Saloni venčanica Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Saloni venčanica Novi Sad
salon-vencanica-bella-saloni-vencanica
EKSKLUZIVNE VENČANICE BEOGRAD.
Studio ekskluzivnih venčanica Bella.
Venčanice iz čuvenih kolekcija: Mori Lee, Ronald Joyce, Essense, Martina Liana, Angelina Faccenda, Kenneth Winston, Pronovias, Atelier.
Kod nas možete iznajmiti modele iz aktuelnih kolekcija Pronovias, Manuel Mota, Elie Saab i Demetrios, ali i kupiti iste.
Takođe, uvek možete i po veoma pristupačnim cenama kupiti venčanice iz prethodnih kolekcija koje se nalaze na akciji, kao i vencanice za trudnice.
U svakom trenutku na usluzi će vam biti naše savetnice za venčanice sa dugogodišnjim iskustvom.
I da ne zaboravimo da naglasimo da isključivo i ekskluzivno u Studiu “Bella” Beograd možete iznajmiti venčanice sa potpisom jet set kreatora Elie Saab!
Posetite naš showroom u Beogradu, probu venčanica nije neophodno zakazivati.
salon-vencanica-pepeljuga-saloni-vencanica
SALON EKSKLUZIVNIH VENČANICA U BEOGRADU.
Budite prelepa nevesta u jednoj od naših spektakularnih venčanica uz koju dobijate kompletan prateći pribor.
Budite sigurne da izgledate savršeno - mi znamo kako!
Počeci Pepeljuge vezuju nas za unikatne venčanice koje smo izrađivali prema zahtevima naših klijentkinja.
Ubrzo, kao prestižni Salon venčanica, dobili smo izuzetnu privilegiju da postanemo prvi uvoznik i distributer renomiranih stranih brendova – LA SPOSA by PRONOVIAS-Barcelona (Spain) i EDDY K – Milano (Italy).
Nakon toga, otpočeli smo saradnju sa firmama MAGGIE SOTTERO&SOTTERO MIDGLEY – Salt Lake City (USA), zatim PAOLA’D ONOFRIO – Rome (Italy), DEMETRIOS – Milano (Italy) i ATELLIER AIMEE – Mantova (Italy).
Uz ove brendove, zaokružena je jedna divna celina izbora najkvalitetnijih venčanica, koje svojim izgledom, dizajnom, kvalitetom izrade i materijalima mogu da zadovolje najrazličitije ukuse i afinitete.
Iznajmljivanje i prodaja venčanica u našim salonima.
U cenu iznajmljivanja venčanice uključena je i kompletna prateća oprema, što podrazumeva bidermajer, šal, veo, torbicu, rukavice i dijademu.
Nikada nije prerano da se rezerviše venčanica, da biste se obezbedili da ćete nositi venčanicu koja se Vama najviše dopada, a ne onu koja je slobodna za Vaš datum venčanja!
Ipak, preporučujemo da to učinite par meseci pre venčanja.
Probe venčanica se ne zakazuju, već Vas očekujemo u terminu koji Vama najviše odgovara, radnim danima od 10 do 20h ili subotom od 10 do 15h.
IZNAJMLJIVANJE VENČANICA U SALONU U BEOGRADU. PRODAJA EKSKLUZIVNIH VENČANICA BEOGRAD. Salon venčanica Čarolija u saradnji sa največim američkim modnim kućama za venčanice, klijenti će imati prilike da vide, iznajme i kupe najunikatnije i najmodernije svetske modele venčanica Enzoani, Mori Lee, MGNY, Sottero Midgley, Maggie Sottero. A, od sada iz egzotične Barselone, Vam stižu ekskluzivne španske venčanice San Patrick i Pronovias. Iznajmljujemo i prodajemo unikatne venčanice. Uz venčanice imamo i prateće detalje i ukrase za mladu. Modni Atelje Carolija Beograd je specijalizovana prodavnica za venčanice. Salon venčanica Beograd je miran,udoban,naravno i luksuzan kutak u centru grada,gde ćete pronaći sve lepe ekskluzivne venčanice. Venčanice Beograd u svom asortimanu.
Back to Top