Rezana gradja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Rezana gradja Beograd
steffes-rezana-gradja

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 065 5286688
REZANA GRAĐA BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne, građa......).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
trejd-sistem-1-rezana-gradja

Trejd Sistem

Beograd, Ostružnica, Savska 2g 062 215323 |
062 215325 |
cena: Cenovnik
REZANA GRAĐA BEOGRAD TREJD SISTEM Drvo kao odličan izolacijski materijal zadržava toplinu zimi, a svežinu leti.Izuzetan kvalitet po pitanju čvrstoće na pritisak i savijanje, otpornost na mraz, temperaturne promene i vlagu.
sumadija-omega-rezana-gradja

Šumadija Omega

Beograd, Obrenovac, Predrag Marković Alimpije 31 062 264333
cena: Cenovnik
REZANA GRADJA BEOGRAD ŠUMADIJA OMEGA Pored ogreva, Šumadija Omega u svojoj ponudi ima i materijal za dalju proizvodnju i korišćenje.
Letve, daske, suve daske, štafle, rezane grede možete pronaći u našem spektru proizvoda.
Topola, čamovina, parena bukva, hrast, lipa i dr
partizan-uc-gradjevinski-materijal-rezana-gradja
REZANA GRADJA BEOGRAD PARTIZAN UC U našem prodajnom programu možete naći veliki izbor građevinskog materijala svih renomiranih proizvođača na domaćem i inostranom tržištu, od rezane građe i osb ploča, preko boja za zidove, kamene vune, gips ploča, čeličnih profila, armaturnih mreža pa sve do termičke, hidro, termo i zvučne izolaciju i industrijskih podova.
ostrog-gradjevinski-materijali-rezana-gradja
REZANA GRAĐA OSTORG Daske, Fosne, Talpe, Grede....
A možete i naručiti rezanu gradju po sopstvenim potrebama.
velog-rezana-gradja

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578 |
011 2575219 |
cena: Cenovnik
REZANA GRAĐA VELOG Ovde možete pronaći sve što Vam je potrebno iz programa osnovnog građevinskog materijala, metalnog programa, rezane građe i stolarije, gipsanog programa – suve građe, boja i lakova, građevinskih lepkova, molerskog i farbarskog alata, elektro materijala i rasvete, keramike i sanitarije, vodovoda i kanalizacije, izolacionog programa, baštenskog programa, mašina, alata i pribora.
Velog prodajni salon nudi širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji se, pre svega odnosi na materijale za kompletnu izgradnju stambenih i poslovnih objekata i njihovo opremanje.
brand-new-rezana-gradja

Brand New

Subotica, Plitvička 10/1 064 1387380
REZANA GRAĐA.
Sve potrebe za rezanom građom možemo da ispunimo u relativno kratkom roku.
javor-ribare-rezana-gradja

Javor Ribare

Jagodina, Karađorđeva bb 065 3967977 |
064 3967977 |
REZANA GRAĐA PO MERI.
STRUGARA JAVOR RIBARE.
Firma SZTR JAVOR bavi se proizvodnjom i prodajom rezane građe.
drvopromet-kula-rezana-gradja

Drvopromet Kula

Beograd, Borča, Pančevački put 80a 011 2994950 |
011 2994960 |
cena: Cenovnik
REZANA GRAĐA DRVOPROMET KULA Bor Brodski pod Bukva Čamovina Frize za vrata Grede Hrast Jasen Lajsne za sobna vrata Lamperija Letve Lipa Oblice Topola Orah Poluoblice Štafle Terasne daske Ariš Trešnja
vanas-rezana-gradja

Vanas

Beograd, Borča, Put za Ovču 77 011 7155445 |
011 7155450 |
REZANA GRAĐA VANAS Fosne, Podletve, Blažujke, Grede, Štafle, Letve, Daske i još mogo toga...
angro-impex-rezana-gradja

Angro - Impex

Novi Sad, Vladike Ćirića 16 021 493173
REZANA GRAĐA - ANGRO - IMPEX - rezanje trupaca na brenti; - rezanje trupaca na gateru; - sušenje drvene građe i drvnih sortimenata;
elpa-sistem-rezana-gradja

Elpa Sistem

Bečej, Srbobranski put 37 021 6919155
REZANA GRAĐA - ELPA SISTEM U ponudi imamo rezanu građu.
vladiva-rezana-gradja

Vladiva

Kuršumlija, Selo Mačkovac 027 380721
REZANA GRAĐA - VLADIVA Suva, parena I Neparena Bukova Daska: duga, kratka i hiper kratka
Rezana građa se dobija rezanjem trupaca na mašinama (gateri). Prema dimenzijama, rezana građa se deli na: grede, gredice, letve i daske. Koristi se za izradu krovne konstrukcije, parketa, vrata, prozora… Ova se građa proizvodi u posebnim pogonima - pilanama. Proizvodnja rezane građe ima dugu tradiciju i visoke standarde, ali je i dalje osnovni oslonac na kvalitetno drvo. Trupci sa prostora okolnih planina nisu bili pod izraženim uticajem industrijskog zagađenja i nesavesne eksploatacije. Rast u prirodnim uslovima, zaštita i pravilna seča su stvorili zdrave, guste šume bogate kvalitetnim drvetom. Pravilnom pripremom i klasiranjem, kvalitetnim rezanjem i sušenjem dobijaju se proizvodi vrhunskog kvaliteta. Drvo je u građevinarstvu nezaobilazan materijal koji se ističe svojim kvalitetom i širokom primenom. Daske, grede, krovne konstrukcije i rezana građa uopšte se mnogo koriste za razne radove. Od pomoćnih objekata pre početka građevinskih radova, preko radova na samom objektu do krovne konstrukcije i završetka građevinskih radova, rezana građa je stalni pratilac svih građevinara.
Back to Top