Protivgradne mreže Beograd

Registruj se
Prijavi se
Protivgradne mreže Beograd
terra-home-protivgradne-mreze
PROTIVGRADNE MREŽE BEOGRAD TERRA HOME Thrace Group je medju prvim proizvodjačima tehničkih vlakana i pakovanja, sa 14 proizvodnih pogona u 10 zemalja i radne snage od preko 1.700 profesionalaca.
Visoko-tehnološkom transformacijom 120.000 tona polipropilena godišnje, Thrace Group pruža svet materijala i pakovanja za preko 1800 klijenata u 80 zemalja, dostigavši 250 miliona eura ukupne prodaje (približno na godišnjem nivou).
LOKACIJE
Zaštitite svoje voćnjake i budite sigurni da ćete svake godine ostvariti i prinos i prihod. Sve kalkulacije pokazuju da se investicija u protivgradne mreže isplati već posle prvog ili drugog ozbiljnijeg grada. Protivgradne mreže predstavljaju idealno rešenje za vaše voćnjake! Grad je jedan od glavnih uzročnika smanjenih prinosa a nova tehnološka rešenja u protivgradnoj zaštiti kao što su mreže, obezbediće vam miran san i sigurnost u isplativost vašeg teškog rada! Protivgradne mreže, osim što štite voće od grada, velika su prepreka najezdi insekata i zaštita su od jakog Sunca. Voćari kažu da je bolje imati jedan hektar pod mrežama nego 15 hektara bez njih. Protivgradne mreže dobijaju na značaju, naročito poslednjih godina. Osim zaštite od grada, visokih temperatura i insekata veliki efekat daju kod iskorišćenja pesticida. Primena svih ovih agromera dovodi do sigurne proizvodnje, zdravog i kvalitetnog roda i što je najbitnije sigurnog kupca i dobre cene proizvoda.
Back to Top