Rolo vrata, Rolo rešetke Beograd

Registruj se
Prijavi se
Rolo vrata, Rolo rešetke Beograd
Rolo vrata i rolo rešetke Beograd vrlo je tražena kategorija zato što mnogi objekti a naročito lokali u Beogradu imaju ovu vrstu vrata.
Rolo vrata mogu biti transparentna rolo vrata, rupičasta rolo vrata, rešetkasta rolo vrata itd, ali zajedničko im je da pružaju bezbednu zaštitu objekta.
Cene rolo vrata u Beogradu, cene rolo rešetki u Beogradu i specifikacije svih modela pogledajte u prezentacijama ovih kompanija.
Ovde imate sva rolo vrata u Beogradu - na jednom mestu!
Rolo vrata i rolo rešetke su najbolji izbor za bezbedonosnu, svetlosnu i termičku zaštitu garaža, izloga ili poslovnih prostora.
Ako izlog zaštite rolo vratima, Vaši kupci mogu kroz rolo rešetke videti šta se u izlogu nalazi i u vreme kada je prodavnica zatvorena, a da je pri tom Vaš izlog potpuno bezbedan.
Rolo vrata koja Vam nude beogradski proizvođači i prodavci koje Vam ovde predstavljamo veoma su izdržljiva i imaju čvrstu konstrukciju.
U zavisnosti od namene Vašeg objekta izaberite i odgovarajuća rolo vrata.
Rolo vrata, kada su otvorena, zauzimaju veoma malo prostora jer se kompletno namotavaju iza grede, pa je ovo još jedna od prednosti korišćenja rolo vrata.
Sva rolo vrata i rolo rešetke su ovde, izaberite prava i mirno spavajte jer su Vaš lokal, poslovni prostor ili garaža bezbedni!
gradar-temerin-rolo-vrata-i-resetke
ROLO VRATA I REŠETKE BEOGRAD GRADAR TEMERIN ČELIČNA ROLO VRATA - Prava zaštita za vaš lokal i poslovni prostor
montis-rolo-vrata-i-resetke

Montis

Beograd, Rušanj, Gorana Petrovića 10 065 4009040
cena: Cenovnik
ROLO VRATA I REŠETKE BEOGRAD MONTIS Rolo vrata se pri otvaranju/zatvaranju kreću aluminijumskim vođicama koja imaju ugrađenu diht gumu.
Poslednja lamela sa donje strane celom širinom vrata ima ugrađenu diht gumu koja prijanja za površinu poda i sprečava prodor vazduha i prašine.
rollo-doors-rolo-vrata

Rollo Doors

Kragujevac, Drage Todorović 1a 063 637909 |
069 3565350 |
Rolo vrata.
Transparentna rolo vrata, Rupičasta rolo vrata, Rešetkasta rolo vrata.
Rupičasta rolo vrata za povećanu bezbednost pogodna za prodavnice i poslovne prostorije gde reklama mora biti kombinovana sa visokom zaštitom.
Proizvedena od toplo pocinkovanog lima.
Rešetkasta rolo vrata.
Pogodna za visoke zahteve bezbednosti.
Boje: pocinkovana zlatne i srebrna i sve elektrostatičke boje.
Takođe dostupna u nekoliko kombinacija lima.
Transparentna rolo vrata.
Transparentna rolo vrata pružaju povećanu bezbednost bez žrtvovanja prozora na vratima, koji su pogodni za osvetljenje i laku unutrašnju inspekciju.
Ovakva vrata su odlična za prodavnice i poslovni prostor gde je potrebna reklama proizvoda u kombinaciji sa visokom zaštitom.
aluroll-rolo-vrata

