same metalne posude. Plastične čaše i tanjiri takođe su veoma praktični i zato se sve više upotrebljavaju u kuhinji. Ukoliko su napravljeni od kvalitetne plastike, mogu veoma dugo trajati i ne mogu se polomiti, kao drugo keramičko posuđe. U plastiku za kuhinju spadaju i proizvodi kao što su držači za sušenje sudova, držači za tanjire i šače, plastični držači za escajg. Ovi proizvodi od plastike se lako održavaju i lakše se čiste od kamenca nego metalni proizvodi. Plastične tacne su neizostavni deo svake kuhinje, a tu su i plastične daske za sečenje. Kuhinjska plastika se danas proizvodi tako da izgleda veoma moderno i dekorativno, u mnogo oblika, dimenzija i neobičnih boja i dezena. Najveća prednost plastike je što se lako oblikuje, pa se od nje mogu napraviti i najzahtevnije forme. Zato ne čudi što su plastični trpezarijski setovi postali hit, a kako se proizvode u širokoj paleti pastelnih boja, ne morate da menjate sav kuhinjski nameštaj. Izaberite pravu nijansu i uklopite ih u postojeći prostor. Kvalitetno vreme u kuhinji zavisi od ideja, namirnica i pripreme, ali ništa manje i od posuđa u kojima se jelo priprema. Tehničke karakteristike posuđa utiču i na sam ukus i sastav jela. Manje iskusni u kuhinji uhvatiće se za bilo koju šerpu, tiganj ili nož, ne pridajući značaj čime se barata već samo onom šta se sprema. Iskusniji znaju koliko je i jedno i drugo važno, a i međusobno povezano. Plastične posude s hermetičkim poklopcima imaju prednost pred drugim materijalima za izradu posuđa za čuvanje namirnica zbog toga što ne sadrže aditive, te ne modifikuju strukturu namirnica i ne utiču na miris ili ukus. Ali, služe samo za čuvanje hrane u frižideru.
Back to Top