Police Beograd

Registruj se
Prijavi se
Police Beograd
Ne znate gde ćete knjige?
Imate previše kutija sa začinima u kuhinji?
Idealno rešenje za Vas je kupovina polica...
Da li ćete kupiti gotove police ili ćete naći majstora u Beogradu koji će da napravi po Vašoj zamisli, to odlučite sami.
Mi smo tu da Vam pokažemo šta nudi Beograd, a na Vama je da se odlučite za ono što Vam najviše odgovara...
Police u Vašem domu mogu biti izuzetno praktične i od velike pomoći a ujedno mogu predstavljati savršeno dekorativno rešenje.
rahladne-i-tople-vitrine-frigo-bel-police
POLICE BEOGRAD FRIGO BEL U proizvodnom programu zr FRIGO BEL se nalaze police za hleb od različitog materijala i različitih dimenzija i funkcionalnosti.
Police izrađujemo od inoxa, kombinovano od inoxa i drveta, ili samo od drveta.
Naše police za hleb mogu da predstavljaju odličan izlog za vašu pekaru jer je kompletan asortiman vaše pekare pregledan i lako dostupan.
enterijer-balaz-police
POLICE BEOGRAD ENTERIJER BALAŽ S.Z.T.R.
Enterijer Balaž je osnovana davne 1915.godine, još tada kao stolarska radionica.
Danas je porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom.
Za više od 100 godina postojanja stekli smo dovoljno iskustva i znanja da našim kupcima nudimo najkvalitetnije proizvode.
Radimo isključivo po narudžbi,zato imamo mogućnost da sve naše proizvode prilagodimo mogućnostima i željama naših kupaca.Maksimalno se trudimo da svima izađemo u susret,da nađemo rešenja za sve Vaše zahteve, zato nas posetite u našem izložbenom salonu u Temerinu, Novosadska 384 ili nas kontaktirajte.
salon-namestaja-linea-milanovic-police
POLICE BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Police za knjige se izrađuju isključivo po porudzbini, a pretežno od medijapana furniranog ili farbanog, kao i od punog drveta.
U izradi se koriste isključivo nakvalitetniji materijali, italijanske boje i lakovi na PU ili vodenoj bazi u tonu po želji klijenata.
proizvodnja-namestaja-happy-house-i-police
POLICE HAPPY HOUSE I Happy House izrađuje police po vašoj želji i meri.
microcer-kanjiza-police
POLICE BEOGRAD MICROCER Microcer u svojoj ponudi ima kvalitetne i povoljne plastične police.
luke-enterijer-police

Luke Enterijer

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 54 011 4059755
cena: Cenovnik
POLICE LUKE ENTERIJER Izgled vašeg doma ostavlja utisak o ljudima koji tu žive.
A što je bitnije, Vama koji ćete provoditi vreme u njemu je potrebno da se osećate komforno, opušteno, daleko od svakodnevnog životnog stresa.
Ispunite svoj prostor svojim pričama, svojim idejama, našim dizajnom i nameštajem po meri. Spakujte sve pod konac na polica izradjenim po meri.
agacija-police

Agacija

Novi Beograd, Tošin bunar 232g 011 3190974 |
011 3192600 |
POLICE AGACIJA Svaki komad nameštaja u Vašem domu možete lično osmisliti i kreirati, a mi smo tu da ga napravimo za Vas, bilo da se radi o stolovima,stolicama,komodi ili polici za knjige.
Vaš nameštaj na taj način postaje Vaše malo umetničko delo , koje će vas svakodnevno činiti srećnim .
namestaj-arti-police

Nameštaj Arti

Beograd, Mirijevo, Jovanke Radaković 80b 011 3437560 |
011 3432661 |
cena: Cenovnik
POLICE ARTI NAMEŠTAJ Police za sve namene.
Police za spavaće sobe, dnevne sobe, kupatila...
Od brilijantnih polica koje su ugrađene u stepeništu, od polica koje se prostiru od poda do plafona, do zanimljivih polica za dnevne sobe, do polica u kupatilu ili predsoblju... Police su neizostavni deo nameštaja u svakoj prostoriji. Police u Vašem domu osim za držanje knjiga i odlaganje sitnica, mogu da budu i samo dekorativni deo prostorije. Bilo da je reč o onima koje se protežu do plafona, ili o onima koje su manjeg obima i koje se postavljaju na zid, važno je odabrati ono što odgovara prostoru kojim raspolažete. Poželjno je i da vodite računa o materijalu od kojeg su izradjene police. Trudite se da se uklapaju uz ostatak nameštaja koji imate u svom domu.
Back to Top