Popravka podizača stakla Beograd

Registruj se
Prijavi se
Popravka podizača stakla Beograd
servis-podizaca-stakala-tehnomehanika-popravka-podizaca-stakla
POPRAVKA PODIZAČA STAKLA BEOGRAD SERVIS PODIZAČA STAKALA TEHNOMEHANIKA Reparacija podizača stakala ,uz veliki izbor rezervnih delova za sva vozila, kako evropska tako i za vozila koja dolaze sa dalekog istoka.
precizna-mehanika-petrovic-popravka-podizaca-stakla

Precizna mehanika Petrović

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 355 064 2778304
cena: Cenovnik
POPRAVKA PODIZAČA STAKALA PRECIZNA MEHANIKA PETROVIĆ Budući da su podizači stakla jedan od najučestalijih problema sa kojima se susreće većina vlasnika motornih vozila, usled čestog spuštanja i podizanja stakla na prozorima, nastojimo da Vam našim radom omogućimo savršenu funkcionalnost istih, u najkraćem vremenskom periodu.
Usled čestog otvaranja i zatvaranja prozora i starosti vozila vremenom nastaju kvarovi podizača stakala. Nemogućnost vozača da otvori prozor u automobilu predstavlja ozbiljan problem sa kojim su se često mnogi od Vas susretali. Popravka podizača stakala kao i rezervni delovi za iste dostupni su širom naše zemlje, tako da nemate razloga za preveliku brigu. Servis podizača stakala, prednjih ili zadnjih u mogućnosti je da reši vaš problem bilo da je mehanički ili električni kvar. Dok držimo dugme, kojim se staklo na automobilu diže ili spušta ili to radimo pomoću ručice na ručni pogon, ni ne razmišljamo mnogo o sistemu koji se sakriva u vratima automobila, a radi se o sistemu podizača stakala. Podizači stakala mogu biti na električni ili ručni pogon, ali koji god bio, celi se sistem nalazi u vratima automobila te je ponekad dovoljno da neki sasvim maleni deo ne radi, a da staklo više ne možemo pomaknuti niti gore niti dole. Sve ovo može postati izvor frustracija, posebno ako vozilo nema klimu, a moramo se voziti po sunčanom, vrelom danu. Da ne bismo dolazili u situaciju da se znojimo i prevrćemo od vrućine, najbolje rešenje je otići u servis koji je u mogućnosti da izvrši popravku podizača stakla.
Back to Top