PVC granulat Beograd

Registruj se
Prijavi se
PVC granulat Beograd
eucom-pvc-granulat

Eucom

Novi Beograd, Milutina Milankovića 25v / 46 011 7116045
cena: Cenovnik
PVC GRANULAT BEOGRAD EUCOM Od PVC proizvoda u ponudi imamo: - PVC granulat (kablovski) ya Proizvodnja kablova - PVC granulat (za proizvodnju đonova obuće, papuča, sandala) - PVC granulat (za proizvodnju baštenskih creva) - Proizvodi od WPC kompozita (Wood Plastic Composite) - Putni smerokazi - Igračke
asc-hemik-pvc-granulat

ASC Hemik

Nova Pazova, Industrijska zona bb 063 204402
cena: Cenovnik
PVC GRANULAT BEOGRAD ASC HEMIK Firma je osnovana 2001.godine.
Od 2003.godine, bavimo se isključivo proizvodnjom novog originalnog PVC granulata koji plasiramo na domaćem i na inostranom tržištu.
Sarađujemo sa proverenim EU dobavljačima/proizvođačima sirovina neophodnih za našu delatnost.
Stalni kvalitet svih granulata obezbeđujemo upotrebom istih sirovina istog kvaliteta od istih dobavljača.
Uveden je ISO9001 standard.
Osnovu za sirovi PVC čine nafta i so. Od nafte se dobije etilen, a od soli hlor. U reakciji etilena i hlora preko međufaze dobija se vinil-hlorid (u vidu gasa), od koga polimerizacijom nastaje polivinil-hlorid. Proizvod se dobija u vidu belog, fino zrnastog praška. Radi povećanja otpornosti na udar, PVC za prozorske profile ne proizvodi se u čistoj formi, već kao kopolimer u kombinaciji PVC/akrilestar. Sirovi PVC prerađuje se u kompaund, mešavinu spremnu za upotrebu u vidu praška ili granulata od bazične materije i ograničenog broja aditiva. Sirovine se odmeravaju u potpuno automatizovanim uređajima za mešanje (kombinacije od mešalica sa zagrevanjem i mešalica sa hlađenjem). Rezultat je takođe fini zrnasti prašak. PVC se kao materijal za prozorske profile probio na tržište krajem 60-tih godina zbog svojih dobrih svojstava. Drugi veštački materijali su u pojedinim svojstvima jednaki, ili čak bolji do PVC-a, ali PVC je po ukupnom broju dobrih svojstava ostao nedostižan.
Back to Top