Rashladne vitrine Beograd

Registruj se
Prijavi se
Rashladne vitrine Beograd
ags-ugostiteljska-oprema-rashladna-oprema
RASHLADNA OPREMA.
Za sve vrste ugostiteljskih, proizvodnih i prodajnih objekata nudimo rashladnu opremu izrađenu od kiselootpornog, nemagnetisanog, nerđajućeg inoksa AISI 304.
Kvalitetna završna obrada i vrhunske komponente je ono što nas razlikuje od ostalih ponuđača.
Opremu prilagođavamo Vašim zahtevima i datom prostoru, uklapamo i pravimo po meri stolove, sudopere, rashladne ormane, regale, nape, viseće ormariće, samouslužne linije, hlađene pultove i šankove i sl.
Garantujemo Vam maksimalno iskorišćenje prostora uz savete stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom!
frigotherm-rashladne-vitrine

Frigotherm

Beograd, Zvezdara, Kneza Mutimira 4 011 3470850
RASHLADNE VITRINE BEOGRAD FRIGOTHERM Naša firma je specijalizovana za prodaju, ugradnju i servisiranje: profesionalne ugostiteljske opreme industrijskih mašina za perionice veša, opreme za klimatizaciju kao i prodaju ugostiteljskog inventara i tekstila.
rahladne-i-tople-vitrine-frigo-bel-rashladne-vitrine
RASHLADNE VITRINE BEOGRAD FRIGO BEL Proizvodnja profesionalne ugostiteljske opreme - rashladnih i termičkih uređaja, kao i „Inox“ proizvoda osnovna je delatnost ove uspešne privatne kompanije čijem osnivanju je prethodio dugogodišnji rad u ovoj oblasti. Za samo 10 godina svoga postojanja, kvalitetom, brzim rokovima isporuke te širokom paletom svojih proizvoda, „Frigo bel“ je stekao veliki broj komintenata, a njegovi uređaji danas se nalaze u pekarskim, ugostiteljskim i trgovinskim radnjama širom Srbije.
viessmann-rashladne-vitrine
RASHLADNE VITRINE BEOGRAD VIESSMANN Viessmann Group je jedan od vodećih evropskih proizvođača inovativnih rešenja za hlađenje.
U portfolio proizvoda spadaju rashladne vitrine i zamrzivači sa centralnim hlađenjem i kompletno sklopljeni modeli, raspršivači pare, rashladne komore, agregati za rashladne vitrine i zamrzivače, kao i dodatna oprema i usluge za kompletnu montažu i održavanje.
Back to Top