Proizvodnja klompi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Proizvodnja klompi Beograd
Klompe su anatomski oblikovana obuća koja u svakom trenutku daje odličnu potporu Vašim stopalima.
Klompe imaju posebno razvijeno anatomsko gazište koje rasterećuje i osigurava pravilno držanje stopala tokom celog dana.
Površina za hodanje odlično apsorbuje vibracije, a ležišta za stopala su vrlo fleksibilna i savitljiva.
Zbog svega toga su klompe vrlo prijatna obuća, bilo kao obuća za odmor i rad u kući, ili kao radna obuća, posebno kod zanimanja gde je potrebno dugo stajanje na nogama – medicinski rad, frizerske usluge, usluge u ugostiteljstvu i slično.
obuca-vesna-proizvodnja-klompi
PROIZVODNJA KLOMPI - OBUĆA VESNA Bavimo se proizvodnjom klompi.
LOKACIJE
Medicinske (anatomske) klompe
Anatomski oblikovan đon sa antiklizačima pružiće sigurnu potporu pri hodu i obavljanju poslova koje zahtevaju dugo stajanje. Klompe omogućavaju medicinskim sestrama i doktorima podršku koja im pomaže da smanje bol u stopalima, zglobovima, kolenima i kičmi što je jako važno jer oni provode dosta vremena na nogama.
Hirurške klompe
Posebnu vrstu klompi predstavljaju hiruške klompe koje su napravljene za lekare i sestre koji učestvuju u operacijama. One drže noge odmornim i posle smene od 12 sati jer uklanjaju bol u leđima. Napravljene su uglavnom od kože i omogućavaju lako čišćenje, a materijal je kvalitetan i otporan.
Modne klompe su pravi odgovor za sportski mladalački stil, ali i za vašu potrebu da budeti moderni i elegantni. Ovake klompe su u službi vaše udobnosti i konačno možete da budete moderni u obući koja će vas odmarati.
Gumene klompe
Zahvaljujući rupicama vazduh struji i noge se ne znoje. Napravljene su od vrste gume koja se apsolutno prilagođava temperaturi i obliku stopala. Tako postaju neverovatno udobne, da ih odrasli i deca ne žele izuti.
Back to Top