Proizvodnja kanapa Beograd

Registruj se
Prijavi se
Proizvodnja kanapa Beograd
Proizvodnja kanapa obuhvata proizvođače raznih vrsta kanapa.
Trebaju Vam: PP vezivo za baliranje - manila, razni polipropilenski kanapi (PP kanapi), rafija, kudeljni kanap ili užad?
Ponuda kanapa je velika i ima više vrsta koje se proizvode u više dužina.
Proizvođači Vam nude kanape za više namena.
Cene kanapa možete pogledati ako pogledate asortiman proizvoda proizvođača kanapa koji su na ovoj stranici.
Proizvođači kanapa Vam između ostalog nude: sintetičke pletenice od kanapa, ukrasne vrpce i ukrasne kanape, brodske i ribarske kanape, kanape za zaštitne i sportske mreže, viseće mreže za ležanje, viseće stolice od kanapa, ribarski kanap, sintetički kanap, zaštitne mreže i još mnogo proizvoda od kanapa.
Ako se pitate gde su sedišta firmi koje se bave proizvodnjom kanapa, u njihovim prezentacijama naći ćete i ovaj odgovor.
Kanapi se koriste u gotovo svim industrijskim granama a najviše u poljoprivredi, građevinskoj industriji i industriji mesa.
Pogledajte kanape koji su u ponudi i odaberite odgovarajući.
eucom-proizvodnja-kanapa

Eucom

Novi Beograd, Milutina Milankovića 25v / 46 011 7116045
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA KANAPA - EUCOM - PP vezivo za baliranje - PP vezivo za pakovanje - PP kanap
vez-produkt-proizvodnja-kanapa

Vez Produkt

Beograd, Altina, Slobodana Đurića bb 011 3756320
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA KANAPA - VEZ PRODUKT Kompanija Vez Produkt bavi se proizvodnjom i distribucijom kanapa i gurtni svih vrsta i namena više od 30 godina.
tornado-plus-proizvodnja-kanapa

Tornado Plus

Novi Sad, Sentandrejski put 165 063 534311
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA KANAPA.
PRODAJA KANAPA.
Kudeljni kanapi služe za vezivanja u prehrambenoj industriji, poljoprivredi, štamparijama i domaćinstvima.
Pakovanja kanapa su od 100g, 200g i 500g.
Pored navedenih pakovanja, nudimo i pakovanja kanapa kod kojih je količina izražena u dužnim metrima, što olakšava posao trgovcima.
mitic-plast-proizvodnja-kanapa
PROIZVODNJA KANAPA - MITIĆ PLAST Proizvodnja je specijalizovana na proizvode od polipropilena, pre svega PP vezivo i PP vreće.
Najveći deo proizvoda plasira se na tržište EU.
poljostroj-union-proizvodnja-kanapa

Poljostroj Union

Odžaci, Branislava Nušića 2 063 553535
PROIZVODNJA KANAPA - POLJOSTROJ UNIOM Naša osnovna delatnost je proizvodnja polipropilenskih veziva za koje koristimo isključivo polipropilen, sirovinu domaćeg porekla.
pakotek-proizvodnja-kanapa

Pakotek

Rumenka, Jaše Bakova 4 063 7427574
PROIZVODNJA KANAPA - PAKOTEK - PP vezivo - PP rafija
ivkovic-szr-proizvodnja-kanapa
PROIZVODNJA KANAPA - IVKOVIĆ SZR Preko 40 godina iskustva u prizvodnji užarija, PP veziva i PP rafija.
Kvalitet naših proizvoda garantuje stalno usavršavanje proizvodnog procesa uskladjeno sa svetskim standardima i željama naših kupaca.
galit-proizvodnja-kanapa

Galit

Zrenjanin, Mileta Krunića 21 069 2150686
PROIZVODNJA KANAPA - GALIT Samostalna radnja za proizvodnju pozamanterije je firma koja se bavi proizvodnjom svih vrsta kanapa, užadi, vrpci, traka , kao i proizvoda od ovih materijala.
kanap-stefan-proizvodnja-kanapa

