Reklamna oprema Beograd

Registruj se
Prijavi se
Reklamna oprema Beograd
rival-copy-reklamna-oprema

Rival Copy

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 289 011 7484052 |
063 232137 |
cena: Cenovnik
REKLAMNA OPREMA RIVAL COPY Rival Copy izrađuje kolor reklame većeg formata, u željenim dimenzijama, na papirima različitih težina, običnim i samolepivim, PVC foliji, mash foliji ili ceradi.Kod nas možete naručiti i roll-up banere sa pripadajućim mehanizmom i stalkom koji su posebno pogodni za sajmove kao i za izlaganje unutar ili ispred lokala.
fresh-design-factory-reklamna-oprema

Fresh Design Factory

Novi Beograd, Bežanijskih ilegalaca 40 011 2271272
cena: Cenovnik
REKLAMNA OPREMA - FRESH DESIGN FACTORY Ukoliko imate ograničen budžet a želte da istaknete vaš logo, firmu ili poruku, mi bismo želeli da vam pomognemo da nađete najbolju opciju za reklamiranje.
antika-1-reklamna-oprema

Antika

Beograd, Zemun, Auto-put za Zagreb 41J 011 2185111 |
011 2185222 |
cena: Cenovnik
REKLAMNA OPREMA BEOGRAD ANTIKA Reklamne table možete pronaći u dve dimenzije, tako da sami možete kreirati svoju reklamu.
Veoma su praktične za postavljanje, kako u otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.Rolo baner je samostojeći nosač velikih plakata sa mehanizmom uvlačenja ispisa, veoma je praktičan i ne zauzima previše mesta u vašem prodajnom prostoru. U mogućnosti smo da ponudimo i reklamne info pultove napravljene od kvalitetnog materijala za potrebe vaših promocija i prezentacija.
Lako se sklapaju i rasklapaju, i veoma su praktični za prenošenje sa lokacije na lokaciju.
fero-medika-reklamna-oprema

Fero Medika

Beograd, Dorćol, Venizelosova 58 011 3343421
REKLAMNA OPREMA FERO MEDIKA Izradjujemo reklamne stubove, reklamne svetleće toteme, reklamne putokaze, panoe, jarbole, kovane zidne reklame...
gosi-international-reklamna-oprema

GOSI International

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski Put 84 011 2717403
REKLAMNA OPREMA GOSI INTERNACIONAL Proizvodimo za različite oblasti i sektore kao što su na primer: sport, privredno-korporativni sektor, javni sektor, sa posebnim fokusom na policiju, vojsku, Vladu Republike Srbije i njena brojna ministarstva.
Asrotiman prozivoda je veoma širok i raznovrstan.
Iz bogate ponude, pored propagandnog i reklamnog materijala (izlivenog u metalu) pod kojim se prvenstveno misli na priveske, značke i plakete bismo izdvojili još i sportske trofeje, medalje i pehare dodeljivane na mnogobrojnim domaćim, stranim, evropskim i svetskim prvenstvima, brojne domaće i strane vojne i policijske oznake, korporativne table, kao i skulpture i umetničke predmete.
Back to Top