Proizvodnja nameštaja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Proizvodnja nameštaja Beograd
Ukoliko tražite firmu čija je delatnost proizvodnja nameštaja, kod nas ćete je garantovano naći...
Bilo da Vam je potreban nameštaj od medijapana, iverice ili punog drveta u Beogradu ili u Srbiji ćete garantovano naći veliki izbor.
Složićete se da je izuzetno zamorno obilaziti Beograd u potrazi za proizvodjačima nameštaja i da je mnogo jednostavnije naći ih iz sopstvene fotelje.
Pozovite neku od firmi koja se nalazi u Beogradu i sigurno ćete naći sve što Vam je potrebno.
salon-namestaja-linea-milanovic-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Fabrika nameštaja Linea Milanović se bavi izradom luksuznog nameštaja vrhunskog kvaliteta i opremanjem enterijera modernog i klasičnog dizajna: opremanjem stambenih enterijera i objekata, opremanjem ugostitelsjkih objekata - opremanjem hotela, restorana, kafica, i opremanjem poslovnih i maloprodajnih objekata i enterijera.
steffes-proizvodnja-namestaja

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 065 5286688
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne,...).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
namestaj-pegasus-proizvodnja-namestaja

Nameštaj Pegasus

Beograd, Savski venac, Beogradski sajam 062 480211
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD NAMEŠTAJ PEGASUS VRANJE Preduzeće PEGASUS d.o.o.
iz Vranja posluje od 2002.godine.
Naša osnovna delatnost je proizvodnja nameštaja .
Naš proizvodni asortiman čine kožne garniture, garniture u eko koži i kvalitetnijim štofovima, kao i izrada programa za opremanje hotela. Kvalitet svih repromaterijala, dobar dizajn i vrhunska izrada su osnovne karakteristike svih naših proizvoda i naša izrađena komparativna prednost.
Naš cilj je da upotrebom široke lepeze modernih materijala i primenom tradicionalnih veština vrhunskih majstora svog zanata, uobličimo proizvod koji će objediniti i formu i udobnost i na taj način premostimo jaz između trdicionalnog i modernog nameštaja.
Naši radnici su dugogodišnji, vrhunski majstori svog zanata, a razvojni sektor čini grupu mladih, ambicioznih i visokoobrazovanih stručnjaka koji prate svetske i domaće trendove.
Spoj mladosti, iskustva i tradicije naša je najveća snaga i preporuka.
Naša strategija je da trđište postepeno upoznajemo sa svojim proizvodima, trudeći se da naša preporuka bude kvalitet naših proizvoda, naša ekspeditivnost i efikasnost kao i cene i uslovi prodaje.
elit-stilski-namestaj-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD ELIT STILSKI NAMEŠTAJ Izrada stilskog nameštaja vrhunskog kvaliteta i lepog dizajna.
ktitor-proizvodnja-namestaja

Ktitor

Beograd, Zemun, Dobanovački put 58 011 3070700
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - KTITOR Opremljena je najsavremenijim mašinama i tehnologijom kojom upravlja tim eksperata zaslužnih za izradu modernog nameštaja.
Kompanija Ktitor je tokom godina uspešnog poslovanja proizvela kancelarijski nameštaj vrhunskog dizajna i udobnosti, prilagođen zahtevima svakog klijenta i opremila milione kvadrata poslovnog prostora.
namestaj-djeram-proizvodnja-namestaja

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođača.Posebno iz ponude izdvajamo izradu nameštaja od punog drveta po meri, i to po našim modelima, ili čak po modelima koje Vi želite po slici.
fabrika-namestaja-carkic-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD ČARKIĆ ČARKIĆ fabrika nameštaja već 28 godina se bavi proizvodnjom nameštaja.Nameštaj koji Vam nudimo je izrađen po svim evropskim i svetskim standardima.
namestaj-sb-alsan-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - SB ALSAN Nameštaj izrađujemo i po porudžbini.
Sa iskustvom preko 20 godina i mnogobrojnim zadovoljnim klijentima možemo da potvrdimo da kod nas možete da pronadjete sve što je potrebno da ispunite i oplemenite prostor u kome boravite.
hersa-fabrika-namestaja-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD HERSA FABRIKA NAMEŠAJA Samostalna proizvodnja tapaciranog nameštaja počela je 1998 godine i u to vreme zapošljavala 7 radnika.
Napornim radom došlo se do novoizgrađenog objekta od 2000 m2 korisne površine sa 35 radnika. Naš moto je kvalitet, udobnost i funkcionalnost.
namestaj-cane-proizvodnja-namestaja

