Proizvodnja nameštaja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Proizvodnja nameštaja Beograd
Ukoliko tražite firmu čija je delatnost proizvodnja nameštaja, kod nas ćete je garantovano naći...
Bilo da Vam je potreban nameštaj od medijapana, iverice ili punog drveta u Beogradu ili u Srbiji ćete garantovano naći veliki izbor.
Složićete se da je izuzetno zamorno obilaziti Beograd u potrazi za proizvodjačima nameštaja i da je mnogo jednostavnije naći ih iz sopstvene fotelje.
Pozovite neku od firmi koja se nalazi u Beogradu i sigurno ćete naći sve što Vam je potrebno.
salon-namestaja-linea-milanovic-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Fabrika nameštaja Linea Milanović se bavi izradom luksuznog nameštaja vrhunskog kvaliteta i opremanjem enterijera modernog i klasičnog dizajna: opremanjem stambenih enterijera i objekata, opremanjem ugostitelsjkih objekata - opremanjem hotela, restorana, kafica, i opremanjem poslovnih i maloprodajnih objekata i enterijera.
steffes-proizvodnja-namestaja

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 065 5286688
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne, građa......).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
namestaj-pegasus-proizvodnja-namestaja

Nameštaj Pegasus

Beograd, Savski venac, Beogradski sajam 062 480211
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD NAMEŠTAJ PEGASUS VRANJE Preduzeće PEGASUS d.o.o.
iz Vranja posluje od 2002.godine.
Naša osnovna delatnost je proizvodnja nameštaja .
Naš proizvodni asortiman čine kožne garniture, garniture u eko koži i kvalitetnijim štofovima, kao i izrada programa za opremanje hotela. Kvalitet svih repromaterijala, dobar dizajn i vrhunska izrada su osnovne karakteristike svih naših proizvoda i naša izrađena komparativna prednost.
Naš cilj je da upotrebom široke lepeze modernih materijala i primenom tradicionalnih veština vrhunskih majstora svog zanata, uobličimo proizvod koji će objediniti i formu i udobnost i na taj način premostimo jaz između trdicionalnog i modernog nameštaja.
Naši radnici su dugogodišnji, vrhunski majstori svog zanata, a razvojni sektor čini grupu mladih, ambicioznih i visokoobrazovanih stručnjaka koji prate svetske i domaće trendove.
Spoj mladosti, iskustva i tradicije naša je najveća snaga i preporuka.
Naša strategija je da trđište postepeno upoznajemo sa svojim proizvodima, trudeći se da naša preporuka bude kvalitet naših proizvoda, naša ekspeditivnost i efikasnost kao i cene i uslovi prodaje.
elit-stilski-namestaj-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD ELIT STILSKI NAMEŠTAJ "ELIT STILSKI NAMESTAJ" je firma domaće prizvodnje nameštaja.
Osnovana je 1985.godine, ali i pored dugogodišnjeg zanatskog iskustva i dalje radi na usavršavanju i dizajnu nameštaja, i konstantnom održavanju visokog kvaliteta. Prednost naše firme kao proizvodjaca jeste što klijent ima mogućnost narudžbine po želji: Mebl štof, boja i sjaj drveta, dimenzije, sve se prilagodjava potrebama naših cenjenih kupaca.
Takodje, bavimo se i reparacijom starog nameštaja. Ambasade, hotele, ekskluzivne vile, privatne kuće i stanove, crkve i manastire, kako u zemlji tako i u inostrasntvu, krase odabrani primerci našeg unikatnog nameštaja. Naše ljubazno osoblje ce Vam pomoći da na pravi način napravite izbor za Vaš dom ili poslovni prostor. Vršimo komletnu uslugu prodaje i transporta do Vašeg stana.
namestaj-djeram-proizvodnja-namestaja

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođača.Posebno iz ponude izdvajamo izradu nameštaja od punog drveta po meri, i to po našim modelima, ili čak po modelima koje Vi želite po slici.
fabrika-namestaja-carkic-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD ČARKIĆ ČARKIĆ fabrika nameštaja već 28 godina se bavi proizvodnjom nameštaja.Nameštaj koji Vam nudimo je izrađen po svim evropskim i svetskim standardima.
hersa-fabrika-namestaja-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD HERSA FABRIKA NAMEŠAJA Samostalna proizvodnja tapaciranog nameštaja počela je 1998 godine i u to vreme zapošljavala 7 radnika.
Napornim radom došlo se do novoizgrađenog objekta od 2000 m2 korisne površine sa 35 radnika. Naš moto je kvalitet, udobnost i funkcionalnost.
namestaj-cane-proizvodnja-namestaja

