Proizvodnja prodaja čarapa Beograd

Registruj se
Prijavi se
Proizvodnja prodaja čarapa Beograd
anitex-proizvodnja-carapa-proizvodnja-carapa
PROIZVODNJA ČARAPA BEOGRAD ANITEX BOSILEGRAD Preduzeće Anitex iz Bosilegrada ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji ženskih, muških i dečjih čarapa.
Osnovano 1991.
godine kao mala zanatska radnja, za kratko vreme je postalo uspešno preduzeće prepoznatljivo po proizvodnji kvalitetnih čarapa modernog dizajna.
Celokupan asortiman je proizveden od najkvalitetnijih materijala renomiranih svetskih proizvođača, od klasičnog najlona, pamuka, poliamida, likre i mikrofibera.
Cilj Anitex-a je da konstantnim usavršavanjem proizvodnje i kreiranjem kvalitetnih prozvoda postane jedan od najuspešnijih proizvođača čarapa na domaćem tržištu.
gerbi-1-proizvodnja-prodaja-carapa
PROIZVODNJA I PRODAJA ČARAPA BEOGRAD GERBI Firma GERBI je osnovana 1990.godine i osnovna delatnost je proizvodnja i veleprodaja svih vrsta ženskih, muških i dečijih čarapa.U proizvodnom programu se nalazi vrlo širok asortiman proizvoda napravljenih od kvalitetnih uvoznih materijala: pamuka, microfibera, lycre, polyamida, vune i akrila.
veritas-proizvodnja-carapa-proizvodnja-prodaja-carapa
PROIZVODNJA PRODAJA ČARAPA BEOGRAD VERITAS PROIZVODNJA ČARAPA Firma Veritas posluje od 1996 godine i bavi se proizvodnjom muških, ženskih i dečijih čarapa.
U fabrici u Kruševcu u industrijskoj zoni Jasički Put.Proizvodnja se odvija na najsavremenijim mašinama renomiranog italijanskog proizvođača tipa LONATI.
Čarape se izrađuju od najfinijeg prediva, koje se najvećim delom uvozi iz Italije.Veritas ima za cilj da zadovolji kupce širokim asortimanom proizvoda vrhunskog kvaliteta po domaćim cenama.
Back to Top