Rendgen Beograd

Registruj se
Prijavi se
Rendgen Beograd
poliklinika-nova-pazova-rendgen

Poliklinika Nova Pazova

Nova Pazova, Despota Stefana Lazarevića 110 063 8439070
cena: Cenovnik
RENDGEN, RENDGENSKO SNIMANJE KOLENA.
RENDGENSKO SNIMANJE SRCA i PLUĆA, RENDGENSKO SNIMANJE SINUSA, RENDGENSKO SNIMANJE SKOČNIH ZGLOBOVA, šaka u dva pravca na jednom snimku, NATIVNO SNIMANJE BUBREGA, RENDGENSKO SNIMANJE VRATNE KIČME, RENDGENSKO SNIMANJE TORAKALNE KIČME, RENDGENSKO SNIMANJE KARLICE i KUKOVA, RENDGENSKO SNIMANJE KRANIOGRAM, ČITANJE SNIMKA
dijagnosticki-centar-zemun-rendgen
RENDGEN.
SNIMANJE RENDGENOM.
Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 7 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-1-rendgen
RENDGEN BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Rendgen dijagnostika. Nativni snimci kostiju, zglobova, kičme, trbuha, uro-trakta i skopija.
orto-dent-digital-3d-ortopan-centar-rendgen
RENGEN BEOGRAD ORTO DENT 3D DIGITAL - ORTOPAN CENTAR Poštujući najviše svetske standarde, kao i potrebe stomatologa i pacijenata za vrhunskom radiološkom dijagnostikom ,OrtoDent 3D Digital je postao lider u pružanju kvalitetne,bezbedne i brze rendgen dijagnostike dento- maksilofacijalne regije.
Visokostručno,ljubazno osoblje,sa dugogodišnjim iskustvom sprovodi dijagnostičke procedure snimanja zuba i vilica poštujući najviše svetske standarde radiološke dijagnostike.
Za snimanje zuba i vilica koristimo najnoviju tehnologiju, lidera u proizvodnji dijagnostičke opreme,što nam omogućava da uz maksimalno redukovanu dozu dobijemo superiorne snimke zuba i vilica.
Svi snimci u OrtoDent 3D Digital sistemu su dobijeni digitalnim procedurama snimanja .
Takav pristup omogućava mnogo veći kvalitet slike i prati svetske standarde u očuvanju životne sredine,jer ne koristi hemijske supstance za razvijanje rendgen filmova.
duka-dent-orto-centar-rendgen

Duka Dent Orto Centar

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106 011 3190338 |
063 7405777 |
cena: Cenovnik
RENDGEN BEOGRAD DUKA DENT ORTO CENTAR Duka Dent orto centar postoji i radi od 1997.godine na teritoriji opštine Novi Beograd.
U domenu rada našeg centra nalazi se dijagnostika glave, zuba, sinusa i šake.
Dugogodišnje iskustvo u radu, stečeno znanje i konstantan rad na usavršavanju načina pružanja usluga našim pacijentima, omogućavaju nam da Vam pružimo detaljne i pouzdane dijagnostičke preglede.
Savremeno opremljen centar, poseduje svu neophodnu medicinsku opremu i aparate za pre svega bezbedne preglede, koji ne narušavaju zdravlje naših pacijenata, s jedne strane i daju detaljan uvid u njihovo zdravstveno stanje s druge strane.
belville-orto-centar-rendgen
RENDGEN BEOGRAD BELVILLE DENTAL ORTO CENTAR Rentgen je pomoćno dijagnostičko sredstvo koje se u medicini i stomatologiji koristi već dugi niz godina.
Snimanje zuba u našem centru se obavlja u prijatnom ambijentu poštujući sve standarde zaštite.Zahvaljujući digitalnim aparatima, zračenje je umanjeno 50% u odnosu na standardne aparate. Raspolažemo najsavremenijim aparatom za snimanje vilica, sinusa, TM zglobova, kao i aparatom za pojedinačno snimanje zuba.
c-orthopan-1-rendgen

C Orthopan

Beograd, Palilula, Cvijićeva 130 011 2752849 |
069 1301301 |
cena: Cenovnik
RENDGEN BEOGRAD C ORTHOPAN Sigurnost pacijenata je na prvom mestu.
Snimanje provode posebno obučeni inženjeri medicinske radiologije s višegodišnjim iskustvom u dentalnoj radiologiji koji prolaze dodatnu edukciju prema pravilima Zavoda za zaštitu od zračenja.
Naši snimci prilagođenji su prema potrebama onih kojiih analiziraju, to jest čitaju i imaju najveću moguću dijagnostičku vrednost.
Zbog toga s ponosom možemo reći da smo vodeća ustanova za stomatološki rendgen u Srbiji.
To smo postigli najvišim standardom kvaliteta, uvođenjem novih tehnologija, primenom svih pravila zaštite od zračenja, odnosom prema pacijentima ivisoko profesionalnim principima prema kolegama stomatolozima.
dental-centar-luka-orto-rendgen
RENDGEN BEOGRAD DENTAL CENTAR LUKA ORTO U rendgen dijagnostičkom centru Luka Orto možete obaviti: - snimanje pojedinačnih zuba - digitalni ortopan - profilni telerendgen ili digitalni ortopanSnimci su gotovi nakon par minuta, a snimanje ne morate zakazivati.
eurodijagnostika-dijagnosticki-centar-rendgen
Rendgen.
U našem centru moguće je obaviti sve vrste RTG snimanja, sa opisom nalaza.
zdravstvena-ustanova-mr-cukarica-rendgen
RADIOGRAFIJA.
Rendgen je brza i korisna dijagnostika koja uz pravu indikaciju daje puno podataka koji su odlučujući za dalje zbrinjavanje pacijenta i kontrolu bolesti.
Rendgenski aparati predstavljaju uređaje koji proizvode tzv.
rendgenske ili X zrake i omogućavaju njihovu primenu u medicini.
Doza zračenja koju pacijent primi tokom snimanja X zracima je minimalna.
Radiološki pregled se može izvršiti na dva načina, tj primenom radiografije i radioskopije. Radiografija podrazumeva dobijanje radiograma odnosno rendgenske slike određenog dela tela koji je bio izložen kratkom delovanju x – zraka (kratka ekspozicija).
Klasično rendgensko snimanje se vrši kod trauma i oboljenja koštanozglobnog sistema i grudnog koša i u određenim stanjima šupljih abdominalninih organa i urotrakta.
Za sve snimke koštano – zglobnog sistema, snimani deo tela treba biti oslobođen od odeće i nakita.
klinika-impuls-rendgen

