Proizvodnja dijetetskih suplemenata Beograd

Registruj se
Prijavi se
Proizvodnja dijetetskih suplemenata Beograd
pharmanova-proizvodnja-dijetetskih-suplemenata

Pharmanova

Beograd, Voždovac, Generala Anrija 6 011 3093849
PROIZVODNJA DIJETETSKIH SUPLEMENATA BEOGRAD PHARMANOVA Dijetetski suplementi (dodaci ishrani) su proizvodi koje dopunjuju normalnu ishranu i predstavljaju koncentrovane izvore vitamina, minerala ili drugih supstanci sa hranljivim ili fiziološkim efektom, pojedinačno ili u kombinaciji.
U prometu su u doziranim oblicima, dizajnirane da se uzimaju u odmerenim pojedinačnim količinama (kapsule, tablete, kesice praška, ampule tečnosti, bočice za doziranje u kapima i dr ). Dijetetski suplementi ne mogu biti zamena za pravilnu i uravnoteženu ishranu.
Prilikom izbora dijetetskog suplementa poželjno je da se potrošač posavetuje sa farmaceutom ili lekarom.
pharma-product-proizvodnja-dijetetskih-suplemenata

Pharma Product

Beograd, Savski venac, Koste Glavinića 2 011 3690338
PROIZVODNJA DIJETETSKIH SUPLEMENATA BEOGRAD PHARMA PRODUCT Pharma product za izradu sirupa primenjuje procesnu opremu sa zatvorenim sistemom proizvodnje, koji omogućava zagrevanje termostabilnih komponenti sirupa vodenom parom do 100°C, zatim ubrzano hlađenje hladnom vodom do 60°C, kada se kroz pomoćni otvor dodaju termolabilne komponente – vodeno-alkoholni ekstrakti biljnih droga, uz neprestano mešanje.
Kako je sistem zatvoren, nema gubitka sadržaja isparavanjem.
Sirup se zatim filtrira kroz sintetski filter (sa otvorom pora od 80μm) pod pritiskom u bočice koje su hemijski i bakteriološki spremne za upotrebu („raedy for use“), u prostoru laminarnog protoka vazduha odgovarajućeg kvaliteta i zatvaraju aluminijumskim lakiranim zatvaračima sa umetkom pomoću mašine za oblikovanje navoja i pertlovanje.
Back to Top