Proizvodnja obuće

Registruj se
Prijavi se
Proizvodnja obuće
Interesuje Vas ko se bavi proizvodnjom obuće.
Ukoliko Vam trebaju proizvođači obuće, na pravom ste mestu.
Proizvodnja ženske obuće, proizvodnja muške obuće i proizvodnja dečije obuće delatnost je firmi koje Vam predstavljamo.
Neke su se specijalizovale samo za jednu vrstu, dok druge proizvode sve vrste obuće za odrasle i decu za sva godišnja doba.
Proizvođači idu u korak sa svetskim trendovima i vode računa o kvalitetu obuće, ali i o dizajnu.
Kožne cipele i čizme za decu i odrasle, patike, sandale, papuče - sva obuća koja Vam treba dolazi iz njihovih proizvodnih pogona.
obuca-pavle-proizvodnja-decije-obuce-proizvodnja-decije-obuce
Obuća Pavle nastala je kao manufakturna radionica, mali porodični biznis, u skromnim uslovima sa svega nekoliko mašina, pre 20 godina.
Tradicija obućarskog zanata u porodici pavlović, prerasla je u ozbiljnu proizvodnju dečije obuće.
Prvi dečiji korak bio je inspisracija, ali i velika obaveza.
Valjalo je kreirati i proizvesti cipelicu, koja će dečijoj nozi biti pravi oslonac za prve nevešte korake.
Odabir materijala i modela morao je biti oličen u kvalitetu proizvedene obuće.
Prirodni materijali, modeli zdravstveno testirani, moderan dizajn, prokrčili su put Obući Pavle do najzahtevnijeg i najprobirljivijeg trzišta.
Iz male radionice iznikla je u savremenu fabriku za proizvodnju dečije obuće.
Dizajn i konstrukcija obuće u potpunosti prati svetske trendove.
Saradjujemo sa stranim i domaćim dizajnerima.
Pored estetskog kriteijuma vema važna stavka naše proizvodnje je i zdravstveni aspekt.
Zbog toga deo našeg tima čine priznati pedijatri, fizijatri i ortopedi.
Obuća Pavle je brend koji ima svoj identitet i prepoznatljiv je kao takav na lokalnom i međunarodnom tržištu, što potvrđuju mnogobrojne nagrade za kvalitet na sajmovima kože i obuće.
Kao kruna samopregornog rada dodeljeno je priznanje preduzetnik godine 2007 vlasniku i direktoru preduzeća Obuća Pavle Srđanu Pavloviću.
Mlad, kreativni tim stvara ideje, koje oblikuju vešte ruke majstora obućara.
Vodeća nacionalna kompanija u proizvodnji dečije obuće sa značajnim učešćem na tržištima zemalja u regionu i u zemljama EU.
proizvodnja-decije-obuce-baldino-proizvodnja-decije-obuce