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 011 8030818
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE 20 godina rada, savremena tehnologija i praćenje trendova, omogućuju nam da proizvodimo trajan i moderan nameštaj.Sav nameštaj je izrađen od uvoznih univera visokog kvaliteta, a sve ivice su kantovane ABS trakom. Nudimo Vam veliki izbor mebla za tapacirani i univera za pločasti nameštaj.
Ono što nas izdvaja od drugih jeste mogućnost proizvodnje celokupnog nameštaja po meri. Naš nameštaj ima specijalno metalno ojačanje, a sve fioke i kutije za posteljinu se nalaze na kvalitetnim točkićima i mogu se vrlo lagano izvlačiti.
Svi modeli tapaciranog nameštaja se rade u dve varijante: na razvlačenje i fiksno. Pružamo vrhunsku uslugu pri odabiru nameštaja.
Pri izradi pločastog nameštaja, naši stručnjaci dolaze da vide i premere prostor, kao i da pomognu davanjem saveta i ideja. Veliki broj naših zadovoljnih korisnika dokazuje da proizvodimo nameštaj za sve generacije.
Proverite i Vi.
medicinska-oprema-metalplast-and-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA METALPLAST AND Naša proizvodnja se bazira na medicinskoj opremi i možemo se pohvaliti kvalitetnim i savremenim proizvodima kao i dugom tradicijom proizvodnje na domaćem tržištu.
Poslujemo na prostoru od 1000 m2.
Sa savremenom tenologijom i opremom, koju konstantno unapređujemo, proizvodimo opremu za kozmetičare, ostale vrste enterijera i metalne konstrukcije ali je najzastuljenija u proizvodnji medicinska oprema – medicinski nameštaj.
dekor-namestaj-proizvodnja-namestaja

Dekor nameštaj

Beograd, Savski venac, Sarajevska 85 011 2646836
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD DEKOR NAMEŠTAJ Firma DEKOR je formirana 01.11.1987.godine u Kruševcu. Proizvodni program je u osnovi stilski nameštaj, komadni i tapacirani nameštaj kao i spavaće sobe stilskog i modernog tipa.
Pored širokog proizvodnog asortimana firma se bavi i opremanjem hotela i ugostiteljskih radnji. U svom 25.-to godišnjem postojanju osvojili smo bezbroj nagrada na nekoliko sjmova u zemlji. Na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu 1998 i 1999 dobili smo “ZLATNE KLJUČEVE” a 2000-te “SREBRNI KLJUČ”.
Na sajmu namestaja u Nišu i Leskovcu dobili smo dve ZLATNE medalje a na sajmu u Novom Sadu BRONZANU medalju. Firma se od osnivanja bavila kooperacijom sa nekoliko italijanskih firmi kao i sopstvenom proizvodnjom u savremenim pogonima za obradu i finiširanje drveta.
bernarda-duseci-i-kreveti-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD BERNARDA DUŠECI I KREVETI U cilju poboljšanja zdravlja i ukupnog kvaliteta života naših kupaca firma BERNARDA je vodeća i po uvođenju inovacija u proizvodnju kreveta u Evropi.
Vrhunski proizvodi zasnivaju se na pomno biranim kvalitetnim i sertifikovanim sirovinama, prirodnim materijalima i proverenom kvalitetu izrade što je prepoznato i nagrađeno mnogobrojnim međunarodnim nagradama i priznanjima.
Neki od naših proizvoda svojim inovativnim rešenjima postavili su nove svetske standarde u segmentu zdravog spavanja.
xylon-namestaj-proizvodnja-namestaja

