Plastika za kupatilo Beograd

Registruj se
Prijavi se
Plastika za kupatilo Beograd
Plastika za kupatilo Beograd je mesto gde su svi proizvođači i prodavci plastike za kuhunju u Beogradu.
Sve plastične proizvode za kupatilo koji je u ponudi ovih beogradskih kompanija, predstavljen Vam je ovde.
Uporedite cene plastike za kupatilo i birajte na jednom mestu proizvode svih proizvođača plastike za kupatilo.
Plastični lavori, plastične kofe, plastične posude za pranje veša, platični čiviluci za kupatilo, plastične korpe za veš, plastične četke za wc i plastični držači za četke, plastične kutije i plastične posude za sapun i još mnogo proizvoda koji spadaju u kategoriju plastika za kupatilo naći ćete kod renomiranih beogradskih firmi koje Vam ovde prezentujemo.
Kvalitetna plastika za kupatilo - plastični proizvodi za kupatilo veoma se puno traže jer ovi plastični proizvodi imaju višestruke primene, povoljne cene, lako se održavaju,a imaju i dug vek trajanja.
Moderna plastika za kupatilo se izrađuje u više boja, oblika i dimenzija.
Boje plastičnih proizvoda za kupatilo kod ovih beogradskih proizvođača, nisu samo standardne, na koje smo navikli, već je u paletu uključeno mnogo modernih boja.
kovplast-plastika-za-kupatilo
PLASTIKA ZA KUPATILO.
KOVPLAST PROIZVODI PLASTIČNE ARTIKLE ZA KUPATILO.
U ponudi imamo plastiku za kupatilo u više boja, dimenzija i raznih namena.
U plastiku za kupatilo spadaju: lavori, posude za veš, korpe za veš od plastike, kante, plastične kofe, četke za toalet sa postoljima, samolepljivi čiviluci od plastike i još mnogo toga.
miskone-plastik-plastika-za-kupatilo
PLASTIKA ZA KUPATILO.
RIBAĆE ČETKE.
ČETKE ZA WC ŠOLJU.
LAVORI.
KORPE ZA VEŠ.
KUTIJE ZA PRAŠAK.
KUTIJE ZA SAPUN.
PROSTIRKE ZA KUPATILO.
europlastic-plastika-za-kupatilo

Europlastic

Stara Pazova, Nikole Pašića 26 022 2302918
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA KUPATILO BEOGRAD EUROPLASTIC Preduzeće Europlastic je osnovano 1986 godine pod nazivom Europlastik S.Z.R.
kao mala zanatska radnja za brizganje predmeta od plastičnih masa ciji je osnivač Lovric Milan. Danas je Europlastic d.o.o.
preduzeće, locirano u Vojki, na glavnom putu koji vodi ka uključenju na autoput Beograd - Zagreb, sa 20 zaposlenih nas proizvodni asortiman obuhvata siroku paletu proizvoda kao sto su predmeti za kuću, kupatila, hranilice i poilice za piliće i dečije igračke.
ms-milas-plast-plastika-za-kupatilo

MS Milaš plast

Nova Pazova, Kralja Petra I Karađorđevića 67 022 322312
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA KUPATILO BEOGRAD MS MILAŠ PLAST MS MILAŠ PLAST iz Nove Pazove osnovano je 1978.godine i od tada u kontinuitetu razvija svoj proizvodni program, svake godine usvajajući nove proizvode opšte i posebne namene. Proizvodni program sastoji se iz proizvodnje vodovodnog i elektro materijala, širokog spektra proizvoda od plastike i baštenskih garnitura. U proizvodnom ciklusu upotrebljavaju se uvozni i domaći repromaterijali tipa: ABS, PVC, polipropilen, polistilen. Takođe koristimo i uvozne mašine tipa: Arburg, Batenfeld.
Poslovna orijentacija firme je da u narednom periodu proširi svoje proizvodne kapacitete i pokrene izradu nekih novih proizvoda uz visok i prepoznatljiv nivo kvaliteta.
Naši proizvodi se izvoze i na teritoriju EU što govori o visokom i evropskom kvalitetu proizvoda. O visokom kvalitetu govore i naši poslovni odnosi o čemu mogu i da posvedoče poslovni partneri iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Mađarske.
vihor-plastika-plastika-za-kupatilo
PLASTIKA ZA KUPATILO BEOGRAD VIHOR PLASTIKA Firma Vihor plastika je osnovana 1985.godine kao porodična firma.
Od osnivanja pa do danas ostaje verna osnovnoj delatnosti a to je prerada plastike.
Od 1995.godine firma snabdeva tržišta Crne Gore, Makedonije i BiH, pa tako danas nastavlja sa izvozom u skoro sve bivše Republike SFRJ.
Vihor plastika posebnu pažnju posvećuje praćenju i uvodjenju novih tehnologija.
mb-plast-romanija-plastika-za-kupatilo
PLASTIKA ZA KUPATILO MB PLAST ROMANIJA U našoj ponudi nalazi se preko 2000 artikala,koji se primenjuju u raznim privrednim delatnostima,a pogotovo u kućnoj upotrebi.Predmeti od plastike iz našeg asortimana proizvedeni su od veštačkih masa na bazi polimera i polipropilena,sa visokim stepenom finalne obrade.
Predmeti od plastike,koji su namenjeni za opštu(prehrambenu) upotrebu,ispunjavaju uslove u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta od opšte upotrebe koji se stavljaju u promet i kao takvi se mogu koristiti.
pobeda-compani-plastika-za-kupatilo
PLASTIKA ZA KUPATILO POBEDA COMPANI
perdomo-plast-1-plastika-za-kupatilo