Proizvodnja dečije obuće Baldino

Beograd, Bele Vode, Vodovodska 17a 011 2509740
Osnovna delatnost SZOR Baldino je proizvodnja dečije obuće.
Baldino poseduje savremene mašine, a za sve dobro obavljene poslove zaslužan je tim vrednih ljudi.
Konstantnim prilagođavanjem zahtevima tržišta Baldino je postao jedan od lidera u prozvodnji dečije obuce u Regionu.
Dečija obuća koju proizvodi Baldino je visokokvalitetna, anatomska, kožna obuća sa najkvalitetnijom kožnom postavom.
proizvodnja-decije-obuce-milami-proizvodnja-decije-obuce
Proizvodnja dečije obuće.
Kompanija Milami je osnovana 1967.godine kao porodična radionica „Mišić“.
Sa velikim iskustvom, stručnošću i zalaganjem idemo ka velikom ljubileju POLA VEKA postojanja. „Milami“ čine tim ljudi koji svakodnevno, vrlo predano i sa velikom strašću, rade na tome da stopala vaših mališana nose najkvalitetniju anatomsku obuću koja postoji na tržištu. Naše proizvode možete pronaći, lakše nego ikada, u više od 500 maloprodajnih objekata širom Srbije i regiona. Kvalitet, udobnost i moderan dizajn su naše glavne preporuke kojima smo zadobili poverenje nekoliko generacija roditelja. Budite još jedna u nizu tih generacija i dozvolite da koračamo zajedno kroz detinjstvo vaših mališana.
Kako odabrati obuću za dete i odgovarajući broj?
Naše uputstvo za određivanje pravog broja je samo vodič kako da odredite broj za Vaše najmlađe.
Kako bi vam dodatno pomogli da ispravno odredite obuću za Vaše najdraže ovde mozete videti i pročitati korak po korak uputstva gde ćemo vam pokazati na koje sve stvari trebate da obratite pažnju kada proveravate da li ono što ste kupili u potpunosti odgovara Vašem detetu. Izvadite obuću iz kutije i izvadite sav dodati material koji je bio u pakovanju.
Otvorite obuću sto je šire moguće, ukolio je čičak traka u pitanju odletpite je i raširite obuću, isto tako uradite ukoliko je obuća sa pertlama, popustite skroz vezice i raširite stranice. Dok vaše dete sedi podignite jedno stopalo i pridržavajući za članak jednom rukom uhvatite petu obuce drugom rukom i nežno navucite na stopalo.
Proverite par puta da li obuca dobro drzi u predelu pete. Zamolite Vaše dete da ustane.
Iskoristite Vaše prste da ispipate gornji deo obuće i proverite da nema slobodnog mesta pogotovo u delu oko pete Prstima takođe ispipajte deo oko skočnog zgloba i proverite da nema slobodnog mesta, takodje pogledajte da se ivica ne oslanja na skočni zglob.
Ovo važi za sve plitke cipelice, patofnice i ostalu plitku obuću.
Kod duboke obuće ovaj deo ide preko skočnog zgloba kako bi dodatno učvrstio stopalo, ali kod ovakvog tipa obuće uvek postoji tapaciran deo oko zgloba kako bi se obezbedio nežni dodir i prijatan osećaj tokom nošenja. Opipajte prstima gornji deo obuće oko prstiju i posebnu pažnju obratite na palac.
Blago pritisnite da proverite da palac ne dodiruje kraj obuće, poželjno je da ima par milimetara prostora od palca do vrha obuće Opipajte sa obe strane obuću pristima da proverite da nema nikakvog pritiska ili ispupčenja sa strane i da se najširi deo stopala nalazi na naširem delu obuće. Pređite palcem preko gornjeg dela obuće.
Trebalo bi da osetite da se material blago pomera.
Ukoliko nema tog malog odstupanja to je znak da je obuća previše uska a isto tako ukoliko mozete da pogurate taj srednji deo ka ivici obuce onda je to znak da je obuća previše široka.

Dečija obuća Cipelino

Pančevo, Miloša Obrenovića 12 013 313008
Proizvodnja dečije obuće. “Cipelino dečija obuća” uspešno posluje više od 10 godina kao jedinstven multibrend koncept prodavnica obuće za decu i mlade. U fokusu našeg poslovanja su kupci. U želji da upotpunimo ponudu visokokvalitetne dečije anatomske obuće, razvili smo novi brend “Cipelino dečija obuća”. Brend Cipelino je rezultat dugogodišnjeg iskustva u radu sa korisnicima i osluškivanja njihovih potreba.
obuca-vesna-proizvodnja-obuce
PROIZVODNJA OBUĆE.
Do sada smo na tržištu bili prepoznatljivi po proizvodnji klompi od poliuretana, velikom asortimana dečjih, ženskih muških papuča, dečjih patofni, ženskih i muskih zepa.
O uspešnosti našeg poslovanja govore godine za nama, ali i stalno praćenje i uvođenje tehničko - tehnoloških inovacija u proizvodnji.
Osluškujući potrebe naših zadovoljnih kupaca, krenuli smo sa proizvodnjom anatomskih papuča i klompi izrađenih od najfinije kože, anatomski oblikovanih papuča i klompi izrađenih od najfinije kože, anatomski oblikovanog đona izrađenog od kombinacije plute gazištem od nehabajućeg poliuretana.
Naš cilj je da vam omogućimo dobru osnovu za zdravo kretanje i udobnost.
bril-anatomska-obuca-proizvodnja-obuce
PROIZVODNJA OBUĆE.
Postojimo od 2008-me godine, ali smo u ovoj branši - proizvodnje obuće, prisutni znatno duži niz godina.
Imamo celokupni proces proizvodnje obuće specifično orijentisan pre svega na proizvodnju klompi i papuča od poliuretana i od prirodnog materijala kože.
anatomska-obuca-grey-proizvodnja-obuce
PROIZVODNJA OBUĆE.
Svoj proizvodni program isključivo bazira na proizvodnji obuće koja je u skladu sa medicinsko ortopedskim standardima.
Svoju aktivnost preduzeće Grey započelo je 1971 godine.
Visina potpetice u odnosu na prste stopala je 2cm.
U predelu pete obuća ima ovalnu kadicu omeđenu rubnom površinom u kojoj peta ima svoje ležište prema anatomskom obliku pete.
Unutrašnjost tabanice je ispunjena vazduhom (vazdušno jastuče), što omogućava udoban hod i pomaže u otklanjanju „bolne pete“.
grubin-anatomska-obuca-proizvodnja-obuce