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 011 2622010
XYLON d.o.o.
je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom finalnih drvnih proizvoda.
Naša kompanija je osnovana 1995.godine u Beogradu, kao stolarska radionica gde je nameštaj pravljen ručno.
Praćenje trendova u oblasti dizajna, razvoj kreativnosti i inovativnost u tehnologiji izrade nameštaja oduvek su nas vodile na putu do uspeha.
Napredovali smo korak po korak i postali sinonim za „kreativnost bez granica”, što je i jedan od naših slogana.
Ponosni smo na naše zaposlene i njihove ideje jer su oni veoma važan faktor uspeha i konkurentske prednosti naše kompanije.
Mladi dizajneri u XYLON-u znaju da posmatraju očima kupca, pa ce Vam ponuditi rešenja prema Vašim individualnim potrebama i željama.
Svaki dan za nas je izazov, jer se trudimo da pronađemo šta je to što možemo bolje da učinimo za naše kupce.
Kako bi ponudili proizvode vrhunskog kvaliteta u izradi nameštaja koristimo najsavremenije tehnologije.
Iako smo ponosni na ono što smo ostvarili do danas, sa entizijazmom čekamo nove izazove, jer uvek možemo bolje. NAGRADE I PRIZNANJA.
2002 – SREBRNI KLJUČ za kuhinju, Beogradski sajam nameštaja 2003 – ZLATNI KLJUČ za krevet „ZEN“, Beogradski sajam nameštaja 2004 – POSEBNO PRIZNANJE za sveukupan nastup, Beogradski sajam nameštaja 2005 – ZLATNI KLJUČ za dečiju sobu „PALČICA“, Beogradski sajam nameštaja 2006 – ZLATNA MEDALJA za dečiju sobu „ZVONČICA“, Novosadski sajam nameštaja 2006 – ZLATNA MEDALJA za dečiju sobu „ŽABICA“, Novosadski sajam nameštaja 2006 – SREBRNA MEDALJA za dečiju komodu „LJUTKO“, Novosadski sajam nameštaja 2009 – POSEBNO PRIZNANJE za sveukupan nastup, Beogradski sajam nameštaja
arbor-namestaj-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD ARBOR NAMEŠTAJ Naši spretni majstori pažljivo izrađuju nameštaj za Vas od punog drveta i kvalitetnih tkanina, vodeći računa o svakom detalju.
Žičano jezgro i sunđer visokog kvaliteta vešto su uklopljeni u naš nameštaj da Vam pruže osećaj vrhunske udobnosti i komfora.
Uz Vašu kreativnost i našu pomoć svaki komad postaje jedinstven, uklopljiv i prilagođen Vašim potrebama.
ztg-bor-dekor-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD ZTG BOR DEKOR Osnovani smo 1993.godine u Rumi.
U našim radionicama izrađujemo proizvode tapiterije i masiva, standardnih i vanstandardnih mera.
Radimo po skicama kupca spratne krevete, krevete i komadni nameštaj od masiva.
Od proizvoda tapeterije u ponudi imamo garniture, ugaone garniture, pojedinačne ležajeve, fotelje, tabure i druge komade u štofu po želji kupca.
ZTR "INGRAP BOR DEKOR" se bavi opremanjem enterijera i eksterijera kao i opremanjem kuća, restorana, hotela, kafića, dečijih vrtića, internata za studente, objekata za stara lica i mnogih drugih prostora.
Takođe vršimo popravku i presvlačenje starog nameštaja u raznim dezenima štofa.
mv-tepsic-proizvodnja-namestaja

MV Tepšić

Nova Pazova, Industrijska zona bb 063 1139882
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - MV TEPŠIĆ MV Tepšić izrađuje veliki broj nameštaja visokog kvaliteta.
arcus-proizvodnja-namestaja-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD ARCUS Na ovom sajtu je predstavljena mala firma velikih proizvodnih mogućnosti.
Pored velikog broja proizvoda koje možete dobiti, u ovoj firmi postoji veliki spektar usluga koje će Vam omogućiti da što lakše napravite sami svoj nameš
area-namestaj-proizvodnja-namestaja

Area nameštaj

Beograd, Čukarica, Manakijeva 2 063 252175
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - AREA NAMEŠTAJ Proizvodnja nameštaja i izrada po meri.
sapin-duseci-i-kreveti-proizvodnja-namestaja

Sapin

Beograd, Zemun, Ivićeva 5 011 3168307
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - SAPIN Izrađujemo i prodajemo krevete.
Izrada po željenim merama.
artiko-bed-sleep-proizvodnja-namestaja

