Saab servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Saab servis Beograd
Saab servis Beograd, Saab servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Saab servisa Beograd, servis za Saab cene cenovnik - svi najbolji servisi za Saab vozila su tu!
Saab servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke Saab automobila i vozila je među prikazanim Saab servisima.
Saab servisi Beograd vrše popravke svih modela Saab vozila.
Saab servis nudi redovan servis Vašeg Saab automobila i popravke kvarova na Saab automobilima.
Ovlašćeni Saab servisi u Beogradu i auto servisi za Saab koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Saab servis u Beogradu na pravoj ste strani.
shop-invest-saab-servis
SAAB SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Saab.
beocar-servis-saab-servis-612410
SAAB SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke SAAB.
auto-mika-saab-servis
SAAB SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-centar-ilic-saab-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
SAAB SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Saab automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
tomasovic-car-system-saab-servis
SAAB SERVIS BEOGRAD TOMASOVIĆ CAR SYSTEM U sastavu firme Tomasović Car System, od 1996.godine nalazi se i specijalizovani auto-servis za vozila evropskih proizvođača.
Auto-servis je opremljen najmodernijom opremom za auto-dijagnostiku vozila.
Pomoću originalnih alata i auto-dijagnostike, naši radnici u auto-servisu otklanjaju kvar u najkraćem roku uz ugradnju auto-delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici.
Naši kadrovi osposobljeni su da brzo i kvalitetno odgovore na sve zahteve vezane za kvarove na mehanici, elektrici i elektronici.Tomasović Car System vrši servis za SAAB vozila.
modena-motors-saab-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
SAAB SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Saab - je akronim za „Svenska Aeroplan AktieBolaget“, a ova firma osnovana je 1937. godine u Švedskoj. Saab je proizvodio automobile, kamione kao i avione. Ćerka firma bila je SAAB Automobile AB i ona je preuzeta 2000. godine od strane General Motorsa, SAAB firma koja proizvodi avione je i dalje nezavisna, a deo koji proizvodi kamione „Saab – Scania AB“, pripada danas Scaniji. Prvi automobil bio je SAAB 92001, nastao 1947. godina , a kao serijsko vozilo počeo je da se proizvodi 1949. godine kao Saab 92. 1969 udružili su se Saab i proizvođač kamiona Scania. 1990. godine odvojeni su deo koji proizvodi automobile i deo koji proizvodi kamione . Deo koji proizvode kamione ponovo je formiran kao samostalno akciono društvo. Od tada se automobili proizvode pod rukovodstvom Saab Automobile AB, koji su pripadali 50% General Motorsu . Kamioni se od tada proizvode samostalno od strane Scanie i ova proizvodnja je potpuno odvojena od firme Saab. U junu 2006. godine Saab preuzima delove firme Ericsson kao i udele zajedničke firme Saab Ericsson Space AB.
Back to Top