POLI BIRO doo

Registruj se
Prijavi se
POLI BIRO doo
LOKACIJE

Kancelarijski materijal

KANCELARIJSKI MATERIJAL - POLI BIRO DOO U našem asortimanumožete pronaći materijal koji se svakodnevno koriste u nekoj kancelariji, od koverti, memoranduma, registratora, fascikli, obrazaca,naloga, poslovnih knjiga, preko pribora za pisanje, belih tabli i markera, kalkulatora, makaza, stonih elemenata, polica, do heftalica, bušača i spajalica.

Kancelarijske mašine

KANCELARIJSKE MAŠINE - POLI BIRO DOO Birooprema odnosi se na sve aparate i mašine koji se koriste u kancelarijama i potrebni su vam za vaše poslovanje: za slanje faksova i email-ova, za štampanje i kopiranje dokumenata...

Prodaja štampača

PRODAJA ŠTAMPAČA - POLI BIRO DOO Prodajemo štampače kao i ostale kancelarijske mašine.

Papirna galanterija

PAPIRNA GALANTERIJA - POLI BIRO DOO U našem proizvodnom pogonu izrađuje se papirna konfekcija od celuloze 100% i to: ubrusi i toalet papir u rolnama, salvete 33x33 kao i profesionalni program koji se sastoji od složivih ubrusa, složivog toalet papira kao i ubrusa i toalet papira u jumbo rolnama.

Proizvodnja toalet papira

PROIZVODNJA TOALET PAPIRA POLI BIRO DOO U našem proizvodnom pogonu izrađuje se papirna konfekcija od celuloze 100% i to: ubrusi i toalet papir u rolnama, salvete 33x33 kao i profesionalni program koji se sastoji od složivih ubrusa, složivog toalet papira kao i ubrusa i toalet papira u jumbo rolnama.

Reklamni materijal

REKLAMNI MATERIJAL - POLI BIRO DOO Sa preko 2.000 artikala, naš promotivni materijal obuhvata: upaljače, priveske, rokovnike, kalendare, hemijske olovke, fascikle i ostali štampani promotivni materijal...

Fotokopirnice

FOTOKOPIRNICE - POLI BIRO DOO Fotokopiranje i štampu materijala radimo u velikim tiražima, u izuzetno kratkom roku, po jako povoljnoj ceni.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Savski venac Nemanjina 34
    +381 11 2644263;
Back to Top