Aluroll

Beograd, Zemun, Batajnički drum 6 011 2101990 |
011 2101991 |
Rolo vrata zauzimaju malo mesta iznad otvora.
Kompaktno se namotavaju iza grede.
Bočno i na plafonu se time ne gubi vredna površina, tako da viljuškari sa visokim makazama mogu nesmetano funkcionisati.ALUMINIJUMSKA ROLO VRATA.
Aluminijumska termoizolovana rolo vrata izrađena su od lamela širine 55 ili 77mm.
Debljina profilisanog aluminijuma je 1 mm, a debljina lamele 23 mm.
Sendvič ispuna poliuretanom objezbeđuje dobru termoizolaciju.
Rolo vrata se vode takozvanim aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje.
Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakuum površinu i spriječava prodor prašine i vazduha.
Standardne boje su bijela i siva a mogu se farbati u boju po želji.
Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snijegu, dugotrajna su što im potvrđujemo i garancijom.
ČELIČNA ROLOVRATA.
Čelična profil lamela sa poliuretanom.
markiza-rolo-vrata-i-resetke

Markiza

Beograd, Savski venac, Bulevar vojvode Mišića 17 011 3690433 |
063 1036910 |
cena: Cenovnik
ROLO VRATA I REŠETKE Rolo vrata su najbolji izbor za bezbedonosnu, svetlosnu i termičku zaštitu garaža, izloga ili poslovnih prostora.
Odlikuje ih izuzetna izdržljivost na svim temperaturama i čvrstoća cele konstrukcije.
Aluminijumska rolo vrata su proizvedena od aluminijumske lamele 77mm ispunjene poliuretanom koji je odličan termoizolator.
Kutija, stranice i stubovi su takođe od aluminijuma, oklagija na koju se namotava zastor je metalna.
dsn-kragujevac-rolo-vrata-i-resetke

DSN Kragujevac

Kragujevac, Drage Todorović 1 063 602605 |
063 626915 |
ROLO VRATA.
Rolo rešetke za izloge.
Pogodne za visoku bezbednost.
Boje: pocinkovana zlatna i srebrna kao i sve elektrostatičke boje.
Takođe dostupne u nekoliko modela.
Rolo vrata za izloge.
Pogodne za visoku bezbednost.
Boje: pocinkovana zlatna i srebrna kao i sve elektrostatičke boje.
Takođe dostupne u nekoliko modela.
max-doors-rolo-vrata-i-resetke

Max Doors

Beograd, Kanarevo Brdo, Petra Konjovića 12v 065 8305552 |
011 6305552 |
ROLO VRATA.
Rolo aluminijumska vrata se izrađuju od aluminijumskih lamela, debljine 1,9 cm, ispunjenih poliuretanom, što im daje toplotnu izlociju, a aluminijumske vođice sa četkicama im pružaju bešumnost pri radu.
Ovaj tip vrata zbog mugućnosti montiranja spolja i iznutra ima široku primenu u građevinarstvu, i može se koristiti za industrijske objekte, kao i zaštita za lokale.
Rolo aluminijumska vrata se izrađuju u više boja i imaju mogućnost ugradnje prozora, perforacija kao i ventilacionih otvora.
Čelicna rolo vrata su osnovni vid zaštite lokala i objekata i mogu se izraditi od punih lamela, kao i u vidu rolo rešetki ili perforisanih lamela.
Rolo zaštita funkcioniše preko sistema opruga, tako da podizanje i spuštanje može biti ručno, kao i preko elektro motora.
Rolo zaštita se plastificira u bojama po RAL karti po želji kupca.
29.mart-rolo-vrata-i-resetke

29.mart

Beograd, Barajevo, Borivoja Tašića 4 011 8301882 |
062 286611 |
ROLO VRATA, ROLO MREŽE.
ČELICNA ROLO VRATA pružaju punu zaštitu vašeg objekta bilo da se radi o garaži, lokalu, hali ili magacinu.
Čelična rolo vrata rade se po meri vašeg otvora.
ROLO MREŽE su siguran vid zaštite koji se uglavnom koristi kod lokala, prodavnica i u tržnim centrima u cilju bolje vidljivosti unutrasnjošti prostora.
ALUMINIJUMSKA ROLO VRATA su našla široku primenu na objektima uz stambene jedinice jer su manje bučna, lakša za rukovanjei imaju bolju termoizolaciju.
ROLO VRATA SA PERFORACIJOM i MIKROPERFORACIJOM su od pocinkovanog lima debljine 0.8mm na kojima su presom izbušene rupe pravougaonog oblika.
darbos-rolo-vrata-i-resetke

