Profesionalne kuhinje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Profesionalne kuhinje Beograd
ags-ugostiteljska-oprema-profesionalne-kuhinje
PROFESIONALNE KUHINJE.
PARKONVEKCIJSKA PEĆ ELEKTRIČNA, ŠPORET ELEKTRIČNI 4 KVADRATNE PLOČE, ŠPORET PLINSKI PUNA PLOČA, Roštilji električni i plinski.
Parnokonvekcijske i konvekcijske peći – LAINOX namenjene su za kuvanje i pečenje svih vrsta jela u savremenim i tradicionalnim kuhinjama.
Lainox peći su Vam na raspolaganju u električnim i plinskim varijantama različitih kapaciteta i funkcija.
Kupovina peći iz ekonomične linije READY i nove savremene linije NABOO i SAPIENS omogućava Vam da zadovoljite zahteve i potrebe širokog spektra kupaca.
Sa parnokonvekcijskim i konvekcijskim pećima Lainox, povećavate vašu produktivnost i kvalitet pripremljenih jela te stoga nalaze široku primenu u kuhinjama hotela, restorana, pekara, poslastičarnica, mesara, keteringa itd.
Termička oprema italijanskog proizvođača Tecnoinox je raspoloživa u linijama dubine 650, 700 i 900.
Asortiman svake linije se sastoji od čak 82 različita modela, u plinskim i električnim varijantama uključujući različite vrste šporeta, roštilja, friteza, toplovodnih kupki, kipera, kazana isl.
Svi elementi su idealni za stvaranje ostrvske ili zidne linije i kombinuju se na različite načine u zavisnosti od potreba kupca.
Termička oprema Tecnoinox je idealna za sve vrste restorana, hotela, fast food objekata, kantina, expres restorana.
Svaki restoran pa tako i svaka restoranska kuhinja je individualna i potrebna joj je oprema koja odgovara njenim specifičnim potrebama. Uviek izaberite opremu koja je namenjena za profesionalne kuhinje. Bez obzira da li se radi o polovnoj ili novoj opremi generalno oprema restoranskih kuhinja može se podeliti na: Stolove za pripremanje jela, Električna oprema za kuhanje, pečenje, prženje, Frižideri, zamrzivači, ledomati, Oprema za pranje posuđa, Kabineti, fioke, police za odlaganje posuđa... Ono što je neophodno znati pre nego što krenete u postavljanje ili pravljenje profesionalne kuhinje jeste šta će Vaš objekat imati u ponudi na meniju. Glavni kuvar će znati šta je sve od opreme potrebno za spremanje tih obroka i kako da organizuje delove kuhinje da bi bila najfunkcionalnija. Veličina profesionalne kuhinje trbalo bi ta bude u skladu sa veličinom objekta u kojem će se služiti hrana odnosno brojem stolica. Naravno da različite vrste restorana ili ugostiteljskih objekata imaju različite potrebe, ali postoje neki standardi koji bi trebalo da se poštuju radi efikasnog rada kuvara i pomoćnog kuhinjskog osoblja.
Back to Top