Rasadnik cveća Beograd

Registruj se
Prijavi se
Rasadnik cveća Beograd
garden-ab-rasadnik-cveca

Rasadnik Garden AB

Beograd, Surčin, Vinogradska 40 011 4114730
RASADNIK CVEĆA.
Vrtne biljke - Perene Perene su zeljaste biljke, koji pod našim klimatskim uslovima dobro prezimljavaju.
Ima i zimzelenih vrsta, ali kod većih vrsta nadzemni delovi biljke izumiru svake godine.
Svojom raskošnom paletom boja i bogatstvom privlačnog mirisa, perene opravdavaju učestalu upotrebu u oplemenjivanju baštanskog prostora.
One su jako lepe udružene sa žbunovima, jednogodišnjim cvećem, kao i gajanje u posudama ili sađeni kao pokrivači tla.
rasadnik-markovic-rasadnik-cveca

Rasadnik Marković

Beograd, Surčin, Vojvođanska 391 011 2165698
RASADNIK CVEĆA.
Trajnice - Perene - Trajnice.
Perene su višegodišnje biljke.
U našim uslovima svake zime im izmrzne nadzemni deo, podzemni sa korenom prezimljava i iduće godine formira novu biljku.
Perene se sade u doba kada miruju (rano proleće ili kasna jesen), a ukoliko su u saksijama ili kontejnerima mogu se saditi tokom cele godine.
Nega se svodi na okopavanje, plevljenje, zalivanje...
Pri njihovom korišćenju se moraju uvažiti zahtevi u odnosu na uslove sredine (sunčana ili senovita mesta, suvi ili vlažni tereni), kao i osobine samih biljaka (visina, boja, dužina i vreme cvetanja).
rasadnik-goga-i-dragan-rasadnik-cveca

Rasadnik Goga i Dragan

Beograd, Ugrinovci, Grobljanska 103 064 4664625
RASADNIK CVEĆA U BEOGRADU.
Cveće, sezonsko ili višegodisnje.
Vodene biljke (Sve za vaša jezera i fontane).
zeleni-hit-rasadnik-cveca

Zeleni hit

Novi Beograd, Tošin bunar 188a 011 2604353
RASADNIK CVEĆA U BEOGRADU.
U Zeleni hit možete doći ne samo po seme parterskih i balkonskih vrsta cveća, po vrhunski mlad rasad kompanije FLORENSIS, drugih inostranih dobavljača, kao i ožiljene reznice i iz naše proizvodnje, već i po konačne biljke u saksijama različite veličine.
Počevši od 36.
nedelje i na Vašu adresu isporučujemo neožiljene reznice različitih vrsta muškatle i surfinije.
U ponudi našeg vrtnog centra i veleprodaje nalazi se veliki broj vrsti jednogodišnjeg cveća koje se umnožava iz reznica i iz semena, kao i dvogodišnjih vrsti koje dobro prezimljavaju, te osmo-martovskog programa.
Među trajnicama, podjednako su zastupljene višegodišnje dekorativne vrste, namenjene za kamenjare, za ivičenje i sve druge namene, kao i vrste cvetnih perena, počevši od najranijeg proleća, preko čitavog perioda žarkog leta i zlatne jeseni, sve do zimskih meseci.
Osim u kontejnerima i saksijama, u ponudi imamo cvetne i strukturne aranžmane u žardinjerama.
Za veće isporuke organizujemo dostavu našim vozilima sa pothladom.
Veliku pažnju posvećujemo začinskom bilju, kako u pogledu velikog broja različitih vrsti, tako i u narazličitijim ukusima i mirisima kod nane, bosiljka, ruzmarina, žalfije i svih ostalih vrsti u ponudi.
Kao i kod rasada cveća u proizvodnji velikih biljaka primenjujemo biološki NATU GRO concept, kojim obezbeđujemo vrhunski kvalitet, zdravstvenu ispravnost, postojanost i perfektno preživljavanje, zahvaljujući biostimulatorima i naprednoj biološkoj zaštiti. Kvalitetne sadnice muškatli su bitna osnova Vašeg poslovnog uspeha.
Nemačka selekcija SILZE u seriji TOSCANA obezbeđuje predivne boje i performanse, kako kod stajaćih (Eric, Bernd, Regina, Katarina, Baldo) i padajućih (Quirin, Malaika, Renske, Stelena, Marlen), tako i kod dekora (Ville de Paris, Ville de Dresden i dr ) i međutipskih kombinacija: VILLETA, CALLIOPE® (Deep Red, Caliente Coral), kao i engleske muškatle ARISTO® (Black Beaty, Red Beaty, Schoko).
Back to Top