GRUBIN anatomska obuća

Beograd, Vračar, Beogradska 70 011 3444799
PROIZVODNJA OBUĆE.
Porodična firma „GRUBIN“ je počela svoju privrednu delatnost tridesetih godina prošlog veka kao mala zanatska radionica.
Osamdesetih godina počinje sa proizvodnjom anatomske obuće koja danas predstavlja osnovnu delatnost.
Od tog perioda beleži stalni rast i unapređenje proizvodnje tako da je danas „GRUBIN“ nesumnjivi lider u proizvodnji i plasmanu anatomske obuće na ovim prostorima.
Naša dugoročna strategija je stalno podizanje kvaliteta, praćenje i uvođenje tehničko – tehnoloških inovacija u proizvodnji kao i širenje delatnosti na što više aspekata koji tretiraju zdravlje ljudskog stopala.
U svojoj ponudi osim anatomske obuće, „GRUBIN“ nudi više vrsta pomagala, anatomskih uložaka i poluuložaka, petnih uložaka, korektora i razdvajača prstiju.
Posebno ističemo mogućnost izrade ličnih korektivnih uložaka po najsavremenijem „AMFIT“ metodu.
Kompjuterizovanim trodimenzionalnim skenirenjem stopala, naše stručno osoblje utvrđuje potreban oblik i odgovarajuću tvrdoču uloška.
Na osnovu tako urađenog kompjuterskog snimaka vrši se izrada personalizovanih uloška za svakog pojeničnog korisnika.
Takođe imamo mogućnost izrade personalizovanih uložaka putem uzimanja otisaka stopala preko specijalne memorijske pene.
Proizvodnja obuće postala je veoma značajna delatnost pošto proizvođači obuće nastoje da osvoje i domaće i strano tržište i da se svojim kupcima nametnu kvalitetom i dizajnom. Kada govorimo o proizvodnji obuće, možemo je podeliti na: proizvodnju muške, ženske i dečije obuće. Neki proizvođači su se opredelili samo za jednu ili dve od ovih kategorija, dok drugi u svojoj ponudi imaju obuću za sve. Ukoliko se bavite prodajom obuće ili to planirate, dobro bi bilo da uspostavite saradnju sa firmama koje se bave proizvodnjom obuće za sva godišnja doba, kako biste u Vašoj ponudi uvek imali nešto što se traži i sto je aktuelno. U današnje vreme velike konkurencije tržišna utakmica među proizvođačima obuće je žestoka, tako da se oni trude da ponude najkvalitetniju robu. Ženske i muške cipele od kože za svečane prilike i za svaki dan za posao, zimske čizme postavljene krznom, patike za decu i odrasle, letnja obuća kao što su sandale, papuče, baletanke i japanke, samo su deo široke ponude. Proizvodnja obuće za decu je posebna priča, jer kavlitet dečije obuće i anatomski oblik od ključnog su značaja za pravilan razvoj dečijeg stopala od najranijeg detinjstva, i zato se u proizvodnji obuće za decu strogo vodi računa o kvalitetu materijala, dizajnu, obliku i udobnosti dečijih cipela, patika i sandala. Ne morate ići daleko da biste pronašli proizvodnju kvalitetne obuće za sve uzraste i sva godišnja doba. Uverite se i sami.
Back to Top