Reklamna oprema Beograd

Registruj se
Prijavi se
Reklamna oprema Beograd
Kvalitet proizvod i usluga koji se pojavljuju na tržištu nisu jedino merilo njegovog uspeha.
Dobra i adekatvna reklama igra veliku ulogu.
Da bi se predstavio određeni proizvod potrebno Vam je nešto od reklamne opreme - svetleće reklame, table, paneli, 3D slova...Ukoliko je proizvod nov na tržištu najbolji način za njegovo prezentiranje je organizovanje promocija.
U promotivnu reklamnu opremu se ubrajaju rolo baneri, promo pultovi, x baneri, mobilne zastave i konferencijski zidovi.
Interesantna poruka na tabli ili svetleći natpis je možda baš to što će privući kupce da uđu u Vašu radnju ili da kontaktiraju Vaše preduzeće.
Kod odabira reklamne opreme i njenog dizajna treba povesti računa da se ona uklopi u imidž Vaše ponude.
rival-copy-reklamna-oprema

Rival Copy

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 289 011 7484052
cena: Cenovnik
REKLAMNA OPREMA RIVAL COPY Rival Copy izrađuje kolor reklame većeg formata, u željenim dimenzijama, na papirima različitih težina, običnim i samolepivim, PVC foliji, mash foliji ili ceradi.Kod nas možete naručiti i roll-up banere sa pripadajućim mehanizmom i stalkom koji su posebno pogodni za sajmove kao i za izlaganje unutar ili ispred lokala.

Antika

Beograd, Zemun, Auto-put za Zagreb 41J 011 2185111 |
011 2185222 |
REKLAMNA OPREMA BEOGRAD ANTIKA Reklamne table možete pronaći u dve dimenzije, tako da sami možete kreirati svoju reklamu. Veoma su praktične za postavljanje, kako u otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.Rolo baner je samostojeći nosač velikih plakata sa mehanizmom uvlačenja ispisa, veoma je praktičan i ne zauzima previše mesta u vašem prodajnom prostoru. U mogućnosti smo da ponudimo i reklamne info pultove napravljene od kvalitetnog materijala za potrebe vaših promocija i prezentacija. Lako se sklapaju i rasklapaju, i veoma su praktični za prenošenje sa lokacije na lokaciju.
fero-medika-reklamna-oprema

Fero Medika

Beograd, Dorćol, Venizelosova 58 011 3343421
REKLAMNA OPREMA FERO MEDIKA Izradjujemo reklamne stubove, reklamne svetleće toteme, reklamne putokaze, panoe, jarbole, kovane zidne reklame...
gosi-international-reklamna-oprema

GOSI International

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski Put 84 011 2717403
REKLAMNA OPREMA GOSI INTERNACIONAL Proizvodimo za različite oblasti i sektore kao što su na primer: sport, privredno-korporativni sektor, javni sektor, sa posebnim fokusom na policiju, vojsku, Vladu Republike Srbije i njena brojna ministarstva.
Asrotiman prozivoda je veoma širok i raznovrstan.
Iz bogate ponude, pored propagandnog i reklamnog materijala (izlivenog u metalu) pod kojim se prvenstveno misli na priveske, značke i plakete bismo izdvojili još i sportske trofeje, medalje i pehare dodeljivane na mnogobrojnim domaćim, stranim, evropskim i svetskim prvenstvima, brojne domaće i strane vojne i policijske oznake, korporativne table, kao i skulpture i umetničke predmete.
gmt-company-reklamna-oprema-567310

GMT Company

Beograd, Palilula, Sutjeska 8 br. 50 065 3319647
REKLAMA OPREMA - GMT COMPANY Sve od reklamne opreme sa štampom.

Rolux

Zlatibor, Rujno 159 060 3006530
REKLAMNA OPREMA - ROLUX Table, bilbordi, 3d reklame..
Reklamne table
Mogu biti izrađene od različitog materijala, metalne, staklene, plastične pa i od alubonda. Table sa natpisom firme deluje veoma otmeno. Pored klasičnog natpisa slova mogu biti i u 3D dimenziji. Svetleće table su odraz ekskluzivnosti. Često vidjamo i klasične metalne A table koje su idelne za mnoge ugostiteljske objekte i radnje.
Svetleće reklame

Jedna od najefikasnijih reklama je upravo svetleća. Flourscenta slova su primaljiva oku, tako da će Vašu reklamu zapaziti veliki broj ljudi. Danas su popularna i 3D svetleća slova, koja mogu biti veoma maštovita, raznih oblika i dimenzija.
Rolo baneri
Jednostavni i lako rasklopivi. Rolo baner je samodržeći plakat koji možete postaviti kako spolja tako i unutar prostorije.
Promo pultovi

Neophodan rekvizit na mnogim sajmovima, promocijama, manifestacijama. Nasmejano i srdačno lice za pultom će dočekati zainteresovane osobe za Vaše usluge ili proizvode. Pultovi su prenosivi i lagani.
Mobilne zastave
Mogu biti različitih dimenzija i najčešće se postavljaju isped firmi ili lokala. Odličan su vid marketinga.
Konferencijski zid
Da bi ste predstavili svoju firmu na pravi način i ostavili utisak na partnere izbor reklamne opreme je veoma bitan. Konferencijski zid je sa logom firme ili nekom porukom, Vašim gostima će dati do znanja da ste ozbiljni i profesionalni saradnici.
Back to Top