Rezana gradja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Rezana gradja Beograd
trejd-sistem-1-rezana-gradja
REZANA GRAĐA BEOGRAD TREJD SISTEM Drvo kao odličan izolacijski materijal zadržava toplinu zimi, a svežinu leti.Izuzetan kvalitet po pitanju čvrstoće na pritisak i savijanje, otpornost na mraz, temperaturne promene i vlagu.
gavric-promet-rezana-gradja

Gavrić promet

Futog, Put za plantu 10a 063 539332
cena: Cenovnik
REZANA GRAĐA - GAVRIĆ PROMET U našoj ponudi se nalazi kvalitetna rezana građa.
sumadija-omega-rezana-gradja

Šumadija Omega

Beograd, Obrenovac, Predrag Marković Alimpije 31 062 264333
cena: Cenovnik
REZANA GRADJA BEOGRAD ŠUMADIJA OMEGA Pored ogreva, Šumadija Omega u svojoj ponudi ima i materijal za dalju proizvodnju i korišćenje.
Letve, daske, suve daske, štafle, rezane grede možete pronaći u našem spektru proizvoda.
Topola, čamovina, parena bukva, hrast, lipa i dr
partizan-uc-gradjevinski-materijal-rezana-gradja
REZANA GRADJA BEOGRAD PARTIZAN UC U našem prodajnom programu možete naći veliki izbor građevinskog materijala svih renomiranih proizvođača na domaćem i inostranom tržištu, od rezane građe i osb ploča, preko boja za zidove, kamene vune, gips ploča, čeličnih profila, armaturnih mreža pa sve do termičke, hidro, termo i zvučne izolaciju i industrijskih podova.
ostrog-gradjevinski-materijali-rezana-gradja
REZANA GRAĐA OSTORG Daske, Fosne, Talpe, Grede....
A možete i naručiti rezanu gradju po sopstvenim potrebama.
velog-rezana-gradja

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578
cena: Cenovnik
REZANA GRAĐA VELOG Ovde možete pronaći sve što Vam je potrebno iz programa osnovnog građevinskog materijala, metalnog programa, rezane građe i stolarije, gipsanog programa – suve građe, boja i lakova, građevinskih lepkova, molerskog i farbarskog alata, elektro materijala i rasvete, keramike i sanitarije, vodovoda i kanalizacije, izolacionog programa, baštenskog programa, mašina, alata i pribora.
Velog prodajni salon nudi širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji se, pre svega odnosi na materijale za kompletnu izgradnju stambenih i poslovnih objekata i njihovo opremanje.
javor-ribare-rezana-gradja

Javor Ribare

Jagodina, Karađorđeva bb 065 3967977
REZANA GRAĐA PO MERI.
STRUGARA JAVOR RIBARE.
Firma SZTR JAVOR bavi se proizvodnjom i prodajom rezane građe.
drvopromet-kula-rezana-gradja
REZANA GRAĐA DRVOPROMET KULA Bor Brodski pod Bukva Čamovina Frize za vrata Grede Hrast Jasen Lajsne za sobna vrata Lamperija Letve Lipa Oblice Topola Orah Poluoblice Štafle Terasne daske Ariš Trešnja
vanas-rezana-gradja

Vanas

Beograd, Borča, Put za Ovču 77 011 7155445
REZANA GRAĐA VANAS Fosne, Podletve, Blažujke, Grede, Štafle, Letve, Daske i još mogo toga...
angro-impex-rezana-gradja

Angro - Impex

Novi Sad, Vladike Ćirića 16 021 493173
REZANA GRAĐA - ANGRO - IMPEX - rezanje trupaca na brenti; - rezanje trupaca na gateru; - sušenje drvene građe i drvnih sortimenata;
elpa-sistem-rezana-gradja

Elpa Sistem

Bečej, Srbobranski put 37 021 6919155
REZANA GRAĐA - ELPA SISTEM U ponudi imamo rezanu građu.
vladiva-rezana-gradja

Vladiva

Kuršumlija, Selo Mačkovac 027 380721
REZANA GRAĐA - VLADIVA Suva, parena I Neparena Bukova Daska: duga, kratka i hiper kratka
madra-rezana-gradja

Madra

Zrenjanin, Đure Jakšića bb 065 5023023
REZANA GRAĐA - MADRA Madra u svojoj ponudi ima rezanu građu kvalitetne izrade.

Interholz

Beograd, Borča, JNA 2b 065 8332460 |
063 331343 |
Rezana građa se dobija rezanjem trupaca na mašinama (gateri). Prema dimenzijama, rezana građa se deli na: grede, gredice, letve i daske. Koristi se za izradu krovne konstrukcije, parketa, vrata, prozora… Ova se građa proizvodi u posebnim pogonima - pilanama. Proizvodnja rezane građe ima dugu tradiciju i visoke standarde, ali je i dalje osnovni oslonac na kvalitetno drvo. Trupci sa prostora okolnih planina nisu bili pod izraženim uticajem industrijskog zagađenja i nesavesne eksploatacije. Rast u prirodnim uslovima, zaštita i pravilna seča su stvorili zdrave, guste šume bogate kvalitetnim drvetom. Pravilnom pripremom i klasiranjem, kvalitetnim rezanjem i sušenjem dobijaju se proizvodi vrhunskog kvaliteta. Drvo je u građevinarstvu nezaobilazan materijal koji se ističe svojim kvalitetom i širokom primenom. Daske, grede, krovne konstrukcije i rezana građa uopšte se mnogo koriste za razne radove. Od pomoćnih objekata pre početka građevinskih radova, preko radova na samom objektu do krovne konstrukcije i završetka građevinskih radova, rezana građa je stalni pratilac svih građevinara.
Back to Top