Perdomo plast

Beograd, Zvezdara, Dušana Srezojevića 34 011 3468581
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA KUPATILO BEOGRAD PERDOMO PLAST Firma Perdomo plast je osnovana sa željom da našim klijentima omogući kvalitetne, ali i vizuelno atraktivne proizvode od plastike koji ne samo da nam olakšavaju svakodnevni život već i ulepšavaju naš prostor.
Sa radom smo počeli 22.
maja 2012.
godine, bavimo se veleprodajom proizvoda od plastike za domaćinstvo.
zosima-plastika-plastika-za-kupatilo

ZoSima Plastika

Nova Pazova, Kralja Petra I Karađorđevića 84 062 326048
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA KUPATILO ZOSIMA Naša firma "Zosima" d.o.o.
osnovana je 1993.godine i od tada uspešno posluje sa klijentima iz zemlje i inostranstva.
Osnovna delatnost je proizvodnja robe široke potrošnje od plastike, kao i veleprodaja iste.
Pozivamo sve zainteresovane firme iz zemlje i inostranstva koje imaju sličan asortiman robe, da nam se jave zbog eventualne saradnje.
Takođe zainteresovani smo i za zastupanje stranih kompanija iz ove oblasti u Srbiji i celom Balkanu, a takođe smo zainteresovani i za otvaranje naših predstavništava u inostranstvu.
Nudimo Vam širok izbor proizvoda od plastike visokog kvaliteta za ambalaže, bašte, kuhinje, kupatila, igranje, kao i za razne druge potrebe u domaćinstvu...
perdomo-plastika-za-kupatilo

Perdomo

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 367 011 2862826
cena: Cenovnik
PLASTIKA ZA KUPATILO BEOGRAD PERDOMO Nudimo Vam širok asortiman plastike za kupatilo.
U ponudi su: kutije za sapun, kutije za prašak, lavori, korpe za veš, dozeri za sapune, adapteri za WC šolje.
sanja-plast-plastika-za-kupatilo
PLASTIKA ZA KUPATILO BEOGRAD SANJA PLAST NOVA PAZOVA U proizvodnom programu imamo široku lepezu kuhinjskih i frigo posuda, sredstava za održavanje higijene stambenih i poslovnih prostorija i ostalih proizvoda od plastike. Pored proizvodnje i trgovine (veleprodaja i maloprodaja), vršimo i usluge brizganja proizvoda po narudžbi, sa alatom kupca.
trioplast-plastika-za-kupatilo

Trioplast

Nova Pazova, Kralja Petra I Karađorđevića 47 022 321010
PLASTIKA ZA KUPATILO.
DOZER ZA SAPUN.
DASKE ZA WC ŠOLJU.
DRŽAČ ZA ČETKICE.
GUMA ZA KADU.
KORPE ZA VEŠ.
KUTIJE ZA PRAŠAK.
LAVORI.
SEDIŠTE ZA KADU.
ČETKE ZA WC ŠOLJU.
drina-plastika-plastika-za-kupatilo

Drina plastika

Nova Pazova, Četvrta industrijska 7 022 326486
PLASTIKA ZA KUPATILO.
Univerzalni odlagač.
Kutija za prašaK.
Kutija za sapun.
Korpa za veš.
Korpa za prljav veš.
I još mnogo toga...
sahmatik-plastic-plastika-za-kupatilo
PLASTIKA ZA KUPATILO ŠAHMATIK PLASTIC Šahmatik iz Stare Pazove (Srbija) je privatna firma osnovana 1977.godine.
U periodu od osnivanja pa do današnjih dana beleži se konstantan rast i razvoj preduzeća, a sa ostvarenim rezultatima poslovanja i stalnim proizvodnim i kadrovskim širenjem Šahmatik je stekao imidž izuzetno uspešne i efikasne firme. Osnovna delatnost firme Šahmatik je proizvodnja i prodaja sopstvenih proizvoda od plastike namenjene širokoj potrošnji.
Prevashodno su to proizvodi neophodni u svakom domaćinstvu: za kuhinju, kupatilo, bašte, terase, ličnu i opštu higijenu i sl. Po proizvodnim kapacitetima, brojem mašina i alata, kao i po broju zaposlenih, Šahmatik predstavlja jednu od najvećih firmi ove vrste na prostorima ovog dela Evrope.
Elementi od plastičnih materijala najviše se koriste za opremanje kupatila. Dizajneri predviđaju da će nameštaj za kupatila od oplemenjene plastike obeležiti naredne sezone. Na tržištu su se već pojavile neobične kade i lavaboi od ovog materijala. Renoviranje kupatila uvek je skupo, pa se možemo dosta načekati dok na red stigne zamena kade… U međuvremenu se počastite nekim od bezbroj detalja i upotrebnih predmeta. Uz drečave posude za sapun, cvetne kukice za peškire ili korpu za veš, proleće će uleteti i u ovu prostoriju. Mnoge domaćice će se složiti da je plastika u kupatilu nezamenljiva. Lako se čisti i održava, teško se lomi i haba a što je najbitnije od svega izuzetno je pristpačna pa kad god nam padne na pamet da menjamo izgled kupatila ili bacimo neki novi detalj, izvodljivo je.
Back to Top