PVC granulat Beograd

Registruj se
Prijavi se
PVC granulat Beograd
prosenica-trade-pvc-granulat
PVC GRANULATI BEOGRAD PROSENICA TRADE Mi nudimo pouzdana i visoko-kvalitetna rešenja. Sa nama je sigurno, a na Vama je da proverite i da se u to uverite!
Sada davne 1968.godine bila je velika „hrabrost“ otisnuti se u nesigurne vode privatnog biznisa. Među onima koji su se na taj korak usudili bila je i porodica Prosenica.
Strpljivim, dugogodišnjim radom porodična manufaktura prerasla je u ozbiljno preduzeće koje se od 1996.godine bavi trgovinom granulata na veliko.
Već nekoliko godina preduzeće „Prosenica trade“ d.o.o.
u svom asortimanu ima i visoko kvalitetne granulate.
Veoma kvalitetnu saradnju već duže od deset godina naša firma ima i sa domaćom fabrikom za proizvodnju polietilenskog granulata PETROHEMIJA iz Panceva.
Pored ovih proizvodjača na našem lageru nalaze se i granulati drugih renomiranih firmi kao sto su HIPOL, LUKOIL i druge sve u zavisnosti od potreba naših kupaca.
Broj kupaca koji sa našom firmom saradjuju, na obostrano zadovoljstvo, već godinama, kako iz našeg okruženja tako i širom Srbije, iz godine u godinu je sve veći, zahvaljujući pre svega medjusobnom poverenju, što je i naš osnovi moto.
Trudićemo se i ubuduće da poslovanje sa nama bude SIGURNO jer jedino tako i mora da bude.
Ne trudite se da nas ubedite u suprotno.
eucom-pvc-granulat

Eucom

Novi Beograd, Milutina Milankovića 25v / 46 011 7116045 |
011 7116047 |
cena: Cenovnik
PVC GRANULAT BEOGRAD EUCOM Od PVC proizvoda u ponudi imamo: - PVC granulat (kablovski) ya Proizvodnja kablova - PVC granulat (za proizvodnju đonova obuće, papuča, sandala) - PVC granulat (za proizvodnju baštenskih creva) - Proizvodi od WPC kompozita (Wood Plastic Composite) - Putni smerokazi - Igračke
asc-hemik-pvc-granulat

ASC Hemik

Nova Pazova, Industrijska zona bb 063 204402
cena: Cenovnik
PVC GRANULAT BEOGRAD ASC HEMIK Firma je osnovana 2001.godine.
Od 2003.godine, bavimo se isključivo proizvodnjom novog originalnog PVC granulata koji plasiramo na domaćem i na inostranom tržištu.
Sarađujemo sa proverenim EU dobavljačima/proizvođačima sirovina neophodnih za našu delatnost.
Stalni kvalitet svih granulata obezbeđujemo upotrebom istih sirovina istog kvaliteta od istih dobavljača.
Uveden je ISO9001 standard.
Osnovu za sirovi PVC čine nafta i so. Od nafte se dobije etilen, a od soli hlor. U reakciji etilena i hlora preko međufaze dobija se vinil-hlorid (u vidu gasa), od koga polimerizacijom nastaje polivinil-hlorid. Proizvod se dobija u vidu belog, fino zrnastog praška. Radi povećanja otpornosti na udar, PVC za prozorske profile ne proizvodi se u čistoj formi, već kao kopolimer u kombinaciji PVC/akrilestar. Sirovi PVC prerađuje se u kompaund, mešavinu spremnu za upotrebu u vidu praška ili granulata od bazične materije i ograničenog broja aditiva. Sirovine se odmeravaju u potpuno automatizovanim uređajima za mešanje (kombinacije od mešalica sa zagrevanjem i mešalica sa hlađenjem). Rezultat je takođe fini zrnasti prašak. PVC se kao materijal za prozorske profile probio na tržište krajem 60-tih godina zbog svojih dobrih svojstava. Drugi veštački materijali su u pojedinim svojstvima jednaki, ili čak bolji do PVC-a, ali PVC je po ukupnom broju dobrih svojstava ostao nedostižan.
Back to Top