Darbos

Beograd, Leštane, Branka Ćopića 29b 064 3675044
Čelična rolo vrata se izrađuju u dimenzijama po želji kupca.
Napravljena su od profilisanog pocinkovanog lima debljine 0,8 mm, koji može biti jednostrano ili obostrano plastificiran u boji po izboru.
Pogodna su kao zaštitna vrata na lokalima, vrata za garaže i industrijskim halama gde je moguća širina 5 m.
Pored klasičnog - ručnog rukovanja zaštitnim rešetkama moguće je i automatsko podizanje i spuštanje, pri čemu je moguće i daljinsko upravljanje.
ROLO REŠETKE.
Spoljašnju sigurnosnu rolo rešetku atraktivnog izgleda, proizvodimo od čelične žice prečnika 8 mm, koja je uvek plastificira u boji po izboru.
Najčešće se koristi kao zaštitna mreža na objektima, uglavnom lokalima i prodavnicama.
Zanimljivo je da kod ove vrste zaštite objekta unutrašnjost lokala ili poslovnog prostora ostaje vidljiva.
Pored klasičnog - ručnog rukovanja zaštitnim rešetkama moguće je i automatsko podizanje i spuštanje, pri čemu je moguće i daljinsko upravljanje.
vekom-co.-rolo-vrata-i-resetke

Vekom Co.

Beograd, Voždovac, Jove Ilića 31 011 3098165 |
011 3098166 |
Rolo vrata i rešetke.
PROIZVODNJA i UGRADNJA ROLO VRATA i ROLO REŠETKI.
kovac-mont-rolo-vrata-i-resetke

Kovač Mont

Stari Banovci, Ive Andrića 49 022 352236
ROLO VRATA I REŠETKE KOVAČ MONT Zaštitite svoj lokal, svoju radnju ili šta god vam je vredno kvalitetnim čeličnim rolo vratima.
rolo-tim-rolo-vrata-i-resetke

Rolo Tim

Beograd, Zvezdara, Bul.Kralja Aleksandra 654/a 063 511670
ROLO VRATA I REŠETKE - ROLO TIM Proizvodnja se sastoji od IZRADE ROLETNI I ROLO VRATA po meri i brizganju i ekstruziji sitnih delova potrebnih u izradi istih, izrade gurtni i kanapa, plastifikacije kao i u profilisanju profila za ojačanje.
Rolo vrata su vrsta vrata koja se koriste za zaštitu izloga, lokala, poslovnog prostora, parkinga ili garaža. Ako ste vlasnik lokala ili imate svoj butik, kafić, prodavnicu, apoteku, agenciju ili bilo koju drugu vrstu poslovnog prostora koje se nalaze direktno na ulici ili je u okviru tržnog centra, neophodno je da svoj prostor adekvatno zaštitite. Za tu namenu koriste se rolo vrata i rolo rešetke. Rolo vrata mogu biti transparentna (providna) kako bi i van radnog vremena svi koji prolaze pored Vašeg lokala mogli da vide šta se u izlogu nalazi, a da je pri tom lokal potpuno bezbedan od provalnika. Nekad je dovoljno bilo da ostavite upaljena svetla u lokalu tokom noći, ali vremena su se promenila, a i zašto biste rizikovali kada upotrebom rolo vrata imate potpunu bezbednost. Postoje i rešetkasta i rupičasta rolo vrata. Ukoliko Vam nije bitno da se unutrašnjost Vašeg lokala ili izlog vide i van radnog vremena i noću, onda se možete odlučiti za varijantu rolo vrata koja nisu transparentna, odnsno koja imaju manje rupice ili ih nemaju uopšte. Svim rolo vratima je zajedničko da su projektovana tako da zauzimaju minimalan prostor kada su otvorena jer se kompletno umotavaju na plafonu iza grede i neprimetna su. Rolo vrata se izrađuju od raznih metala, a najčešće je u pitanju čelik, aluminijum ili njihova kombinacija. U velikim gradovima, ali i u manjim mestima rolo vrata i rešetke su postale standard bezbedosti i gotovo da više ne postoji lokal koji nije zaštićen rolo vratima. Veoma su praktična i vizuelno vrlo lepo izgledaju tako da obavezno zaštitie svoj lokal rolo vratima i nećete pogrešiti.
Back to Top