Polovan nameštaj, Prodaja polovnog nameštaja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Polovan nameštaj, Prodaja polovnog nameštaja Beograd
Ne možete da nadjete polovni nameštaj?
Onda ste na pravom mestu... Bilo da Vam je potrebna polovna garnitura ili polovni krevet, ili možda polovna kuhinja ili polovni ormari...
Sve ćete naći upravo ovde... Polovni nameštaj iz inostranstva je posebno popularan u poslednje vreme i Beograd Vam nudi mnoštvo distributera upravo takvog nameštaja. Nadjite salon polovnog nameštaja u Beogradu i opremite svoj dom po veoma povoljnim cenama.
namestaj-office2go-polovan-namestaj

Nameštaj Office2go

Beograd, Palilula, Dragoslava Popovića 10 065 2282227
POLOVAN NAMEŠTAJ - OFFICE2GO Kod nas možete naći i polovan nameštaj.
euroantik-polovan-namestaj-polovan-namestaj

Euroantik polovan nameštaj

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 5a 011 7317499
POLOVAN NAMEŠTAJ BEOGRAD.
EuroAntik je prvi u Srbiju doneo polovan nameštaj iz Holandije.
Prodaja polovnog nameštaja EuroAntika profilisana je znalačkim odabirom.
Unoseći već godinama u vaše domove šarmantnu rustiku, strogu klasiku, modernu.
Prodaja polovnog nameštaja u salonu EuroAntika obezbeđena je dugom saradnjom s lojalnim holandskim partnerima, spremnim da udovolje visokim zahtevima izgleda i očuvanosti svake vitrine i komode, garniture, relaks-fotelje, stola, stolica, ormana i škrinja u kojima se čuvaju slatke tajne.
Osvetlite pozornicu sopstvenog življenja svetlošću holandskih lampi, lustera!
Prošetajte našom izložbom vekovnog evropskog nasleđa!
Dotaknite toplinu najboljeg punog drveta od kojeg je nameštaj satkan, bacite pogled na različnost okova, rezbarija, intarzija; utonite u tapacirung meke kože, pliša, vunenog štofa, brokata!
Cene su više nego prihvatljive, prilagođene Vašim mogućnostima; o načinu plaćanja ćemo se dogovoriti.
Naša prodaja holandskog polovnog nameštaja podrazumeva i nabavku prema vašim potrebama za dimenzijama, oblicima, stilom, bojom!
Željeno će stići pravo iz zemlje cveća!
Ako se Vi predomislite, rastaćemo se prijateljski do sledećeg viđenja u našem salonu.
Jer, NAŠ POLOVAN HOLANDSKI NAMEŠTAJ NE OSTAJE BEZ KUPCA!
euro-arbor-prodaja-polovnog-namestaja-polovan-namestaj
POLOVAN NAMEŠTAJ BEOGRAD EURO ARBOR Kompanija „Euro Arbor“ se bavi uvozom i prodajom kvalitetnog, malo korišćenog nameštaja iz Holandije.
Za 10 godina postojanja i rada, naš nameštaj je pronašao svoje mesto u kućama, stanovima, i ugostiteljskim objektima kod preko 10.000 zadovoljnih mušterija što potvrđuje pouzdanost proizvoda, odličan odnos cene i kvaliteta kao i iskusno osoblje.
Poslednjih godina sve je popularniji polovan nameštaj, koji se u principu uvozi iz Nemačke, Holandije i Švajcarske. Ukoliko vam je potreban krevet, ormar, kuhinja, fotelja... Zašto ne biste kupili polovno... Stranci menjaju nameštaj mnogo češće nego mi, da li zbog količine novca koji poseduju ili iz nekog drugog razloga nije ni bitno. Naši prodavci polovnog nameštaja odlaze u inostranstvo i biraju izuzetno očuvane i lepe komade nameštaja. Većina nameštaja izgleda kao nova a cene su im duplo manje. Nameštaj od punog drveta, rustičan ili dragocenih politura, radjen je s idejom da večno traje. Nameštaj polovan, nameštaj s pečatom nekih drugih trajanja – privlači i mnogo bogatije od nas. Mnogi u svetu s uzbudenjem odlaze u antikvarnice da bi nabavili upravo takav – polovan nameštaj. Polovan – zašto da ne!
Back to Top