Proizvodnja parketa Beograd

Registruj se
Prijavi se
Proizvodnja parketa Beograd
Ukoliko želite da svoj dom upotpunite najkvalitetnijim parketom na pravom ste mestu. Potražite proizvodjače parketa u Beogradu i nadjite onaj koji je po Vašem ukusu. Bilo da želite parket od hrastovine ili od bukovine, sigurni smo da ćete naići na široki asortiman ponude.Izrada parketa nije laka tako da, uz našu pomoć, nadjite najprofesionalnije proizvodjače parketa koje Beograd ima u ponudi.
steffes-proizvodnja-parketa

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 065 5286688
cena: Cenovnik
PROIZVODNJA PARKETA BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca.
Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača.
Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima.
Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
Interesuju Vas podovi koji su elegantni, imaju dugi životni vek a istovremeno su vrlo laki za održavanje? Parket je pravo rešenje. Savremena tehnologija izrade parketa omogućava unapredjenje prirodnih karakteristika koje drvo kao materijal ima dajući za rezultat proizvod koji ima dimenzionalnu stabilnost, lako se ugradjuje i vrlo jednostavno održava. Parket se kao podna obloga pokazao najboljim i najdugotrajnijim rešenjem za različite vrste objekata. Osim u domovima, koristi se i u drugim javnim objektima, školama, sportskim halama, dvoranama jer drvo kao prirodni materijal osim dobrih mehaničkih i izolacionih svojstava ima i niz drugih svojstava koja nekad prostor zahteva kao što su akustičnost, boja, prirodan izgled... Na našim prostorima, klasičan parket od hrastovog drveta je najprodavanija vrsta parketa. Parket daje topao izgled domu, lako se održava i uklapa se sa svim vrstama nameštaja. Tradicija postavljanja parketa seže daleko u prošlost i danas je hrast parket još uvijek najpopularniji izbor. Koliko je parket raširen najbolje govori činjenica kako ga je imati nekada bila stvar prestiža, dok je danas parket postao pristupačan gotovo svima i uobičajeno ga je videti u većini enterijera.
Back to Top