Artiko Bed & Sleep

Beograd, Zemun, Dubrovačka 12 011 2191341
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - ARTIKO BED & SLEEP Izrada tapaciranog nameštaja.
salon-duseka-i-kreveta-body-balance-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - BODY BALANCE Proizvodnja nameštaja po željenim dimenzijama i zamislima kupca.
bambino-proizvodnja-namestaja

Bambino

Subotica, Zorkina 1/B 069 5251955
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - BAMBINO Proizvodnja kvalitetnog dečijeg nameštaja.
proizvodnja-namestaja-simsic-proizvodnja-namestaja

Proizvodnja nameštaja Šimšić

Beograd, Palilula, Višnjička 93 011 4142600
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - ŠIMŠIĆ Izrada nameštaja od punog drveta.
fabrika-namestaja-numanovic-proizvodnja-namestaja

Fabrika nameštaja Numanović

Beograd, Palilula, Bul. Despota Stefana 122-124 011 2759353
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - NUMANOVIĆ Numanović proizvodi sjajno dizajnirane komade nameštaja.
drazor-stil-proizvodnja-namestaja

Drazor Stil

Novi Beograd, Uroša Martinovića 13 064 6422978
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - DRAZOR STIL Izrada nameštaja od punog drveta.
tree-g-proizvodnja-namestaja

Tree G

Beograd, Altina, Dijega Rivere 29 063 8393268
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - TREE G Izrađujemo nameštaj od pločastog materijala.
simpo-proizvodnja-namestaja

Simpo

Beograd, Zvezdara, Bul. Kralja Aleksandra 276 011 2419199
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - SIMPO Simpo nameštaj je nadaleko poznat po svom izuzetnom kvalitetu.
arbor-line-namestaj-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - ARBOR LINE NAMEŠTAJ Raznovrstan asortiman nameštaja.
salon-namestaja-koko-san-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - KOKO SAN Proizvodja nameštaj izvanrednog kvaliteta.
notte-namestaj-proizvodnja-namestaja

Notte nameštaj

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 202 063 294921
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - NOTTE NAMEŠTAJ Izrada tapaciranog nameštaja, nameštaja od punog drveta, medijapana...
rezbos-proizvodnja-namestaja

Rezbos

Novi Beograd, Uroša Martinovića 21 011 4202430
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - REZBOS Proizvodnja kreveta i ostalog nameštaja.
viliver-proizvodnja-namestaja

Viliver

Beograd, YU Biznis Centar, Bulevar Mihaila Pupina 10 D 011 3149776
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - VILIVER Proizvodnja nameštaja od punog drveta.
cempres-namestaj-proizvodnja-namestaja

Čempres nameštaj

Beograd, Vidikovac, Vidikovački venac 2d 011 2321433
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - ČEMPRES NAMEŠTAJ Proizvodimo krevete od punog drveta.
temma-trade-proizvodnja-namestaja-347743

Temma Trade

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 116/1 063 600084
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA TEMMA TRADE Izrada visokokvalitetnog nameštaja.
blazeks-proizvodnja-namestaja-446300

Blažeks

Kragujevac, Milentija Popovića 8 034 300895
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - BLAŽEKS Izvrsna izrada kancelarijskog, poslovnog i ugostiteljskog nameštaja.
stolovi-i-stolice-proizvodnja-namestaja-633905

Stolovi i stolice

Novi Beograd, YBC Bulevar Mihajla Pupina 10G/2 065 8761308
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - STOLOVI I STOLICE Izrada kancelarijskog nameštaja.
stadium-proizvodnja-namestaja-780314

Stadium

Beograd, Palilula, Zrenjaninski put 82N 063 285355
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - STADIUM Kvalitetna izrada kućnog i kancelarijskog nameštaja.
rational-namestaj-proizvodnja-namestaja-436630
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - RATIONAL Proizvodnja modernog i kvalitetnog nameštaja.
bermont-enterijeri-proizvodnja-namestaja-157047

Bermont enterijeri

Beograd, Železnik, Stevana Filipovića 48a 064 2012299
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - BERMONT ENTERIJERI Imamo bogato iskustvo u izradi nameštaja.
eurosalon-fabrika-proizvodnja-namestaja-903666
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - EUROSALON Jedan od najboljih proizvođača nameštaja u regionu.
stiles-proizvodnja-namestaja-693669