Klinika Impuls

Beograd, Karaburma, Višnjička 91a 011 2970702
cena: Cenovnik
Rentgen dijagnostika.
Radiografija je dijagnostička metoda za snimanje različitih delova tela i organa.
Obavlja se kao jedan od osnovnih pregleda pri ispitivanju: Koštano-zglobnog sistema- kad se sumnja na prelome kosti, iščašenje zgloba, istegnuće ligamenata.
Deo je dijagnostike plućnih bolesti – zapaljenja pluća, akutne i hronične opstruktivne bolesti pluća, pneumotoraksa, izliva u grudnoj šupljini, tumora pluća i grudnog koša, tuberkuloze, profesionalnih bolesti.
Dobijaju se i informacije o stanju srca i drugih struktura u sredogruđu.
Nativne radiografije abdomena i urotrakta.
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-rendgen
RENDGEN.
RENDGEN – pojedinačno 1 snimak, RENDGEN duodenografija sa barijumom, RENDGEN enterografija sa barijumom.
Šta je radiografija?
Radiografija je bezbolna i neinvazivna dijagnostička metoda koja se zasniva na primeni X zraka za snimanje različitih delova tela i organa.
Kada se radi radiografija?
Kada je potrebno izvršiti ovaj pregled?
Radiografija se obavlja kao jedan od osnovnih pregleda pri ispitivanju koštano-zglobnog sistema, tako da je treba uraditi kada postoji povreda nekog dela tela sa sumnjom na prelom kosti, iščašenje zgloba, istegnuće ligamenata, kada se primeti deformitet ili otok zgloba ili kosti, kod pojave bola u različitim delovima tela (rukama, nogama, grudima, stomaku, glavi).
Ova metoda može brzo i jednostavno da pruži informacije o povredama kostiju, degenerativnim i zapaljenskim bolestima kostiju, tumorima i cistama koštano-zglobnog sistema, deformitetima (urođenim i stečenim tokom života).
Radiografija je deo dijagnostike plućnih bolesti – zapaljenja pluća, akutne i hronične opstruktivne bolesti pluća, pneumotoraksa to jest pucanja plućne maramice, izliva u grudnoj šupljini, tumora pluća i grudnog koša, tuberkuloze, profesionalnih bolesti itd.
Zbog toga je treba uraditi kod osoba koje imaju gušenje i otežano disanje, uporni kašalj, bol u grudima, iskašljavanje krvavog ispljuvka i u drugim situacijama kada to zahteva lekar.
Prilikom snimanja grudnog koša dobijaju se i informacije o stanju srca i drugih struktura u sredogruđu, koje se kasnije mogu dopuniti drugim metodama.
Radiografija se primenjuje i kod ispitivanja porekla bola u stomaku i kod povreda stomaka, gde može da ukaže na pucanje creva, zastoj u pasaži crevnog sadržaja, kamen u mokraćnim putevima, povredu nekog od organa stomaka itd.
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-rendgen
RENDGEN.
RENDGENSKI SNIMCI.
Sva nativna i kontrastna rentgen snimanja.
ortopan-digitalno-snimanje-zuba-rendgen
RENDGEN BEOGRAD ORTOPAN - DIGITALNO SNIMANJE ZUBA Snimanje zuba Novi Beograd, najnovija tehnologija, digitalno snimanje zuba na film ili Email - ORTOPAN - digitalno snimanje zuba. - 2D ORTOPAN, Digitalni ORTOPAN je panoramski snimak vilice.Snimanje koje se koristi u dijagnostičke svrhe. - RADIOGRAFISANJE ZUBA Pojedinačno snimanje zuba na filmu veličine 3 x 4 cm. - DIGITALNO RADIOGRAFISANJE.
poliklinika-medicor-rendgen

Poliklinika Medicor

Novi Beograd, Bulevar umetnosti 15/1 011 2137311 |
011 3181920 |
RENDGEN BEOGRAD POLIKLINIKA MEDICOR rendgen je zadržao najvažnije mesto u najsavremenijim dijagnostičkim centrima.
Back to Top