Pokretni toaleti Beograd

Registruj se
Prijavi se
Pokretni toaleti Beograd
- POKRETNI TOALETI i MOBILNI TOALETI!
- DONOŠENjE i POSTAVLjANjE SANITARNE JEDINICE!
- ČIŠĆENjE i ODRŽAVANjE TOALETA, IZBACIVANjE i ODVOD FEKALIJA!
world-group-pokretni-toaleti
POKRETNI TOALETI - WORLD GROUP Pokretni toalet ima ugrađen rezervoar za fekalije koji pre upotrebe opremamo sa dezinfekcionim sredstvom za neutralizaciju mirisa i sprečavanje razvoja bakterija, a praznimo ga specijalnim vozilom za servisiranje pokretnih mobilnih toaleta.
Krov mobilnog toaleta propušta svetlost što omogućava normalnu upotrebu mobilnog toaleta i noću ukoliko je ista postavljena na mesto pod električnom rasvetom.
tip-top-mobilni-toaleti-pokretni-toaleti

Tip Top Mobilni Toaleti

Beograd, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 75 z 063 377377
cena: Cenovnik
POKRETNI TOALETI BEOGRAD TIP TOP MOBILNI TOALETI Mobilni toaleti firme Tip Top su idealno rešenje za gradilišta ili prilikom renoviranja kuća kao i za razne manifestacije kao što su koncerti, festivali, vašari.
atrik-boxi-pokretni-toaleti

Atrik Boxi

Beograd, Banovo brdo, Stevana Brakusa 6 011 7541283
- STANDARD POKRETNI TOALETI - MOBILNI WC TOALETI ZA INVALIDE - VIP LUX PRIKOLICE - SEPTIČKE JAME.
- KARAKTERISTIKE MOBILNIH WC TOALETA - pogodne su za gradilišta, parkirališta, javne površine, parkove sportske terene kao i za javne skupove i manifestacije.
- SERVIS MOBILNIH WC TOALETA - Pražnjenje, odvoz i ekološko odlaganje fekalija specijalnim vozilima, Pranje toaleta aparatom pod visokim pritiskom sa dezinfekcionim sredstvima punjenje rezervoara novom ekološkom tečnošću koja razlaže fekalije, sprečava stvaranje bakterija i neutrališe neprijatne mirise, Snabdevanje toalet papirom.
OPREMA POKRETNIH TOALETA - Unutrašnji rezervoar zapremine 280l koji se puni ekološkom tečnošću koja zadovoljava sve ekološke i sanitarne norme, sprečava razvoj bakterija i neprijatnog mirisa.
gisel-sanitarni-sistemi-pokretni-toaleti

Ecorent sanitarni sistemi

Beograd, Banovo brdo, Petra Mećave 23 011 6543162
Firma Ecorent se bavi iznajmljivanjem i održavanjem mobilnih WC toaleta pogodnih za gradilišta, javne površine, parkove, sportske terene...
mobil-sistemi-pokretni-toaleti
MOBIL SISTEMI - predstavljaju samostalnu sanitarno-higijensku jedinicu bez potrebe priključivanja na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.
Možete ga kupiti nudimo i usluge servis i održavanje.
Privremeno rešenje za potrebe gradilišta, privremenih kampova, kulturno-umetničkih manifestacija, skupova, koncerata, itd. Lako prenosivi i skladnih dimenzija.
Transportuju se kamionom ili prikolicom do ciljne lokacije.

Mobilni sanitarni sistemi Toi Toi

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 177 011 3820434 |
011 3822114 |
POKRETNI TOALETI BEOGRAD MOBLINI SANITARNI SISTEMI TOI TOI Firma Toi-Toi d.o.o. je nemačko-srpska firma i jedna od mnogih ćerki kompanija matične kompanije Toi Toi & Dixi iz Nemačke i pripadnica ADCO International grupacije. Na našem tržištu posluje od 2002.god. i za to vreme je uspela da postavi visoke standarde poslovanja u svojoj delatnosti prateći evropske standarde matične kompanije i beleži znatan rast u kapacitetu postojećih proizvoda i u prisustvu na domaćem tržištu. Firma Toi-Toi d.o.o. kao svoju osnovnu delatnost pruža usluge iznajmljivanja i održavanja mobilnih sanitarnih objekata, pre svega mobilnih sanitarnih toaleta za potrebe korisnika za održavanje raznih priredbi, koncerata, za plaže, skupove, parkove, gradilišta i druge javne površine.
Pokretni toaleti ili mobilni toaleti su neophodni u mnogim situacijama. Kada organizujete kulturni, zabavni ili događaj neke druge vrste na otvorenom prostoru, morati misliti na neizostavan deo inventara a to je pokretni WC. Isporukom i montiranjem pokretnih toaleta bave se firme kojima je to specijalnost i koje će na efikasan i profesionalan način obaviti svoj deo posla. Mobilni toalet ne koristi se samo kada su u pitanju razni događaji i društvena okupljanja, štaviše, možete ih videti i na gradilištima, kao i u okviru sportskih centara na otvorenom. Oni su, faktički, prisutni svugde gde nema uslova ili potrebe da se izgrade stalni objekti. Briga o higijeni uvek treba da Vam bude na prvom mestu, stoga kvalitetni pokretni toaleti igraju značajnu ulogu u uspešnoj realizaciji događaja ili projekta. Iznajmljivanje mobilnih toaleta ili prodaja mobilnih toaleta delatnost su firmi na ovim stranicama. Cene iznajmljivanja pokretnih toaleta mogu biti različite i variraju u odnosu na brend ili neki drugi faktor. O održavanju mobilnih toaleta i o svim pratećim aspektima dobićete sve neophodne informacije od prodavaca. Proizvođači i prodavci mobilnih toaleta nastoje da Vam ponude toalete koji se lako montiraju i ne zahtevaju dodatnu infrastrukturu kao što je priključivanje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, kako bi njihova primena bila što šira. Poštovanje najviših standarda kvaliteta imperativ je ovih kompanija. Iznajmljivanje mobilnih WC-a po povoljnim cenama i uz kvalitetnu i profesionalnu uslugu montaže i demontaže je nešto na šta računate kada se obratite našim renomiranim firmama.
Back to Top