Stiles

Novi Sad, Ivana Kočija 6A 021 6800910
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA STILES Izrada nameštaja po Vašim zamislma.
trend-stil-proizvodnja-namestaja-456617
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - TREND STIL Izrada kućnog i kancelarijskog nameštaja po meri.
metalokozmetika-proizvodnja-namestaja-668239
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - METALOKOZMETIKA Metalokozmetika je dugogodišnji proizvođač školskog nameštaja.
metalni-namestaj-todorovic-proizvodnja-namestaja-137885

Metalni nameštaj Todorović

Beograd, Rakovica, Pere Velimirovića br. 2 062 604956
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - TODOROVIĆ Proizvodnja kvalitetnog metalnog nameštaja.
LOKACIJE
Proizvodnja nameštaja Ada
Proizvodnja nameštaja Aleksinac
Proizvodnja nameštaja Aranđelovac
Proizvodnja nameštaja Arilje
Proizvodnja nameštaja Bačka Palanka
Proizvodnja nameštaja Bor
Proizvodnja nameštaja Bosilegrad
Proizvodnja nameštaja Čačak
Proizvodnja nameštaja Gornji Milanovac
Proizvodnja nameštaja Inđija
Proizvodnja nameštaja Ivanjica
Proizvodnja nameštaja Jagodina
Proizvodnja nameštaja Kikinda
Proizvodnja nameštaja Kragujevac
Proizvodnja nameštaja Kraljevo
Proizvodnja nameštaja Kruševac
Proizvodnja nameštaja Leskovac
Proizvodnja nameštaja Loznica
Proizvodnja nameštaja Negotin
Proizvodnja nameštaja Niš
Proizvodnja nameštaja Nova Pazova
Proizvodnja nameštaja Novi Pazar
Proizvodnja nameštaja Novi Sad
Proizvodnja nameštaja Pančevo
Proizvodnja nameštaja Paraćin
Proizvodnja nameštaja Pećinci
Proizvodnja nameštaja Petrovaradin
Proizvodnja nameštaja Pirot
Proizvodnja nameštaja Požarevac
Proizvodnja nameštaja Požega
Proizvodnja nameštaja Priboj
Proizvodnja nameštaja Prijepolje
Proizvodnja nameštaja Ruma
Proizvodnja nameštaja Šabac
Proizvodnja nameštaja Senta
Proizvodnja nameštaja Smederevo
Proizvodnja nameštaja Sombor
Proizvodnja nameštaja Sremska Mitrovica
Proizvodnja nameštaja Stara Pazova
Proizvodnja nameštaja Subotica
Proizvodnja nameštaja Svilajnac
Proizvodnja nameštaja Temerin
Proizvodnja nameštaja Užice
Proizvodnja nameštaja Valjevo
Proizvodnja nameštaja Vranje
Proizvodnja nameštaja Vrbas
Proizvodnja nameštaja Vrnjačka Banja
Proizvodnja nameštaja Vršac
Proizvodnja nameštaja Zaječar
Proizvodnja nameštaja Zlatibor
Proizvodnja nameštaja Zrenjanin
U svetu se o uštedi prostora dosta priča.Stalno se radi na pronalaženju rešenja za male prostore ili za prostore koji treba da obezbede nesmetano obavljanje više funkcija. Često su kupci višefunkcionalnog nameštaja ili nameštaja koji štedi prostor osobe čiji domovi nisu skučeni. Ti ljudi jednostavno imaje želju da iskoriste maksimalno prostor kojim raspolažu. Sa druge strane, ljudi čiji domovi nisu dovoljno prostrani trude se da ih ta činjenica ne spreči da uživaju u udobnosti svog doma i koriste sve pogodnosti koje nudi savremena industrija nameštaja. U Srbiji se, na sreću, sve više izradjuju višefunkcionalan nameštaj. Sa većom konkurencijom na tržištu, dobili smo mogućnost većeg a samim tim boljeg izbora nameštaja. Što više bude dobrih komada nameštaja na tržištu, to će biti više proizvodjača i trgovaca koji nude kvalitetan nameštaj.
Back to Top