Prodavnice zdrave hrane Beograd

Registruj se
Prijavi se
Prodavnice zdrave hrane Beograd
Kada god čujete da se neko zdravo hrani, poželite i Vi isto...
Ali gde naći zdravu hranu?
?
?
Prodavnice zdrave hrane možete naći u bilo kojem delu Beograda a uz našu pomoć možete naći i onu prodavnicu zdrave hrane u Beogradu koja je najbliža Vašem domu.
Kada jednom počnete da se hranite zdravo, nećete se lako vratiti masnoj, teškoj i nezdravoj ishrani...
Sigurno ste nekada osetili kako Vam ne prija hrana koju jedete, to je samo jedan od razloga da pretražite Beograd i nadjete prodavnicu zdrave hrane koju ćete redovno posećivati.
biljna-apoteka-herbasana-prodavnice-zdrave-hrane

Biljna apoteka Herbasana

Beograd, Stari Grad, Džordža Vašingtona 10 011 3345879
ZDRAVA HRANA.
BEZGLUTENSKI PROIZVODI, PROIZVODI ZA DIJABETIČARE, MAKROBIOTIKA, ŽITARICE I BRAŠNA, MUSLI I KAŠE OD ŽITARICA, MAHUNARKE I SEMENKE, SEMENKE, MED I PROIZVODI OD MEDA, MATIČNI MLEČ, POLEN, PROPOLIS, STEVIA I PRIRODNI ZASLAĐIVAČI, STEVIA, PROIZVODI OD STEVIE, SLANE GRICKALICE, NAMAZI, BILJNE PAŠTETE, ZDRAVI NAPICI, MATIČNI SOKOVI, BILJNA MLEKA, ZAČINI I SOSEVI, SUPERHRANA
Danas, kada kroz vazduh, vodu i hranu unosimo hemikalije kakve ljudski organizam nije unosio nikad u dosadašnjoj istoriji, najmanje sto mozemo da uradimo za sebe i svoje zdravlje je da se zdravo hranimo. Pravilna i zdrava ishrana postala je jedan od najvažnijih problema savremenog čoveka. U modernoj porodici, u kojoj su oba roditelja zaposlena, zbog načina života i stečenih navika, nisu u mogućnosti da odvoje vreme koje bi bilo neophodno svakodnevno posvetiti ovakvoj ishrani. Čovekovo zdravlje, kreativnost, efikasnost i raspoloženje direktno su uslovljeni načinom ishrane koja se svakodnevno primenjuje. Pravilna i zdrava ishrana pomaže pojedincu da se lakše suoči sa životnim teškoćama i da se zaštiti od mnogobrojnih fizičkih i psihičkih bolesti. Od davnina je poznato da smo onakvi kakvu hranu uzimamo, jer sve što postoji na našoj planeti ima svoju vibraciju i dejstvo na okolinu. Da bismo se hranili pravilno, veoma je važno da se pridržavamo odgovarajućeg vremena za obrok i da ne uzimamo hranu nekontrolisano, u svako doba, bez razmišljanja. Prodavnice zdrave hrane su se pobrinule da nam bude dostupno sve što je našem organizmu potrebno. U prodavnicama zdrave hrane mozete naći hranu koja je bogata ugljenim hidratima, vitaminima i mineralima a u sebi ne sadrži previše belančevina i masti. Uzimanje što raznovrsnije hrane, ali pravilno kombinovane, ima suštinski značaj za pravilnu ishranu.
Back to Top