Kanap Stefan

Apatin, Industrijska zona bb 062 032
PROIZVODNJA KANAPA - KANAP STEFAN Cilj koji mi postižemo je zahvaljujući mehanizaciji koja omogućava finalizaciju kudeljnih proizvoda.
Tako je počela naša široka proizvodnja prvo za mesnu a kasnije i duvansku industriju, industriju kabla, vojnu industriju, kao i bilo kakvu vrstu vezivnog materijala.
buducnost-promet-proizvodnja-kanapa
PROIZVODNJA KANAPA - BUDUĆNOST - PROMET Budućnost-promet Leskovac je preduzeće za proizvodnju užarije i gotovih tekstilnih proizvoda.
textile-rope-proizvodnja-kanapa

Textile Rope

Novi Beograd, Surčinska 104 063 8597021
PROIZVODNJA KANAPA - TEXTILE ROPE U oblasti prodaje kanapa i konopaca “TEXTILE ROPE” je zastupljen sa preko 60% pokrivenosti Srbije,a u regionu smo zastupljeni preko 25%, sa tendencijom daljeg rasta.
veka-komerc-proizvodnja-kanapa
PROIZVODNJA KANAPA - VEKA KOMERC U ponudi imamo vise tipova veziva prilagodjenih svim tipovima masina za baliranje, i u pogledu cvrstine i u pogledju jacine veziva.
smm-roda-company-proizvodnja-kanapa

SMM Roda Company

Beograd, Zemun, Rada Končara 24b 011 3163272
PROIZVODNJA KANAPA - SMM RODA COMPANY Kudeljni kanap od prirodnog vlakna koristi se u građevinskoj industriji (za razmeravanje), Industriji mesa (za vezivanje i sušenje mesa), Poljoprivredi i duvanskoj industriji (za nizanje duvana).
elan-bolec-proizvodnja-kanapa

Elan Boleč

Beograd, Boleč, Palih boraca 15 011 8063993
PROIZVODNJA KANAPA - ELAN BOLEČ Firma ELAN osnovana je 2002.
u Boleču, kao zanatska radnja koja se bavi proizvodnjom užarije, kožne galanterije, zaštitnih opasača, zaštitnih sredstava, kanapa, mreža i pozamanterijskih proizvoda.
2007.
transformisana je u privredno društvo, i do danas se pozicionirala kao lider u svojoj oblasti, ne samo u Srbiji, već i zemljama regiona.
danijel-company-proizvodnja-kanapa
PROIZVODNJA KANAPA - DANIJEL COMPANY Svoju proizvodnu ponudu, preduzeće Danijel Company d.o.o. pre svega bazira na različitim tipovima PP veziva za baliranje i rafije, a sa druge strane iz njihovog sopstvenog proizvodnog asortimana u ponudi je i široka paleta proizvoda poznatih kao HDPE mrežaste raschel vreće i HDPE raschel mreže za senčenje.
Proizvodnja kanapa postoji već dosta dugo ali se tehnologija proizvodnje kanapa vremenom menja. Uže je dugačak i jak kanap upreden od međusobno povezanih niti. Koristi se za uvezivanje, pridržavanje, prenošenje; namene mogu biti veoma različite. Pravi se od prirodnih ili što je danas češći slučaj sintetičkih materijala (vlakana). Prirodna vlakna takođe se koriste za proizvodnju kanapa. Nekada su se užad pravila isključivo od prirodnih sirovina, kao što su sisal (listovi), konoplja, manila (stablo) ili ljuske kokosovih oraha. Najpre se vlakna sakupe, a potom češljaju i ispravljaju u posebnoj mašini iz koje izlaze u vidu dugih traka. Više takvih traka se upredaju i po nekoliko puta kako bi se dobio kanap željene debljine. Sintetička vlakna su danas u većini slučajeva zamenila prirodna i koriste se najlon, poliester i staklene niti koje se međusobno lepe smolom, a potom upredaju. Koji će se materijal koristiti, zavisi od namene kanapa. Tako se, recimo, uže za skijanje na vodi pravi od polipropilena, jer je ovaj materijal specifično lakši od vode, pa ne tone, a i ne mrsi se. Kudelja je naziv za vlakna dobijena od konoplje. Od kudelje se pravi konopac, tkanine, odeća, i slično. Dugo vremena su konopljina vlakna bila sinonim za dobre i jake konopce, i zato su u našem jeziku reči kanap, konopac i konac, nastale od reči konoplja. Vojvođanska kudelja je u prvoj polovini 20. veka diktirala cenu na berzama u Engleskoj i Italiji, jer je bila jedna od najkvalitetnijih na svetu.
Back to Top