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 011 8030818 |
065 2320888 |
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE 20 godina rada, savremena tehnologija i praćenje trendova, omogućuju nam da proizvodimo trajan i moderan nameštaj.Sav nameštaj je izrađen od uvoznih univera visokog kvaliteta, a sve ivice su kantovane ABS trakom. Nudimo Vam veliki izbor mebla za tapacirani i univera za pločasti nameštaj.
Ono što nas izdvaja od drugih jeste mogućnost proizvodnje celokupnog nameštaja po meri. Naš nameštaj ima specijalno metalno ojačanje, a sve fioke i kutije za posteljinu se nalaze na kvalitetnim točkićima i mogu se vrlo lagano izvlačiti.
Svi modeli tapaciranog nameštaja se rade u dve varijante: na razvlačenje i fiksno. Pružamo vrhunsku uslugu pri odabiru nameštaja.
Pri izradi pločastog nameštaja, naši stručnjaci dolaze da vide i premere prostor, kao i da pomognu davanjem saveta i ideja. Veliki broj naših zadovoljnih korisnika dokazuje da proizvodimo nameštaj za sve generacije.
Proverite i Vi.
proizvodnja-namestaja-happy-house-i-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA HAPPY HOUSE I Happy House I nudi uređenje kompletnog ambijenta Vašeg stambenog ili poslovnog prostora: od ideje, preko izrade projekta, do konačne montaže.
Sa željom da oplemenimo Vaš prostor i učinimo ga što prijatnijim za život i rad, nudimo veliki izbor mogućnosti bilo da je u pitanju izrada nameštaja ili dizajn enterijera
medicinska-oprema-metalplast-and-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA METALPLAST AND Naša proizvodnja se bazira na medicinskoj opremi i možemo se pohvaliti kvalitetnim i savremenim proizvodima kao i dugom tradicijom proizvodnje na domaćem tržištu.
Poslujemo na prostoru od 1000 m2.
Sa savremenom tenologijom i opremom, koju konstantno unapređujemo, proizvodimo opremu za kozmetičare, ostale vrste enterijera i metalne konstrukcije ali je najzastuljenija u proizvodnji medicinska oprema – medicinski nameštaj.
dekor-namestaj-proizvodnja-namestaja

Dekor nameštaj

Beograd, Savski venac, Sarajevska 85 011 2646836 |
065 5716456 |
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD DEKOR NAMEŠTAJ Firma DEKOR je formirana 01.11.1987.godine u Kruševcu. Proizvodni program je u osnovi stilski nameštaj, komadni i tapacirani nameštaj kao i spavaće sobe stilskog i modernog tipa.
Pored širokog proizvodnog asortimana firma se bavi i opremanjem hotela i ugostiteljskih radnji. U svom 25.-to godišnjem postojanju osvojili smo bezbroj nagrada na nekoliko sjmova u zemlji. Na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu 1998 i 1999 dobili smo “ZLATNE KLJUČEVE” a 2000-te “SREBRNI KLJUČ”.
Na sajmu namestaja u Nišu i Leskovcu dobili smo dve ZLATNE medalje a na sajmu u Novom Sadu BRONZANU medalju. Firma se od osnivanja bavila kooperacijom sa nekoliko italijanskih firmi kao i sopstvenom proizvodnjom u savremenim pogonima za obradu i finiširanje drveta.
bernarda-duseci-i-kreveti-proizvodnja-namestaja

Bernarda - dušeci i kreveti

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 77 011 6456300 |
011 4055141 |
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD BERNARDA DUŠECI I KREVETI U cilju poboljšanja zdravlja i ukupnog kvaliteta života naših kupaca firma BERNARDA je vodeća i po uvođenju inovacija u proizvodnju kreveta u Evropi.
Vrhunski proizvodi zasnivaju se na pomno biranim kvalitetnim i sertifikovanim sirovinama, prirodnim materijalima i proverenom kvalitetu izrade što je prepoznato i nagrađeno mnogobrojnim međunarodnim nagradama i priznanjima.
Neki od naših proizvoda svojim inovativnim rešenjima postavili su nove svetske standarde u segmentu zdravog spavanja.
xylon-namestaj-proizvodnja-namestaja

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 011 2622010 |
011 2642424 |
XYLON d.o.o.
je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom finalnih drvnih proizvoda.
Naša kompanija je osnovana 1995.godine u Beogradu, kao stolarska radionica gde je nameštaj pravljen ručno.
Praćenje trendova u oblasti dizajna, razvoj kreativnosti i inovativnost u tehnologiji izrade nameštaja oduvek su nas vodile na putu do uspeha.
Napredovali smo korak po korak i postali sinonim za „kreativnost bez granica”, što je i jedan od naših slogana.
Ponosni smo na naše zaposlene i njihove ideje jer su oni veoma važan faktor uspeha i konkurentske prednosti naše kompanije.
Mladi dizajneri u XYLON-u znaju da posmatraju očima kupca, pa ce Vam ponuditi rešenja prema Vašim individualnim potrebama i željama.
Svaki dan za nas je izazov, jer se trudimo da pronađemo šta je to što možemo bolje da učinimo za naše kupce.
Kako bi ponudili proizvode vrhunskog kvaliteta u izradi nameštaja koristimo najsavremenije tehnologije.
Iako smo ponosni na ono što smo ostvarili do danas, sa entizijazmom čekamo nove izazove, jer uvek možemo bolje. NAGRADE I PRIZNANJA.
2002 – SREBRNI KLJUČ za kuhinju, Beogradski sajam nameštaja 2003 – ZLATNI KLJUČ za krevet „ZEN“, Beogradski sajam nameštaja 2004 – POSEBNO PRIZNANJE za sveukupan nastup, Beogradski sajam nameštaja 2005 – ZLATNI KLJUČ za dečiju sobu „PALČICA“, Beogradski sajam nameštaja 2006 – ZLATNA MEDALJA za dečiju sobu „ZVONČICA“, Novosadski sajam nameštaja 2006 – ZLATNA MEDALJA za dečiju sobu „ŽABICA“, Novosadski sajam nameštaja 2006 – SREBRNA MEDALJA za dečiju komodu „LJUTKO“, Novosadski sajam nameštaja 2009 – POSEBNO PRIZNANJE za sveukupan nastup, Beogradski sajam nameštaja
arbor-namestaj-proizvodnja-namestaja

