S Club

Registruj se
Prijavi se
S Club
LOKACIJE

Akva parkovi

AKVA PARK S-KLUB.
Pravi raj u S-Klubu predstavlja aqua park koji nudi neviđeno adrenalinsko iskustvo sa šest bazena, a od toga su dva dečija kao i devet tobogana sa vodenom džunglom za decu.
Ovaj aqua park je prvi i jedini u Beogradu.
Tokom letnjih meseci, nezaobilazno mesto za spas od vrelih dana, kojem ćete se uvek rado vraćati.
Posedujemo najveci bazen u Srbiji koji se prostire na neverovatnih 2100m2, veličine dva olimpijska bazena.
Za uživanje, ne treba zaboraviti bazen, koji poseduje šank u vodi, i ostrvo sa palmom koje upotpunjuje ovaj prelep ambijent, i stvara osećaj kao da se nalazite na nekoj od dalekih sunčanih.
Ovo su neke od atrakcija, koje posedujemo.

Restorani za svadbe

RESTORAN ZA VENCANJA S KLUB.
S Club je prepoznatljiv po najlepšim i najromantičnijim svadbama u gradu.
Svadbeno veselje u našem klubu može se održati na više lokacija, u zavisnosti od Vaših želja ( može biti u zatvorenom,otvorenom ili polu otvorenom prostoru).
Restoran „S“ CLUB obuhvata oko 300 mesta i sastoji se od gornjeg dela koji prima oko 100 osoba i donjeg dela ( bašte ) koji poseduje pokretni krov i raspolaže sa oko 220 mesta.
Ono po čemu se izdvajamo od ostalih restorana je organizovanje svadbi na bazenima sa ukrasnim šatorima i pagodama kapaciteta preko 1000 mesta.
Nudimo Vam mogućnost, da prepustite nama, da za Vaše venčanje iz snova, ispunimo svaku Vašu želju, i najsrećniji dan u Vašem životu, bude onakav, kakav ste ga zamislili.
Naši vrhunski kuvari sa dugogodišnjim iskustvom i reputacijom učiniće da naša ponuda bude veoma raznovrsna i fleksibilna, tako da će gosti na Vašoj svadbi biti ugošćeni upravo sa onim specijalitetima koje ste Vi zamislili.
Ako je za potrebe Vašeg slavlja potrebna dekoracija prostora, muzika, osvetljenje ili bilo kakav drugi vid dodatne organizacije, „S“Club Vam stoji na raspolaganju.
Sala sa kapacitetom do 300 osoba, potpuno renovirana, u zimskom periodu sa podnim grejanjem.
Posedujemo sopstveni parking kapaciteta preko 500 mesta.
Mladencima je na raspolaganju delux apartman 24 h, šampanjac, torta, i još dosta poklončića…

Hoteli

S-Klub Hotel.
Hotel raspolaže sa 30 smeštajnih jedinica (kapaciteta do 90 gostiju) raspoređene u jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe, bungalove i De Lux apartmane.
Strukturu smeštajnih kapaciteta čine: 3 De Lux apartmana,11 dvokrevetnih bungalova(sa mogućnošću pomoćnog ležaja),3 trokrevetna bungalova kao i 2 četvorokrevetna.
Što se tiče soba na raspolaganju su Vam 10 dvokrevetnih i 1 trokrevetna.Sobe su opremljene modernim nameštajem, poseduju mini bar, besplatan wireless internet, LCD televizor.
Hotel pored usluga noćenja, nudi pansionske i polupansionske usluge kao i mogućnost korišćenja dnevnog boravka.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Jakovo Jakovačke Desetine 10
    +381 11 8417701;
Back to Top