Akva parkovi

Registruj se
Prijavi se
Akva parkovi
Svi se radujemo lepom vremenu i letu a posebno najmladji članovi porodice.
Medjutim, niko nije oduševljen letnjim temperaturama, nepodnošljivim vrućinama i suncem koje prži.
Jeste da nismo zemlja koja izlazi na more ali srećom smo zemlja koja svojim državljanima pruža druge vrste osvežavanja od letnjih temperatura.
U Srbiji možete naći najmodernije akva parkove i uživati sa svojim mališanima u toku leta.
Moderno opremljeni akva pakovi pružaju savršenu zabavu i avanturu za sve uzraste.
Bilo da ste tip koji voli adrenalin i visoke tobogane ili tip koji voli da uživa u hladovini dok ispija piće, akva park će Vam obezbediti i pružiti sve što Vam je potrebno za savršen vikend.

Akva park Petroland

Bački Petrovac, Novosadski put bb 060 8302218
AKVA PARK PETROLAND. ATRAKCIJE U AKVAPARKU ZA DECU I ODRASLE. Aqua Park PETROLAND Bački Petrovac. površina 7 ha + 1 ha parking prostora. cca 51.000 m2 zelenih površina. 6 bazena. Wave pool (Bazen sa talasima). Bazen je opremljen specijalnom tehnologijom koja simulira morske talase do visine 1,5 m.
Naš aqua park će zadovoljiti i najzahtevnije posetioce koji su imali priliku da uživaju na sličnim mestima u svetu. Tri bazena, dvanaest slajdova za odrasle, od kojih najduži imaju 120m, a najviši 22 m, tri slajda za decu i mnoštvo atrakcija čine ovaj aqua park atraktivnim za osobe željne avanture, kao i za porodice sa decom.

S Club

Beograd, Jakovo, Jakovačke Desetine 10 011 8417701
AKVA PARK S-KLUB. Pravi raj u S-Klubu predstavlja aqua park koji nudi neviđeno adrenalinsko iskustvo sa šest bazena, a od toga su dva dečija kao i devet tobogana sa vodenom džunglom za decu. Ovaj aqua park je prvi i jedini u Beogradu. Tokom letnjih meseci, nezaobilazno mesto za spas od vrelih dana, kojem ćete se uvek rado vraćati. Posedujemo najveci bazen u Srbiji koji se prostire na neverovatnih 2100m2, veličine dva olimpijska bazena. Za uživanje, ne treba zaboraviti bazen, koji poseduje šank u vodi, i ostrvo sa palmom koje upotpunjuje ovaj prelep ambijent, i stvara osećaj kao da se nalazite na nekoj od dalekih sunčanih. Ovo su neke od atrakcija, koje posedujemo.
Akva park "PODINA" je od centra Sokobanje udaljen 1,5 km i izgradjen je u okviru sportsko-rekreativnog kompleksa Podina. Ovaj zabavni vodeni kompleks izgrađen je na površini od 16 000 m² i može da primi oko 2000 posetilaca. Kompleks sadrži: poluolimpijski bazen sa sportskom opremom, kupalište za odrasle i decu, bazen sa 3 tobogana, u centru vodenog parka je i bar-šank sa pićem, oko svih bazena se nalaze frižideri sa sladoledima, ležaljke za sunčanje, suncobrani i upravna zgrada sa pratećim sadržajima. Akva park pruža mogućnost celodnevne zabave i rekreacije za sve starosne kategorije posetilaca. U toku leta organizuju se raznovrsni kulturno-zabavni i sportsko-rekreativni sadržaji, kako bi se upotpunio i obogatio boravak posetilaca. Opština Sokobanja je dobila Akva park 2011 godine, a sa radom je počeo 21.06.2012 godine. Dodjite i uživajte!!!
Srbija svake godine postaje sve popularnija akva destinacija. Iako nemamo more, brojna jezera, reke i akvaparkovi služe nam za hlađenje u vrelim, letnjim danima. Ne postoji ništa propisano šta bi jedan akva park trebalo da ima, ali sa sigurnošću možemo da kažemo da skoro svi akva parkovi imaju sve što Vam treba kao i Vašoj deci za divan i nezaboravan letnji dan. Tereni za mali fudbal, košarku, odbojku, stoni tenis, kao i igralište za decu, služe za zabavu i rekreaciju. Brojni tobogani: „Tiger“, „Twister“, „Black Hole“, „Zebra“, „Crazy Corn“, „King Slide“, „Rainbow“ i „Kamikaze“ nude mogućnost zabave za odrasle uz veliku dozu adrenalina. Naravno svaki akva park bi trebalo da poseduje i tobogane koji su prilagodjeni našim najmladjim bićima. Za osveženje u akva parkovima na raspolaganju su šank-barovi sa pićem, frižideri sa sladoledima, kao i suncobrani i ležaljke, poslastičarnice, picerije, kafići. Sve u svemu idealni su za vrele letnje dane.
Back to Top