Arbor Nameštaj

Beograd, Zvezdara, Golubačka 2a 069 3318223
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD ARBOR NAMEŠTAJ Naši spretni majstori pažljivo izrađuju nameštaj za Vas od punog drveta i kvalitetnih tkanina, vodeći računa o svakom detalju.
Žičano jezgro i sunđer visokog kvaliteta vešto su uklopljeni u naš nameštaj da Vam pruže osećaj vrhunske udobnosti i komfora.
Uz Vašu kreativnost i našu pomoć svaki komad postaje jedinstven, uklopljiv i prilagođen Vašim potrebama.
ztg-bor-dekor-proizvodnja-namestaja
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD ZTG BOR DEKOR Osnovani smo 1993.godine u Rumi.
U našim radionicama izrađujemo proizvode tapiterije i masiva, standardnih i vanstandardnih mera.
Radimo po skicama kupca spratne krevete, krevete i komadni nameštaj od masiva.
Od proizvoda tapeterije u ponudi imamo garniture, ugaone garniture, pojedinačne ležajeve, fotelje, tabure i druge komade u štofu po želji kupca.
ZTR "INGRAP BOR DEKOR" se bavi opremanjem enterijera i eksterijera kao i opremanjem kuća, restorana, hotela, kafića, dečijih vrtića, internata za studente, objekata za stara lica i mnogih drugih prostora.
Takođe vršimo popravku i presvlačenje starog nameštaja u raznim dezenima štofa.
arcus-proizvodnja-namestaja-proizvodnja-namestaja

Arcus proizvodnja nameštaja

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 74a 011 3977200
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA BEOGRAD ARCUS Na ovom sajtu je predstavljena mala firma velikih proizvodnih mogućnosti.
Pored velikog broja proizvoda koje možete dobiti, u ovoj firmi postoji veliki spektar usluga koje će Vam omogućiti da što lakše napravite sami svoj nameš
namestaj-arti-proizvodnja-namestaja

Nameštaj Arti

Beograd, Mirijevo, Jovanke Radaković 80b 011 3437560 |
011 3432661 |
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA ARTI NAMEŠTAJ Artinvest se bavi proizvodnjom nameštaja od samih početaka, kada smo bili lokalna prodavnica repromaterijala, a nameštaj smo pravili po narudžbini.
Kako smo rasli i porasli u najvećeg distributera visokokvalitetnog pločastog materijala u Srbiji nastavili smo da deo kapaciteta koji koristimo za sečenje odvajamo i za pravljenje nameštaja po meri, ali vremenom je kompanija toliko porasla da više nismo mogli da primamo pojedinačne narudžbine i šaljemo naše radnike na teren, već smo taj posao prepustili partnerima koje imamo u svakom gradu, a mi smo se fokusirali na serijsku proizvodnju vrhunskog nameštaja.
namestaj-sb-alsan-proizvodnja-namestaja

Nameštaj SB ALSAN

Novi Beograd, Antifašističke borbe 15 011 3139581 |
063 652113 |
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA NAMEŠTAJA - SB ALSAN Nameštaj izrađujemo i po porudžbini.
Sa iskustvom preko 20 godina i mnogobrojnim zadovoljnim klijentima možemo da potvrdimo da kod nas možete da pronadjete sve što je potrebno da ispunite i oplemenite prostor u kome boravite.
U svetu se o uštedi prostora dosta priča.Stalno se radi na pronalaženju rešenja za male prostore ili za prostore koji treba da obezbede nesmetano obavljanje više funkcija. Često su kupci višefunkcionalnog nameštaja ili nameštaja koji štedi prostor osobe čiji domovi nisu skučeni. Ti ljudi jednostavno imaje želju da iskoriste maksimalno prostor kojim raspolažu. Sa druge strane, ljudi čiji domovi nisu dovoljno prostrani trude se da ih ta činjenica ne spreči da uživaju u udobnosti svog doma i koriste sve pogodnosti koje nudi savremena industrija nameštaja. U Srbiji se, na sreću, sve više izradjuju višefunkcionalan nameštaj. Sa većom konkurencijom na tržištu, dobili smo mogućnost većeg a samim tim boljeg izbora nameštaja. Što više bude dobrih komada nameštaja na tržištu, to će biti više proizvodjača i trgovaca koji nude kvalitetan nameštaj.
Back to Top