Rasadnik povrća

Registruj se
Prijavi se
Rasadnik povrća
rasadnik-povrca-grow-rasad-rasadnik-povrca
NAJSAVREMENIJI RASADNIK POVRĆA.
RASADNIK POVRĆA U IRIGU.
Sedište firme je u Novom Sadu, a proizvodni pogon se nalazi u Irigu.
Grow Rasad je kompanija koja se bavi proizvodnjom rasada svih povrtarskih kultura, koji je namenjen proizvodnji u zaštićenom prostoru, ali i na otvorenom polju.
Zahvaljujući savremenom objektu, biljkama mogu da se omoguće idealni klimatski uslovi, čime se obezbeđuje idealna kondicija rasada, neposredno pred rasađivanje.
Ovakav rasad ima visok potencijal prinosa, ranostasnost, što je i cilj savremene proizvodnje rasada.
Sarađujući sa svim semenskim kompanijama na tržištu Srbije, firma Grow Rasad može da obezbedi seme svih hibrida koji se nalaze u proizvodnji povrća.
Savremene mašine za setvu omogućuju setvu nekoliko različitih tipova rasada ( tresetna kocka, kontejneri, kocke kamene vune), za koje se kupac sam opredeljuje u zavisnosti od svojih potreba.
Vreme setve se određuje na osnovu želje kupca za vremenom proizvodnje.
Rasad se isporučuje u PVC gajbama, ili kontejnerima koji se vraćaju po principu kaucije.
PROIZVODI RASADNIKA POVRĆA.
Paradajz SPEEDY Paradajz 7cm Paradajz 9cm-saksija.
Krastavac 4cm Krastavac 7cm.
Kupusnjače SPEEDY Kupusnjače 3cm.
Paprika SPEEDY Paprika 4cm Paprika 5cm Paprika 6cm Paprika 7cm.
Celer SPEEDY Celer 3cm.
Tikvice.
Salata 4cm Salata 5cm.
Vlašac SPEEDY.
zeleni-hit-rasadnik-povrca

Zeleni hit

Novi Beograd, Tošin bunar 188a 011 2604353
RASADNIK POVRĆA.
Rasad povrća okupan suncem juga Grčke.
Sa juga sunčane Grčke, iz neposredne blizine Atine dolazi nam rasad proizveden na mestu gde u januaru i februaru postoje idealni uslovi.
Ono što je najskuplje u proizvodnji rasada i na čemu svi štede, a to je svetlost, tamo imamo u izobilju.
Ne zaboravite da ukoliko nema svetla u fazi pojave 3.
pravog lista i kasnije u proizvodnji rasada, možete da zakasnite sa berbom nedelju, ili dve, ili da izgubite celu cvetnu granu.
Mikroklima u plasteniku se 24 sata kontroliše kompjuterski, kroz 7 različitih perioda, a u slučaju nedovoljno sunca uključuju se sijalice za dopunsko osvetljenje.
Navodnjavanje i ishrana su u vrlo naprednoj tehnologiji pa su biljke biološki veoma snažne.
Rasadnik je daleko od bilo koje komercijalne proizvodnje, pa nema bolesti i štetočina koje bi ugrozile kvalitet i dobro zdravstveno stanje rasada.
Rasad se ne forsira previše, jer zbog boljih uslova proizvodnje i manjih troškova grejanja konkurentnost to dopušta.
Pre isporuke je obavezno kaljenje rasada, tako da biljke odmah kreću sa ukorenjavanjem bez bolovanja.
Rasad je dobro izbalansiran (generativan), snažnog korenovog sistema, usev ranije stiže za berbu, otpornost je veća, prinos i kvalitet su bolji.
Zeleni hit u svojim plastenicima sa grejanjem prozvodi rasad po tehnologiji NATU GRO namenjen pasioniranim proizvođačima povrća i cveća, koji je posebno osnažen primenom specijalnih makromolekula, aminokiselina i korisnih mikroorganizama, te zaštićen odgovarajućim predatorima, što u kraćem ciklusu proizvodnje u plastenicima, ili na otvorenom polju ne iziskuje komplikovanu zaštitu niti mineralnu ishranu da bi se dobili zdravi i krupni plodovi paradajza, paprike, krastavca i svog ostalog povrća.
Ukoliko sledite naša uputstva ne morate koristiti hemijska zaštitna sredstva da bi ste za Vašu porodicu odgajili ukusno i zdravo povrće.
Ukoliko želite rasad sa povećanom tolerantnošću na bakterijska oboljenja i na abiotske faktore javite se našem stručnom timu.
U ovom mometu u proizvodnji paradajza najveći stepen rizika upravo predstavljaju bakterijska oboljenja paradajza, pa je nabavka ovog rasada od presudnog značaja, posebno za duži ciklus proizvodnje. SPIROFITA rasad povrća.
Ukoliko želite najbolje, kalemljen i nekalemljen SPIROFITA rasad isporučuje se u pojedinačnim saksijama, smešten u kontejnere dimenzija 60 x 40 cm, u adekvatnoj kartonskoj kutiji.
U zavisnosti od vrste i sezone gajenja u ponudi je gotov saksijski rasad, spakovan u kontejnerima sa 45, 54 i 70 otvora, spidirasad u kontejnerima 77 i 150 otvora, kao i rasad za dalje pikiranje iz kontejnera sa 228 i 330 otvora.
Gotov rasad u pojedinačnim saksijama se u završnim fazama razmiče i raspoređuje na adekvatno rastojanje, a onda gusto pakuje u transportni kontejner.
Back to Top